Αξεσουάρ μανικιούρ

44 items total
Βούρτσα ξυρίσματος SILVERTIP BADGER MAHOGANY, Dellinger
39 €
DNGRSXLTTNFB01
Λίμα BT TWINOX GOLD EDITION, 13 cm, σε χρυσό, Zwilling
23,37 € –14 %
20 €
ZW88580131
Λίμα BT TWINOX M, σε ζαφείρι, Zwilling
22,61 € –7 %
Λίμα BT TWINOX M, σε ζαφείρι, Zwilling
Online σε απόθεμα (2 pcs)
21 €
ZW47201401
Λίμα νυχιών, 9 cm, από ζαφείρι, σε λευκό, Zwilling ZW88302091
Μπρελόκ με νυχοκόπτη BT CLASSIC INOX, Zwilling
28,56 € –13 %
24,70 €
ZW42445000
Up
More products

Αξεσουάρ μανικιούρ - κάντε κάτι ξεχωριστό στα νύχια σας

Αξεσουάρ μανικιούρ και πεντικιούρ - είναι πραγματικά τόσο σημαντικά

Δεδομένου ότι τα νύχια και ακόμη και τα μαλλιά μπορούν να φιλοξενήσουν βρωμιά και μικρόβια, η σωστή υγιεινή των νυχιών είναι απολύτως απαραίτητη και περιλαμβάνει τον προσεκτικό καθαρισμό και το κλάδεμά τους. Τα κοντά νύχια πρέπει να διατηρούνται και τα αξεσουάρ νυχιών υψηλής ποιότητας είναι πολύ χρήσιμα για να τα διατηρούν καθαρά και ωραία.

Όταν φροντίζετε τα νύχια σας στο σπίτι, τα ατυχήματα μπορούν να αποφευχθούν αν γνωρίζετε ποια εργαλεία μανικιούρ είναι απαραίτητα και πώς να τα χρησιμοποιείτε. Όταν δεν γίνεται σωστός χειρισμός, ορισμένα πολύ αιχμηρά εργαλεία περιποίησης νυχιών μπορεί να κόψουν ή να βλάψουν το δέρμα σας. Τα σετ μανικιούρ περιλαμβάνουν όλα τα βασικά εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στο σπίτι όσο και στα ταξίδια. Ένα σετ μανικιούρ υψηλής ποιότητας που θα διαρκέσει για χρόνια σε μια κομψή δερμάτινη θήκη αποτελεί επίσης ένα εξαιρετικό δώρο για εκείνη.

Αξεσουάρ για το μανικιούρ και οι εφαρμογές τους:

  • Ξύστρες ποδιών

Για την αφαίρεση των καλαμποκιών ή των παχύτερων κάλων, οι περισσότερες ξύστρες ποδιών διαθέτουν μια πλευρά που είναι πιο σκληρή από την άλλη. Για να αποκαταστήσετε την επιδερμίδα σας, μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε πρώτα την πιο τραχιά πλευρά και στη συνέχεια την πιο λεπτόκοκκη πλευρά.

  • Γυάλινα αρχεία νυχιών

Αφού το νύχι έχει κοπεί με νυχοκόπτη, οι άκρες των νυχιών θα εξομαλυνθούν και θα στρογγυλοποιηθούν με μια γυάλινη λίμα, η οποία έχει λειαντική επιφάνεια από γυαλί.

  • Ψαλίδια για πετσάκια

Ο κόφτης επιδερμίδας (που ονομάζεται επίσης κόφτης επιδερμίδας) είναι ένα εργαλείο μανικιούρ και πεντικιούρ που χρησιμοποιείται από τους επαγγελματίες για να κόβουν σκληρά πετσάκια και κρεμαστά νύχια, λεπτά νύχια και νύχια σε στενά σημεία, αλλά και για να κόβουν τα ενσφηνωμένα νύχια.

  • Ψαλίδι νυχιών

Ο κόφτης νυχιών είναι ένα εργαλείο χεριού που χρησιμοποιείται για την περιποίηση των νυχιών των χεριών, των ποδιών και των κρεμαστών νυχιών. Αναφέρεται επίσης ως κόφτης νυχιών, κόφτης νυχιών ή τύπος νυχοκόπτη.

  • Ψαλίδι γενειάδας

Μπορείτε να κόψετε τα γένια σας στην επιθυμητή μορφή, αφαιρώντας όσο μήκος ή όσο μήκος θέλετε με ένα καλό ψαλίδι γενειάδας. Το ψαλίδι είναι επίσης εξαιρετικό για την αφαίρεση της επίμονης ψαλίδας που εκτείνεται προς τα έξω από το πρόσωπό σας.

Αγοράζετε τη σωστή ποικιλία αξεσουάρ νυχιών

Είσαι καλυμμένος με το Kulina, οπότε σταμάτα να ασχολείσαι. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Kulina διαθέτει κάθε είδος εξοπλισμού που θα χρειαστείτε για να χαρίσετε στα νύχια σας μια υπέροχη απόλαυση.

Kulina προσφέρει προϊόντα από αξιόπιστες εταιρείες όπως η Zwilling και η Microplane, τα οποία είναι καλοσχηματισμένα, πρακτικά και κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά.