Καθρέπτες καλλωπισμού

28 items total
Επιτραπέζιος καθρέφτης TOILETPAPER DRILL, 17,5 x 23 cm, Seletti SLT17103
Επιτραπέζιος καθρέφτης TOILETPAPER SHIT, 17,5 x 23 cm, Seletti SLT17104
Επιτραπέζιος καθρέφτης, 28 cm, με δίσκο, γκρι, Brabantia BRAB280702
Καθρέφτης μακιγιάζ RENEW, απαλό μπεζ, Brabantia
38,49 €
BRAB223488
Καθρέφτης με σχέδια MODO, μαύρο, Blomus
81,55 €
BM69085
Καθρέφτης με σχέδια SONO, ανοιχτό γκρι, Blomus
48,91 €
BM69163
Καθρέφτης με σχέδια SONO, κρέμα, Blomus
48,91 €
BM69162
Up
More products

Καλλυντικοί καθρέφτες - ένα τέλειο εργαλείο για τέλεια εμφάνιση

Τι είναι οι αισθητικοί καθρέφτες

Οι καθρέφτες καλλυντικών, που συνήθως αναφέρονται ως καθρέφτες μακιγιάζ ή καθρέφτες ματαιοδοξίας, είναι καθρέφτες που δημιουργήθηκαν ειδικά για να κάνουν την εφαρμογή καλλυντικών και άλλων καθηκόντων προσωπικής περιποίησης ευκολότερη και ακριβέστερη.

Ορισμένοι από τους καθρέφτες μας διαθέτουν φως LED για να βλέπετε το πρόσωπό σας πιο καθαρά και να εφαρμόζετε τα καλλυντικά και άλλα αντικείμενα με προσοχή.

Οι καλλυντικοί μας καθρέφτες διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, σχήματα και σχέδια και μπορούν να τοποθετηθούν σε τοίχο ή καθρέφτη ή απλά να τοποθετηθούν σε ράφι, στο πάνω μέρος του μπάνιου ή σε συρτάρι. Αυτοί οι καθρέφτες έχουν επιλεγεί προσεκτικά από διάσημους παραγωγούς όπως Blomus, Brabantia, και Seletti.

Τι είναι οι μεγεθυντικοί καλλυντικοί καθρέφτες

Οι μεγεθυντικοί καθρέφτες καλλυντικών, γνωστοί και ως καθρέφτες μακιγιάζ, είναι εξειδικευμένοι καθρέφτες που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν μια πιο λεπτομερή και κοντινή εικόνα του προσώπου. Αυτοί οι καθρέφτες είναι συνήθως μικρότεροι από τους κανονικούς καθρέφτες και διαθέτουν μεγεθυντικό φακό που μπορεί να κυμαίνεται από 5x έως 15x ή περισσότερο, ανάλογα με το συγκεκριμένο μοντέλο.

Οι μεγεθυντικοί καθρέφτες καλλυντικών είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι για την εφαρμογή μακιγιάζ, το τράβηγμα των φρυδιών και την εκτέλεση άλλων εργασιών περιποίησης που απαιτούν υψηλό βαθμό ακρίβειας. Μπορούν επίσης να είναι χρήσιμες για άτομα με προβλήματα όρασης ή για οποιονδήποτε θέλει μια πιο λεπτομερή εικόνα του δέρματός του.

Ορισμένοι μεγεθυντικοί αισθητικοί καθρέφτες διαθέτουν ενσωματωμένο φωτισμό, όπως τα φώτα LED, για να παρέχουν φωτεινό, φυσικό φωτισμό που μπορεί να μιμηθεί το φυσικό φως της ημέρας. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την εφαρμογή του μακιγιάζ, καθώς σας επιτρέπει να δείτε πώς θα φαίνεται το μακιγιάζ σας σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού.

Οι μεγεθυντικοί καθρέφτες καλλυντικών διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και στυλ, όπως καθρέφτες χειρός, επιτραπέζιοι καθρέφτες και επίτοιχοι καθρέφτες. Μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορα υλικά, όπως πλαστικό, μέταλλο και γυαλί, και μπορεί να λειτουργούν με μπαταρία ή με πρίζα.

Ποιοι είναι οι τύποι καλλυντικών καθρεφτών που διατίθενται στο Kulina

Στο Kulina, μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα καλλυντικών καθρεφτών που παράγονται για να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Υπάρχουν διάφορα πιθανά είδη, όπως:

  • Επιτραπέζιοι καθρέφτες: Αυτοί είναι ο πιο δημοφιλής τύπος καθρέφτης με σχέδια και έχουν σχεδιαστεί για να τοποθετούνται πάνω σε ένα τραπέζι ή μια ματαιοδοξία. Μπορούν να ρυθμιστούν σε διάφορες γωνίες και έχουν ποικιλία μεγεθών και μεγεθύνσεων.
  • Επίτοιχοι αισθητικοί καθρέφτες: Αυτό το είδος καθρέφτη είναι ιδανική επιλογή αν δεν έχετε πολύ χώρο στον πάγκο, επειδή είναι κατασκευασμένος για να κρεμαστεί στον τοίχο. Μπορούν να είναι σταθερά ή ρυθμιζόμενα και διατίθενται σε διάφορα μεγέθη.
  • Συμπαγείς καθρέφτες: Αυτοί είναι μικροί, μεταφερόμενοι καθρέφτες που είναι ιδανικοί για διορθώσεις εν κινήσει. Από τη μία πλευρά έχουν συνήθως έναν κανονικό καθρέφτη και από την άλλη έναν μεγεθυντικό καθρέφτη.
  • Φωτιζόμενοι αισθητικοί καθρέφτες LED: Αυτοί οι καθρέφτες περιλαμβάνουν εσωτερικό φωτισμό που παρέχει τον καλύτερο φωτισμό για την εκτέλεση καλλυντικών. Μπορούν να λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια ή με μπαταρία.
  • Κοσμητικοί καθρέφτες με βεντούζα: Αυτοί οι καθρέφτες έχουν βεντούζες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τους στερεώσετε σε μια λεία επιφάνεια όπως γυαλί ή πλακάκι. Αν δεν έχετε πολύ χώρο και δεν θέλετε να τοποθετήσετε μόνιμα έναν καθρέφτη, είναι μια φανταστική λύση.
  • Καθρέφτες για ταξίδια: Αυτοί είναι συμπαγείς, ελαφροί καθρέφτες που διπλώνουν για εύκολη συσκευασία.
  • Μόνιμοι αισθητικοί καθρέφτες: Αυτοί οι καθρέφτες πλήρους μήκους μπορούν να τοποθετηθούν σε διάφορες γωνίες.

Τελικά, οι ανάγκες και οι προτιμήσεις σας θα καθορίσουν το είδος του καθρέφτης με σχέδια που είναι καλύτερο για εσάς.

Οι καλλυντικοί καθρέφτες είναι μόνο ένας τύπος καλλυντικού αξεσουάρ που παρέχουμε- διαθέτουμε επίσης τσάντες καλλυντικών και μακιγιάζ, θήκες για στεγνωτήρα μαλλιών, ζυγαριές μπάνιου και οργανωτές μπάνιου.