Αντικολλητικό τηγάνι DIAMOND LITE PRO, 26 x 26 cm, με λαβή από ανοξείδωτο ατσάλι, WOLL

Code: WL2626DLP
Sale Sticker
Brand: WOLL
102 € –31 %
Αντικολλητικό τηγάνι DIAMOND LITE PRO, 26 x 26 cm, με λαβή από ανοξείδωτο ατσάλι, WOLL
102 € –31 % 70,20 €
Online σε απόθεμα (5 pcs)

Τηγάνια κορυφαίας ποιότητας αντικολλητικάDiamond Lite PRO αντάξια των επαγγελματιών θα ικανοποιήσουν όλους όσους αγαπούν την ποιότητα και την καλή κουζίνα. Χάρη στην ειδική αντικολλητική επιφάνειά τους, αυτά τα στιβαρά τηγάνια τιτανίου με λαβές από ανοξείδωτο ατσάλι της γερμανικής μάρκας WOLL είναι ιδανικά για υγιεινό και εξοικονόμηση ενέργειας τηγάνισμα με λίγο ή καθόλου λίπος.

Detailed information

Product detailed description

Τηγάνια κορυφαίας ποιότητας αντικολλητικάDiamond Lite PRO αντάξια των επαγγελματιών θα ικανοποιήσουν όλους όσους αγαπούν την ποιότητα και την καλή κουζίνα. Χάρη στην ειδική αντικολλητική επιφάνειά τους, αυτά τα στιβαρά τηγάνια τιτανίου με λαβές από ανοξείδωτο ατσάλι της γερμανικής μάρκας WOLL είναι ιδανικά για υγιεινό και εξοικονόμηση ενέργειας τηγάνισμα με λίγο ή καθόλου λίπος.

Τα τηγάνια Diamond Lite έχουν το πλεονέκτημα της πολύ γρήγορης μεταφοράς θερμότητας και της εξαιρετικά ανθεκτικής, αντικολλητικής επιφάνειας με διπλή σκλήρυνση διαμαντιών. Τα τηγάνια διαθέτουν εξαιρετικά ανώτερες αντικολλητικές ιδιότητες και είναι επίσης πολύ ανθεκτικά στις γρατζουνιές. Καθαρίζονται εύκολα και αντέχουν εύκολα το πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων ή τη χρήση, για παράδειγμα, μεταλλικών σκευών κουζίνας.

Ο κομψός σχεδιασμός με τη ματ λαβή από ανοξείδωτο ατσάλι δεν είναι μόνο όμορφος, αλλά και πολύ πρακτικός. Το τμήμα στήριξης των εργονομικών λαβών είναι χυτευμένο στο χυτό μέρος του σκεύους. Αποτελούν μια ενιαία μονάδα, η οποία εξασφαλίζει ασφαλή εφαρμογή. Ο ανοξείδωτος χάλυβας που χρησιμοποιείται είναι εύκολος στον καθαρισμό, υγιεινός, ανθεκτικός στα χτυπήματα και τα οξέα των τροφίμων και ιδιαίτερα κατάλληλος για ψήσιμο στο φούρνο. Χάρη στην υψηλή ποιότητα κατασκευής και την ανθεκτικότητα των υλικών, τα τηγάνια Diamond Lite PRO είναι κατάλληλα για ερασιτέχνες και επαγγελματίες μάγειρες.

Σειρά Diamond Lite PRO

 • Κορυφαίας ποιότητας τηγάνια τιτανίου για καθημερινή και επαγγελματική χρήση, πατενταρισμένη παραγωγή
 • Χειροποίητο, ένα κομμάτι για υψηλότερη μηχανική και θερμική αντοχή
 • Συνδυάζει δεξιοτεχνία με καινοτόμες τεχνολογίες
 • Στιβαρό, σταθερό ως προς τις διαστάσεις, κατάλληλο για επαγγελματίες σεφ λόγω της ποιότητάς του
 • Ανθεκτικές λαβές από ανοξείδωτο χάλυβα σε εργονομικό σχεδιασμό
 • Με τρύπα για κρέμασμα, κατάλληλο για ψήσιμο στο φούρνο
 • Εξαιρετικά ανθεκτική αντικολλητική επιφάνεια για υγιεινό μαγείρεμα χωρίς λιπαρά
 • Διπλά σκληρυμένο, ανθεκτικό στις γρατσουνιές, κατασκευασμένο χωρίς PFOA
 • Χάρη στην υψηλή αντοχή της επιφάνειας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και μεταλλικά σκεύη κουζίνας
 • Αντέχει σε θερμοκρασίες έως 300 °C, επίσης κατάλληλο για τηγάνισμα σε υψηλές θερμοκρασίες
 • Εξαιρετικά γρήγορη μεταφορά θερμότητας σε ολόκληρη την επιφάνεια
 • Πάχος πυθμένα περίπου 6 mm κατάλληλο για όλες τις πηγές θερμότητας εκτός από την επαγωγή
 • Εξοικονομεί έως και το 1/3 της ενέργειας σε σύγκριση με τα παραδοσιακά τηγάνια από ανοξείδωτο χάλυβα
 • Ενισχυμένες άκρες για καλύτερη αντοχή σε κρούση
 • Σχεδιασμένο για εύκολη έκχυση χωρίς να στάζει
 • Πολύ εύκολο στο καθάρισμα, ασφαλές στο πλυντήριο πιάτων

