Καλλιτεχνία και χειροτεχνία

14 items total
Ακουαρέλα AQUARELLE, 24 τεμάχια, Printworks
35 €
PRPW00587
Άλμπουμ αναμνήσεων GREAT ART, γκρι, Printworks
30 €
PRPW00445
Άλμπουμ αναμνήσεων GREAT ART, μαύρο, Printworks
30 €
PRPW00446
Άλμπουμ αναμνήσεων GREAT ART, μπεζ, Printworks
30 €
PRPW00444
Σετ ζωγραφικής EMERGING ARTIST, Printworks
60 € –20 %
48 €
PRPW00456
Χαρτί ακουαρέλα ARTIST PAPER, A4, 15 τεμάχια, Printworks PRPW00572
Χαρτί σχεδίασης ARTIST PAPER, A4, 50 τεμάχια, Printworks PRPW00573

Τέχνες & χειροτεχνία - απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας

Μια διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα μέθοδος για να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας και να δώσετε ζωή στη φαντασία σας είναι οι τέχνες και οι χειροτεχνίες. Υπάρχουν ατελείωτες ευκαιρίες για τέχνες και χειροτεχνία, είτε αναζητάτε μια νέα ενασχόληση είτε θέλετε απλώς να περάσετε χρόνο με τους φίλους ή την οικογένειά σας.

Ένα από τα πιο πρακτικά και προσιτά εργαλεία για την τέχνη είναι τα χρωματιστά μολύβια. Τα χρωματιστά μολύβια παρέχουν μια ποικιλία επιλογών για την παραγωγή όμορφων έργων τέχνης, ανεξάρτητα από το επίπεδο της καλλιτεχνικής σας εμπειρίας.

Στο Kulina, διαθέτουμε μια μεγάλη συλλογή από Printworks βιβλία κορνίζας και χρωματιστά μολύβια. Ένα βιβλίο σε κορνίζα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να εκθέσετε τα έργα σας και να διατηρήσετε τις αναμνήσεις σας και τα χρωματιστά μολύβια μας είναι κατασκευασμένα από τα καλύτερα υλικά.

Πώς συντηρώ τα έγχρωμα μολύβια

Για να διατηρήσετε τα χρωματιστά σας μολύβια σε άριστη κατάσταση και να βεβαιωθείτε ότι διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι σημαντικό να τα συντηρείτε. Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα χρωματιστά σας μολύβια σε άριστη κατάσταση:

Όταν δεν τα χρησιμοποιείτε, αποθηκεύστε τα χρωματιστά μολύβια σας σε μια θήκη ή ένα κουτί για μολύβια, για να τα κρατήσετε ασφαλή από τη σκόνη και πιθανές ζημιές. Το κερί στα μολύβια μπορεί να καταστραφεί από τη διατήρησή τους σε υψηλές θερμοκρασίες, όπως στον ήλιο ή στο κρύο.

Ακονίστε σωστά τα χρωματιστά σας μολύβια χρησιμοποιώντας ένα ακονιστήρι υψηλής ποιότητας και βεβαιωθείτε ότι οι λεπίδες είναι καθαρές και κοφτερές. Το μολύβι μπορεί να σπάσει ή να έχει τραχιά, ανομοιόμορφη άκρη λόγω θαμπών λεπίδων.

Καθαρίζετε τακτικά τα χρωματιστά μολύβια σκουπίζοντας απαλά τυχόν σκόνη ή βρωμιά με μια απαλή βούρτσα ή ένα πανί. Το νερό και άλλοι διαλύτες δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται γιατί μπορεί να βλάψουν το κερί των μολυβιών.

Προσέξτε να μην ρίχνετε ή χτυπάτε τα χρωματιστά σας μολύβια, γιατί έτσι μπορεί να καταστραφεί ο μόλυβδος στο εσωτερικό τους. Αποφύγετε να πιέζετε πολύ δυνατά κατά τη χρήση των μολυβιών, καθώς αυτό μπορεί επίσης να σπάσει το μολύβι.

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση ενός άλμπουμ αναμνήσεων

Για τους καλλιτέχνες που επιθυμούν να οργανώσουν και να διαφυλάξουν το έργο τους, ένα άλμπουμ αναμνήσεων μπορεί να αποδειχθεί αρκετά χρήσιμο. Κατ' αρχάς, ένα άλμπουμ αναμνήσεων προστατεύει τα έργα τέχνης μονώνοντάς τα από μολυσματικούς παράγοντες όπως η υγρασία, η σκόνη και άλλες πιθανές απειλές.

Δεύτερον, επιτρέπει την οργάνωση, αφού οι καλλιτέχνες μπορούν να ομαδοποιήσουν το έργο τους ανάλογα με την περίοδο, το μέσο, το θέμα ή οποιοδήποτε άλλο κριτήριο τους βολεύει. Τρίτον, ορισμένα βιβλία κορνίζας διαθέτουν ημιδιαφανή μανίκια ή τσέπες που καθιστούν εύκολη την έκθεση έργων τέχνης.

Τέλος, η κορνίζα βιβλίων μπορεί να βοηθήσει στη μακροπρόθεσμη διατήρηση των έργων τέχνης, ιδίως των ανεκτίμητων ή προσωπικών αντικειμένων.