σουρωτήρια τσαγιού

30 items total
Φίλτρο για τσάι TEA BAG S, Eva Solo
33,90 € –20 %
Φίλτρο για τσάι TEA BAG S, Eva Solo
Online σε απόθεμα (31 pcs)
27,12 €
ES567430
Στραγγιστήρι για τσάι GOURMET, 5 cm, WMF
11,90 €
WM0642676040
Στραγγιστήρι για τσάι TEA TIME S, WMF
21,90 €
WM0636466040
Στραγγιστήρι για τσάι με καπάκι, Viva Scandinavia
9,95 €
VS81011
Στραγγιστήρι για τσάι, Bredemeijer
13 €
BRED47061
Φίλτρο για τσάι COLLAR, 13 cm, ασημί, Stelton
29,95 € –6 %
27,95 €
SN425
Φίλτρο για τσάι INFUSION, από γυαλί, Viva Scandinavia
11,95 €
VS70200
Φίλτρο για τσάι MIAOU, βασιλικό ροζ, Koziol
7 €
KOZ3236659
Φίλτρο για τσάι MIAOU, μαύρο, Koziol
Φίλτρο για τσάι MIAOU, μαύρο, Koziol
Online σε απόθεμα (124 pcs)
8 €
KOZ3236526
Φίλτρο για τσάι RUDOLF, cosmic black, Koziol
8 €
KOZ3233011
Φίλτρο για τσάι THOR, 15 cm, ανθρακί, Viva Scandinavia
16,95 €
VS39045
Up
More products

Εγχυτήρες τσαγιού - ένας βολικός και εύκολος τρόπος για να παρασκευάσετε τσάι σε φύλλα σε μία μόνο κούπα

Τι είναι ο φίλτρο για τσάι και για ποιο λόγο χρησιμοποιείται

Ο φίλτρο για τσάι είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για να μουλιάσει το τσάι σε μορφή χύμα φύλλων. Συνήθως μοιάζει με φίλτρο πλέγματος ή διάτρητο δοχείο, είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, σιλικόνη ή πλαστικό και έχει σχεδιαστεί για να συγκρατεί τα φύλλα τσαγιού, ενώ επιτρέπει στο νερό να περνάει μέσα από αυτό, εμποτίζοντας το νερό με τη γεύση και το άρωμα του τσαγιού. Οι εγχυτήρες τσαγιού διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και μορφών, από μικρές μπάλες ή καλάθια με πλέγμα μέχρι πολύ πιο δημιουργικά και αστεία σχήματα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν φίλτρο για τσάι Βάλτε επαρκή ποσότητα χαλαρού τσαγιού στο σουρωτήρι και τοποθετήστε το στην κούπα ή το φλιτζάνι. Ρίξτε το σε ζεστό νερό. Στη συνέχεια, μπορείτε να βγάλετε το δοχείο έγχυσης και να απολαύσετε το τσάι αφού το απολαύσετε. Ο χρόνος παρασκευής εξαρτάται από τον τύπο του τσαγιού και τις ατομικές προτιμήσεις.

Διαθέτουμε μια καταπληκτική συλλογή από αφεψήματα τσαγιού στο Kulina που προέρχονται από γνωστούς κατασκευαστές όπως Viva Scandinavia, Koziol, και Eva Solo.

Δημιουργικά σουρωτήρια τσαγιού - ένα υπέροχο δώρο για τους λάτρεις του τσαγιού

Τα αστεία ή δημιουργικά σουρωτήρια τσαγιού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε λίγη προσωπικότητα και διασκέδαση στην εμπειρία κατανάλωσης τσαγιού. Στην αγορά διατίθενται πολλά είδη δημιουργικών σουρωτηρίων τσαγιού, όπως σουρωτήρια σε σχήμα ζώου, χαριτωμένα σουρωτήρια χαρακτήρων, ακόμη και σουρωτήρια σε σχήμα μινιατούρας τσαγιέρας ή φλιτζανιού τσαγιού. Ορισμένα σουρωτήρια τσαγιού έχουν σχεδιαστεί για να επιπλέουν στο φλιτζάνι σας, προσθέτοντας μια ιδιόρρυθμη πινελιά στο τσάι σας.

Αν ψάχνετε για ένα διασκεδαστικό και δημιουργικό στραγγιστήρι για τσάι, μπορείτε να τα βρείτε σε διάφορα υλικά, όπως σιλικόνη, ανοξείδωτο ατσάλι, ακόμη και πλαστικό για τρόφιμα. Διατίθενται επίσης σε διάφορα χρώματα, μεγέθη και σχήματα για να ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης ενός δημιουργικού στραγγιστήρι για τσάι είναι ότι μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικό σημείο για συζήτηση. Είναι επίσης ιδανικά για δώρο σε έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας που αγαπάει το τσάι και απολαμβάνει ιδιόμορφα και μοναδικά αξεσουάρ τσαγιού.

Συνολικά, τα δημιουργικά σουρωτήρια τσαγιού είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δώσετε χιούμορ και προσωπικότητα στη ρουτίνα παρασκευής τσαγιού σας, ενώ παράλληλα παρέχουν ένα λειτουργικό εργαλείο για την παρασκευή χαλαρού τσαγιού.

Γιατί το τσάι σε μορφή χύμα φύλλων είναι καλύτερο από τα φακελάκια τσαγιού

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους το τσάι σε μορφή χύμα φύλλων θεωρείται συχνά ανώτερο από τα φακελάκια τσαγιού:

  • Ποιότητα: Σε σύγκριση με τα φακελάκια τσαγιού, το τσάι σε χύμα φύλλα προσφέρει συχνά υψηλότερη ποιότητα. Η σκόνη τσαγιού ή τα φύλλα τσαγιού, τα οποία είναι τα θρυμματισμένα υπολείμματα των φύλλων τσαγιού, χρησιμοποιούνται συχνά για να γεμίσουν τα φακελάκια τσαγιού. Αντίθετα, το τσάι σε μορφή χύμα φύλλων αποτελείται από ολόκληρα ή μεγάλα κομμάτια φύλλων τσαγιού, τα οποία μπορούν να προσφέρουν καλύτερη γεύση και άρωμα.
  • Γεύση: Σε σύγκριση με τα φακελάκια τσαγιού, το τσάι σε μορφή χύμα φύλλων έχει πιο πλούσια γεύση. Τα φακελάκια τσαγιού συχνά περιέχουν λιγότερο τσάι από ό,τι είναι απαραίτητο για την παρασκευή ενός φλιτζανιού με γεμάτο σώμα και προσφέρουν λιγότερο χώρο για να ξεδιπλωθούν τα φύλλα, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε πιο αδύναμη γεύση.
  • Ποικιλία: Σε αντίθεση με το τσάι σε μορφή χύμα φύλλων, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με διάφορα βότανα, μπαχαρικά και φρούτα για να προσφέρει μοναδικές και ενδιαφέρουσες γεύσεις, τα φακελάκια τσαγιού συχνά περιέχουν μόνο μία ποικιλία τσαγιού.
  • Περιβάλλον: Οι περισσότερες σακούλες τσαγιού είναι κατασκευασμένες από μη βιοδιασπώμενο χαρτί ή συνθετικά υλικά και πολλές από αυτές έχουν επίσης πλαστικό κάλυμμα. Δεν υπάρχει ανάγκη για φακελάκια τσαγιού για πέταμα, όταν παρασκευάζετε τσάι σε μορφή χύμα φύλλων σε ένα επαναχρησιμοποιούμενο σουρωτήρι ή εγχυτήρα.

Συνολικά, σε σύγκριση με τα φακελάκια τσαγιού, το τσάι σε μορφή χύμα φύλλων προσφέρει μια πιο ευχάριστη και υψηλής ποιότητας εμπειρία κατανάλωσης τσαγιού και με έναν άνετο φίλτρο για τσάι είναι εύκολο να φτιάξετε ένα τέλειο φλιτζάνι τσάι μόνο για τον εαυτό σας!

Αν ψάχνετε για νόστιμα μείγματα τσαγιού, δείτε την επιλογή μας σε premium τσάι και αν θέλετε να παρασκευάσετε περισσότερο τσάι από ένα φλιτζάνι για τον εαυτό σας, δείτε την επιλογή μας σε τσαγιέρες. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τον οδηγό αγορών για την παρασκευή τσαγιού αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα αξεσουάρ και τις τελετουργίες παρασκευής τσαγιού.