WOLL τα επαγγελματικά χυτά προϊόντα είναι συνώνυμα της πρώτης κατηγορίας ποιότητας. Διαθέτει αντικολλητικές επιφάνειες μεγάλης διάρκειας, καλαίσθητο σχεδιασμό και τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα μαγειρέματος.

Χρησιμοποιούμενες τεχνολογίες και υλικά

WOLL τα επαγγελματικά προϊόντα χύτευσης αντιπροσωπεύουν προϊόντα "Made in Germany" κατασκευασμένα με την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής. Αυτό παρακολουθείται επίσης συνεχώς κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιεί το WOLL είναι επίσης φιλικές προς το περιβάλλον, με χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Όλα τα μαγειρικά σκεύη WOLL από κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας χυτεύονται στο χέρι, γεγονός που τα διαφοροποιεί από τη συμβατική ανώνυμη εργοστασιακή παραγωγή. Η αργή χύτευση με το χέρι αποτρέπει το σχηματισμό θυλάκων αέρα που μειώνουν την ποιότητα του υλικού.

Αρκετές ακόμη στρώσεις εφαρμόζονται στο προκύπτον χυτό αλουμίνιο για μεγαλύτερη αντικολλητικότητα και ανθεκτικότητα των μαγειρικών σκευών. Πριν από αυτό, ωστόσο, η επιφάνειά του αμμοβολήθηκε αρκετές φορές. Σε ένα επόμενο στάδιο, το σώμα του ταψιού σκληραίνεται με σωματίδια τιτανίου και ψήνεται με ακροφύσιο πλάσματος σε ακραίες θερμοκρασίες άνω των 20.000 °C. Τα πιάτα είναι έτσι σταθερά ως προς τις διαστάσεις και ανθεκτικά σε μηχανικές ζημιές. Το δεύτερο στρώμα προστατεύει το υλικό από τη διάβρωση, ενώ το τρίτο στρώμα παρέχει εξαιρετικές αντιολισθητικές ιδιότητες. Το τελευταίο ανώτερο σκληρυμένο στρώμα είναι αντικολλητικό, διπλά σκληρυμένο με σωματίδια διαμαντιού, το σκληρότερο ορυκτό στον πλανήτη. Λόγω των εξαιρετικών ιδιοτήτων του, προστατεύεται από ένα μυστικό κατασκευής.

Χάρη σε μια ειδική διαδικασία κατασκευής, η υψηλής ποιότητας αντικολλητική επιφάνεια αντέχει στο πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων ή ακόμη και στη χρήση μεταλλικών εργαλείων κουζίνας. (Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των μαγειρικών σκευών σας, ωστόσο, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε πιο ήπια ξύλινα σκεύη ή σκεύη σιλικόνης.) Η ειδικά σκληρυμένη αντικολλητική επιφάνεια του WOLL είναι αποδεδειγμένα υγιεινή για μαγείρεμα με λίγα ή καθόλου λιπαρά. Είναι ασφαλές και χωρίς PFOA. Τα πιάτα που προκύπτουν είναι τόσο πλούσια σε βιταμίνες. Χάρη στην αντοχή του στη θερμότητα έως 300 °C, είναι κατάλληλο όχι μόνο για ευαίσθητα τρόφιμα, αλλά και για τηγάνισμα σε υψηλές θερμοκρασίες. Τα μαγειρικά σκεύη Diamond Lite PRO αντέχουν επίσης πολύ καλά στους κλυδωνισμούς της θερμοκρασίας και μπορούν να θερμανθούν γρήγορα χωρίς τη χρήση λίπους. Χάρη στις ανώτερες αντικολλητικές του ιδιότητες, καθαρίζεται πολύ εύκολα.

Additional parameters

Category: Τηγάνια Universal
Warranty: 30 let
Weight: 1.57 kg
Υλικό: Τιτάνιο
Τύπος προϊόντος: Τηγάνι Universal
Συλλογή: WOLL Diamond Lite PRO
Margin: D
Μέγεθος: 26 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
SortBy02: 1

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: