Χαρτοθήκες τουαλέτας

29 items total
Στήριγμα για χαρτί υγείας RENEW, απαλό μπεζ, Brabantia BRAB223242
Θήκη χαρτιού υγείας MIAOU 12,7 cm, άμμος ερήμου, Koziol KOZ7231121
Στήριγμα για χαρτί υγείας MINDSET, σε ορυκτό γκρι, Brabantia BRAB303081
Στήριγμα για χαρτί υγείας MODO, ανοιχτό γκρι, Blomus BM66368
Στήριγμα για χαρτί υγείας MODO, γκρι, Blomus
38,71 €
BM66358
Στήριγμα για χαρτί υγείας MODO, λευκό, Blomus
38,71 €
BM66267
Στήριγμα για χαρτί υγείας MODO, μαύρο, Blomus
38,71 €
BM69083
Στήριγμα για χαρτί υγείας MODO, σκούρο γκρι, Blomus BM66363
Στήριγμα για χαρτί υγείας PLUGNROLL, λευκό, Koziol
15,95 €
KOZ1410125
Up
More products

Χαρτοθήκες τουαλέτας - φτάνετε τα χαρτιά εύκολα και εύχρηστα

Τι είναι οι θήκες χαρτιού τουαλέτας

Οι θήκες χαρτιού τουαλέτας είναι αντικείμενα για το μπάνιο που φυλάσσουν και διανέμουν χαρτί τουαλέτας. Ο κύριος σκοπός μιας στήριγμα για χαρτί υγείας είναι να παρέχει ένα εύχρηστο και προσβάσιμο σημείο για να φυλάσσεται το χαρτί τουαλέτας, καθιστώντας το διαθέσιμο όποτε χρειάζεται.

Για να ταιριάζουν σε διάφορα θέματα διακόσμησης του μπάνιου, οι θήκες χαρτιού τουαλέτας διατίθενται σε πολλές μορφές, από κομψές και μοντέρνες έως ρουστίκ και παραδοσιακές. Στο Kulina, μπορείτε να προμηθευτείτε τα καλύτερα χαρτιά υγείας από γνωστούς παραγωγούς όπως Blomus, Brabantia ή Koziol. Μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε μια στήριγμα για χαρτί υγείας ως μέρος ενός σετ μιας μεγαλύτερης συλλογής μπάνιου που επιτρέπει μια πιο συνεκτική εμφάνιση του χώρου του μπάνιου σας.

Επίσης, μπορείτε να ψωνίσετε για πρόσθετες ανάγκες μπάνιου, όπως θήκες για οδοντόβουρτσες, θήκες για χαρτί τουαλέτας και δοχείο για υγρό σαπούνι στην ιστοσελίδα μας.

Πρέπει να επιλέξω μια στήριγμα για χαρτί υγείας ή μια επιδαπέδια βάση για χαρτί υγείας

Η απόφαση να επιλέξετε μεταξύ μιας στήριγμα για χαρτί υγείας ή ενός επιδαπέδια βάση για χαρτί υγείας εξαρτάται τελικά από την προσωπική σας προτίμηση και τη διαρρύθμιση του μπάνιου σας.

Η στήριγμα για χαρτί υγείας είναι συνήθως προσαρτημένη στον τοίχο δίπλα στην τουαλέτα και μπορεί να χωρέσει ένα ή περισσότερα ρολά χαρτιού τουαλέτας. Είναι μια επιλογή εξοικονόμησης χώρου που διατηρεί το χαρτί τουαλέτας εύκολα προσβάσιμο και μακριά από τη μέση. Ωστόσο, η τοποθέτηση μιας στήριγμα για χαρτί υγείας απαιτεί διάτρηση στον τοίχο και μπορεί να μην είναι δυνατή ή πρακτική σε όλα τα μπάνια.

Από την άλλη πλευρά, επιδαπέδια βάση για χαρτί υγείαςείναι μια ανεξάρτητη μονάδα που συγκρατεί ρολά χαρτιού τουαλέτας. Μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο μπάνιο, καθιστώντας το μια πιο ευέλικτη επιλογή που δεν απαιτεί εγκατάσταση. Ορισμένα από τα μοντέλα που παρέχουμε στον ιστότοπό μας διαθέτουν και άλλα χαρακτηριστικά, όπως ένα καλάθι οργάνωσης μπάνιου για ανταλλακτικά ρολά ή ένα μικρό ράφι για προσωπικά αντικείμενα. Ωστόσο, μια επιδαπέδια βάση για χαρτί υγείας μπορεί να καταλαμβάνει περισσότερο χώρο στο δάπεδο από ό,τι μια στήριγμα για χαρτί υγείας, γεγονός που μπορεί να αποτελεί πρόβλημα σε μικρότερα μπάνια.

Συνοψίζοντας, αν έχετε χώρο στον τοίχο και προτιμάτε μια πιο μόνιμη και εξοικονόμηση χώρου επιλογή, μια στήριγμα για χαρτί υγείας μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Ωστόσο, αν προτιμάτε μια πιο ευέλικτη επιλογή που δεν απαιτεί εγκατάσταση ή έχει περιορισμένο χώρο στον τοίχο, ένα επιδαπέδια βάση για χαρτί υγείας μπορεί να είναι ο σωστός τρόπος.

Πώς να επιλέξετε ένα στήριγμα για χαρτί υγείας Πώς να ταιριάξετε τη θήκη χαρτιού με το στυλ του μπάνιου σας

Ο συνδυασμός μιας θήκης χαρτιού με το στυλ του μπάνιου σας μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία μιας συνεκτικής και οπτικά ελκυστικής εμφάνισης. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για να λάβετε υπόψη σας:

  • Εξετάστε το συνολικό στυλ του μπάνιου σας: Ξεκινήστε εξετάζοντας το συνολικό στυλ του μπάνιου σας. Είναι μοντέρνο, παραδοσιακό, ρουστίκ ή κάτι άλλο Αναζητήστε μια θήκη χαρτιού που να συμπληρώνει το στυλ του μπάνιου σας.

  • Εξετάστε το φινίρισμα των εξαρτημάτων του μπάνιου σας: Κοιτάξτε το φινίρισμα των εξαρτημάτων του μπάνιου σας, όπως οι βρύσες, οι μπάρες πετσετών και τα φωτιστικά. Επιλέξτε μια θήκη χαρτιού με φινίρισμα που να ταιριάζει ή να συμπληρώνει τα υπόλοιπα εξαρτήματα του μπάνιου σας. Για παράδειγμα, αν τα εξαρτήματα του μπάνιου σας έχουν φινίρισμα από βουρτσισμένο νικέλιο, αναζητήστε μια θήκη χαρτιού με παρόμοιο φινίρισμα.

  • Εξετάστε το υλικό: Σκεφτείτε το υλικό των εξαρτημάτων του μπάνιου σας και επιλέξτε μια βάση για χαρτί από παρόμοιο υλικό. Για παράδειγμα, αν τα εξαρτήματα του μπάνιου σας είναι κατασκευασμένα από χρώμιο, αναζητήστε μια βάση για χαρτί από χρώμιο ή άλλο μέταλλο με παρόμοια εμφάνιση.

  • Αναζητήστε ένα σχέδιο που ταιριάζει στο μπάνιο σας: Σκεφτείτε το σχεδιασμό του μπάνιου σας και επιλέξτε μια θήκη χαρτιού που ταιριάζει στο χώρο. Για παράδειγμα, αν έχετε μικρό μπάνιο, επιλέξτε μια συμπαγή θήκη χαρτιού που δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο.

  • Σκεφτείτε την πρακτικότητα: Επιλέξτε μια θήκη χαρτιού που είναι πρακτική και λειτουργική. Για παράδειγμα, αν έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι, επιλέξτε μια θήκη χαρτιού που να είναι εύκολη στη χρήση της.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους παράγοντες, μπορείτε να επιλέξετε μια θήκη χαρτιού που ταιριάζει με το στυλ του μπάνιου σας και συμπληρώνει τα υπάρχοντα εξαρτήματα και τη διακόσμησή σας.