Εργαλεία μπάρμπεκιου

56 items total
Φτυάρι πίτσας, 32 cm, Eva Solo
57,50 € –20 %
Φτυάρι πίτσας, 32 cm, Eva Solo
Online σε απόθεμα (19 pcs)
46 €
ES571105
Βελόνα για μαρινάδα, Outdoorchef
Βελόνα για μαρινάδα, Outdoorchef
Online σε απόθεμα (6 pcs)
19 €
ODCH1449144
Γάντια ψησίματος GLOVES, Höfats
Γάντια ψησίματος GLOVES, Höfats
Online σε απόθεμα (12 pcs)
54 €
HO030302
Γάντια ψησίματος, Outdoorchef
49,59 € –21 %
Γάντια ψησίματος, Outdoorchef
Online σε απόθεμα (2 pcs)
39 €
ODCH1449120
Εξάρτημα για άρση καπακιού, από μαντέμι, Petromax PET730379
Εξάρτημα έγχυσης μαρινάδας με βελόνα, Rösle ROS25058
Εργαλεία πίτσας, σετ 4 τεμαχίων, Alfa Forni
372 €
AF10012
Εργαλεία ψησίματος BRICK, σετ 3 τεμαχίων, Philippi PHP353014
Εργαλεία ψησίματος STARTER, 2 τμχ, Outdoorchef
Outlet
39,49 €
ODCH1411253
Εργαλεία ψησίματος, σετ 2 τεμαχίων, Outdoorchef ODCH1411265
Λαβίδα ψησίματος, 40 cm, Höfats
Λαβίδα ψησίματος, 40 cm, Höfats
Online σε απόθεμα (7 pcs)
19,95 €
HO030402
Λαβίδες ψησίματος CHURRASCO, 37 cm, με ξύλινη λαβή, Tramontina TRAM26583100
Up
More products

Σκεύη BBQ - κυριαρχήστε στη σχάρα με τα σωστά εργαλεία

Το μπάρμπεκιου, ή απλά μπάρμπεκιου, είναι ένα πολύ δημοφιλές υπαίθριο χόμπι καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, τα Σαββατοκύριακα και τις γιορτές. Είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να περάσετε χρόνο με τους αγαπημένους σας και τους φίλους σας, απολαμβάνοντας λαχταριστές γεύσεις στα κάρβουνα.

Χρειάζεστε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο μπάρμπεκιου, και εδώ έρχονται τα σκεύη μπάρμπεκιου. Αυτά τα εργαλεία είναι φτιαγμένα για να σας διευκολύνουν στην εύκολη προετοιμασία, το μαγείρεμα και το σερβίρισμα των πιάτων μπάρμπεκιου.

Ποιοτικά σκεύη μπάρμπεκιου, συμπεριλαμβανομένων σπάτουλες, τσιμπίδες, ψησταριές και σουβλάκια, διατίθενται στο Kulina και κατασκευάζονται από αξιόπιστες εταιρείες όπως Outdoorchef, LotusGrill, Eva Solo ή Petromax.

Ποια είναι τα σκεύη BB που προσφέρονται στο Kulina

Ανάμεσα σε πολλά εργαλεία ψησίματος που προσφέρονται στο Kulina θα βρείτε εργαλεία όπως:

  • λαβίδες ψησίματος (με μακριές, ασφαλείς λαβές)
  • σπάτουλες ψησίματος και ανατροπείς
  • βουρτσάκια για ψήσιμο στη σχάρα
  • σουβλάκια μεταλλικά
  • γάντια ψησίματος
  • εγχυτήρες μαρινάδας

Ποια είναι τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή σκευών μπάρμπεκιου

Τα σκεύη μπάρμπεκιου είναι ένα κρίσιμο σύνολο εργαλείων για κάθε γνώστη του ψησίματος. Για να ανταποκρίνονται στις διάφορες απαιτήσεις ψησίματος, διατίθενται σε διάφορες μορφές, μεγέθη και υλικά. Το μπαμπού, ο χυτοσίδηρος, ο ανοξείδωτος χάλυβας, ο χάλυβας και το αλουμίνιο είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή σκευών μπάρμπεκιου. Κάθε υλικό έχει ειδικά πλεονεκτήματα και ιδιότητες που το καθιστούν κατάλληλο για μια συγκεκριμένη εργασία ψησίματος.

Το μπαμπού είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο υλικό για σκεύη μπάρμπεκιου λόγω της βιωσιμότητας, της αντοχής, της κομψής εμφάνισης και του ελαφρού βάρους του. Είναι ένα εξαιρετικό υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σανίδες κοπής, βοηθητικά τραπεζάκια και λαβές λαβίδων, βούρτσες ψησίματος και σουβλάκια. Η ανθεκτικότητα και η διατήρηση της θερμότητας του χυτοσίδηρου, από την άλλη πλευρά, τον καθιστούν ιδανικό για φόρμες σάντουιτς ή μπιφτεκιών. Για να αποφευχθεί η σκουριά, ωστόσο, πρέπει να συντηρείται σωστά.

Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι ένα άλλο γνωστό υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή σκευών μπάρμπεκιου λόγω της αντοχής, της αντοχής στη διάβρωση και της εύκολης συντήρησης. Είναι ιδανικό για εργαλεία ψησίματος, όπως τσιμπίδες, λαβίδες και σπάτουλες. Ο χάλυβας, από την άλλη πλευρά, είναι λιγότερο ακριβός και πιο ανθεκτικός, αλλά αν δεν συντηρείται σωστά, μπορεί να σκουριάσει με τον καιρό.

Τέλος, το αλουμίνιο είναι ένα εξαιρετικό υλικό για εργαλεία ψησίματος, όπως τα σουβλάκια, επειδή είναι ελαφρύ, προσιτό και πολύ καλός αγωγός θερμότητας. Ωστόσο, επειδή μπορεί να παραμορφωθεί ή να λιώσει, δεν συνιστάται για εργασίες ψησίματος σε υψηλή θερμοκρασία.

Βεβαιωθείτε επίσης ότι έχετε ελέγξει την επιλογή μας σε καλύμματα ψησταριάς και αξεσουάρ καθαρισμού ψησταριάς και αν δεν έχετε επιλέξει ακόμα την ψησταριά σας διαβάστε τον οδηγό αγορών μας για το πώς να επιλέξετε την καλύτερη ψησταριά για την οικογένειά σας εδώ.