Μαγείρεμα σε εξωτερικό χώρο

64 items total
Ανταλλακτικός μανδύας πυρακτώσεως HK500, Petromax PET791011
Γάστρα FT12, 12,8 l, από μαντέμι, Petromax
149 €
PET701492
Γάστρα FT12, 12,8 l, με πόδια, από μαντέμι, Petromax
148 €
PET707081
Γάστρα FT4,5, 4,5 l, με πόδια, από μαντέμι, Petromax
91,99 €
PET730614
Γάστρα FT6, 7 l, από μαντέμι, Petromax
99 €
PET701478
Γάστρα FT6, 7 l, με πόδια, από μαντέμι, Petromax
103 €
PET707067
Γάστρα για ψήσιμο σε εξωτερικό χώρο K8, 4,95 l, Petromax PET707135
Εμαγιέ τσαγιέρα PERKOMAX, σε λευκό, Petromax
57 €
PET708019
Εμαγιέ τσαγιέρα PERKOMAX, σε μαύρο, Petromax
62 €
PET708002
Εξάρτημα για άρση καπακιού, από μαντέμι, Petromax PET730379
Επιτραπέζια ψησταριά με κάρβουνα ATAGO, Petromax PET701218
Κιτ εκκίνησης φωτιάς, Petromax
Κιτ εκκίνησης φωτιάς, Petromax
Online σε απόθεμα (1 pcs)
1,99 €
PET701973
Κρέμα φροντίδας για μαντέμι, Petromax
17,49 €
PET707098
Λαβίδες ψησίματος ZA1, 41 cm, Petromax
25 €
PET730539
Λαβίδες ψησίματος ZA2, 54 cm, Petromax
29 €
PET730546
Λάμπα κηροζίνης FEUERHAND 276, Petromax
Λάμπα κηροζίνης FEUERHAND 276, Petromax
Online σε απόθεμα (18 pcs)
39 €
PET703007
Μαντεμένια γάστρα FT4,5, 4,5 l, από χυτοσίδηρο, Petromax PET730669
Up
More products

Μαγείρεμα σε εξωτερικούς χώρους - ψήσιμο στη σχάρα, κάπνισμα και ψήσιμο

Τι σημαίνει υπαίθριο μαγείρεμα

Έχετε βαρεθεί να τρώτε την ίδια παλιά βαρετή κουζίνα στην κουζίνα σας Θέλετε να δώσετε στα γεύματά σας λίγη συγκίνηση και περιπέτεια Στη συνέχεια, ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε τις μαγειρικές σας ικανότητες στην ύπαιθρο!

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μαγειρεύεις από το να έχεις τον άνεμο στα μαλλιά σου, τον ήλιο στο πρόσωπό σου και το άρωμα του κρέατος που τσιγαρίζει στον αέρα. Και, ας είμαστε ειλικρινείς, όλα έχουν καλύτερη γεύση όταν μαγειρεύονται έξω.

Πάρτε λοιπόν την ποδιά κουζίναςσας, βάλτε φωτιά στη σχάρα και αρχίστε να μαγειρεύετε, είτε είστε έμπειρος βετεράνος είτε αρχάριος στο μαγείρεμα στην ύπαιθρο. Petromaxτα βασικά είδη μαγειρικής για εξωτερικούς χώρους, όπως φαίνονται στον ιστότοπο Kulina, είναι οι καλύτεροι σύντροφοι για αυτή την περιπέτεια.

Το μαγείρεμα σε εξωτερικούς χώρους περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα μεθόδων και τεχνικών για την προετοιμασία φαγητού σε εξωτερικούς χώρους. Ακολουθούν μερικοί από τους κύριους τύπους μαγειρέματος σε εξωτερικούς χώρους:

 • Μπάρμπεκιου: Το μπάρμπεκιου είναι μια μέθοδος αργού μαγειρέματος που περιλαμβάνει το μαγείρεμα των τροφίμων σε χαμηλή, έμμεση θερμότητα για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Συχνά συνδέεται με το κάπνισμα και χρησιμοποιεί ξύλο ή κάρβουνο για γεύση. Τα πιάτα μπάρμπεκιου μπορεί να περιλαμβάνουν παϊδάκια, χοιρινό, στήθος και άλλα. Δείτε τις ψησταριές στην προσφορά μας για πολλές επιλογές ψησίματος.

 • Κάπνισμα: Το κάπνισμα περιλαμβάνει το μαγείρεμα του φαγητού με τη χρήση καπνού από καμένα ροκανίδια ή κομμάτια ξύλου. Είναι μια μέθοδος αργού μαγειρέματος που προσδίδει μια μοναδική καπνιστή γεύση στο φαγητό. Το κάπνισμα μπορεί να γίνει με τη χρήση καπνιστηρίου, καπνιστηρίου ή ακόμη και σχάρας με κουτί καπνιστή.

 • Μαγείρεμα στη φωτιά: Το μαγείρεμα στη φωτιά είναι μια παραδοσιακή μέθοδος κατά την οποία το φαγητό παρασκευάζεται πάνω από μια ανοιχτή φωτιά. Οι τεχνικές μπορεί να περιλαμβάνουν ψήσιμο φαγητού σε σουβλάκια, τύλιγμα αντικειμένων σε αλουμινόχαρτο και μαγείρεμα στα κάρβουνα ή χρήση χυτοσιδηρών μαγειρικών σκευών απευθείας στη φωτιά. Εδώ θα βρείτε μια επιλογή αξεσουάρ που θα κάνουν το μαγείρεμα πάνω από ανοιχτή φωτιά δυνατό, ελκυστικό και κομψό.

 • Μαγείρεμα σε ολλανδικό φούρνο: Το μαγείρεμα σε ολλανδικό φούρνο περιλαμβάνει τη χρήση μιας βαριάς χυτοσιδηρής κατσαρόλας με καπάκι, που ονομάζεται ολλανδικός φούρνος, για το μαγείρεμα φαγητού πάνω από ανοιχτή φλόγα ή κάρβουνα. Είναι ευπροσάρμοστο και κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα πιάτων, από μαγειρευτά μέχρι ψητά. Στο Kulina θα βρείτε διάσημες κατσαρόλες ολλανδικού φούρνου από τους Petromax μάρκα.

 • Μαγείρεμα στη σχάρα: Το μαγείρεμα στη σχάρα περιλαμβάνει το σούβλισμα του κρέατος σε μια σούβλα και το αργό μαγείρεμα πάνω από μια ανοιχτή φλόγα ή πηγή θερμότητας. Η περιστροφική κίνηση βοηθάει στο ομοιόμορφο ψήσιμο και στην αυτομαστίγωση του κρέατος.

 • Μαγείρεμα με σόμπα ή καυστήρα εξωτερικού χώρου: Χρησιμοποιούνται συνήθως για το κάμπινγκ και το μαγείρεμα σε εξωτερικούς χώρους. Αυτές οι σόμπες τροφοδοτούνται με προπάνιο ή άλλα καύσιμα και μπορούν να φιλοξενήσουν διάφορες τεχνικές μαγειρέματος, από το βράσιμο και το τηγάνισμα μέχρι το σοτάρισμα.

 • Πικνίκ και φορητές ψησταριές: Οι φορητές ψησταριές είναι σχεδιασμένες για πικνίκ, πάρτι και άλλες περιπτώσεις μαγειρέματος εν κινήσει. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και τύπους καυσίμων, όπως κάρβουνα, αέριο και ηλεκτρικά.

 • Φούρνοι ξύλου: Οι ξυλόφουρνοι είναι υπαίθριες κατασκευές που έχουν σχεδιαστεί για το ψήσιμο πίτσας, ψωμιού και άλλων πιάτων. Αυτοί οι φούρνοι χρησιμοποιούν το ξύλο ως πηγή θερμότητας και μπορούν να επιτύχουν υψηλές θερμοκρασίες για γρήγορο και ομοιόμορφο μαγείρεμα. Αν θέλετε να πάρετε τη σχάρα μαζί σας στην παραλία ή τη λίμνη, ελέγξτε την προσφορά του LotusGrill.

Κάθε τύπος μεθόδου μαγειρέματος στην ύπαιθρο προσφέρει τη δική του μοναδική εμπειρία και προφίλ γεύσης, επιτρέποντάς σας να εξερευνήσετε μια ποικιλία μαγειρικών τεχνικών και να δημιουργήσετε νόστιμα γεύματα σε υπαίθριο περιβάλλον.

Ποια είναι τα οφέλη του μαγειρέματος σε εξωτερικούς χώρους

Το μαγείρεμα σε εξωτερικούς χώρους έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως:

 • Το μαγείρεμα και το φαγητό σε εξωτερικό χώρο μπορεί να είναι μια ευχάριστη και αξέχαστη εμπειρία που θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με τη φύση και να εκτιμήσετε τη φύση.
 • Το μαγείρεμα σε εξωτερικούς χώρους σας επιτρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα ευρύτερο φάσμα τεχνικών μαγειρέματος, όπως το ψήσιμο στη σχάρα, το κάπνισμα και το μαγείρεμα στη φωτιά, που ίσως να μην μπορείτε να κάνετε σε εσωτερικούς χώρους.
 • Το μαγείρεμα σε εξωτερικό χώρο μπορεί να δώσει μεγαλύτερο χώρο για μεγαλύτερα πάρτι ή οικογενειακές εκδηλώσεις, διευκολύνοντας την προετοιμασία και το σερβίρισμα γευμάτων για όλους.
 • Σε σύγκριση με τη χρήση εσωτερικού φούρνου ή σόμπας, η χρήση εξοπλισμού μαγειρέματος σε εξωτερικούς χώρους μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα από τις ενεργειακές δαπάνες.