Φορητά ψυγεία

3 items total
Φορητό ψυγείο KX25, 25 l, απόχρωση άμμου, Petromax
228 €
PET790380
Φορητό ψυγείο KX50, 50 l, απόχρωση άμμου, Petromax
330 €
PET790397
Φορητό ψυγείο KX50, 50 l, χρώμα ελιάς, Petromax
Outlet
331 €
PET790373

Travel Coolers - ένας τέλειος σύντροφος για τις διακοπές σας

Travel Coolers - οι καλύτεροι φίλοι σας τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες

Ένα ψυγειάκι ταξιδιού θα διατηρήσει την ιδανική θερμοκρασία των τροφίμων και των ποτών σας ενώ βρίσκεστε σε ταξίδι. Είτε θέλετε ένα οικονομικό μοντέλο για να διατηρήσετε το γεύμα σας δροσερό είτε ένα αρκετά μεγάλο ψυγείο για να ξεκινήσετε το πάρτι, έχουμε το κατάλληλο προϊόν για εσάς.

Γιατί να αγοράσετε ένα Travel Cooler

Το κύριο πλεονέκτημα της αγοράς ενός ταξιδιωτικού ψυγείου είναι ότι μπορεί να διατηρήσει το φαγητό σας κρύο και επομένως ασφαλές για κατανάλωση ενώ βρίσκεστε στο δρόμο, αλλά υπάρχουν και άλλοι πολλοί υπέροχοι λόγοι για να σκεφτείτε να αποκτήσετε ένα:

  • Δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τη μεταφορά πολλών σακουλών με τρόφιμα και ποτά - θα συσκευάσετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα ανθεκτικό δοχείο.
  • Μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας παγάκια με καλούπια πάγου και να τα πάρετε μαζί σας, ώστε να μην χρειαστεί να τα αγοράσετε ποτέ ξανά.
  • Έχοντας ένα μεγάλο ψυγειάκι ταξιδιού θα εξοικονομήσετε χρήματα και θα τρώτε πιο υγιεινά, καθώς θα μπορείτε να πάρετε μαζί σας πολλά σπιτικά φαγητά, είτε πάτε στην παραλία είτε στη λίμνη. Είναι πολύ χρήσιμο αν εσείς ή τα παιδιά σας έχετε διατροφικούς περιορισμούς ή τροφικές αλλεργίες ή αν παρακολουθείτε τις θερμίδες σας.
  • Έχοντας ένα ψυγειάκι ταξιδιού σημαίνει ότι κανένα από τα τρόφιμά σας (σαλάτες, σάντουιτς κ.λπ.) δεν θα συνθλιβεί όταν φτάσετε στον προορισμό σας
  • Το ψυγειάκι ταξιδιού σας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να διατηρεί τα φάρμακα δροσερά, εξασφαλίζοντας ότι η ινσουλίνη σας ή άλλα ευαίσθητα στη θερμοκρασία φάρμακα δεν θα αλλοιωθούν ενώ βρίσκεστε στο δρόμο.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο ψυγείο ταξιδιού

  • Χωρητικότητα

Ο αριθμός των κουτιών ή μπουκαλιών ποτών και του πρόσθετου πάγου που απαιτείται για να διατηρηθούν παγωμένα χρησιμοποιείται συχνά για να περιγράψει τη χωρητικότητα ενός ψυγείου. Αν δεν έχετε ελάχιστο χώρο στο αυτοκίνητό σας, η εσωτερική χωρητικότητα είναι, από πολλές απόψεις, σημαντικά πιο σημαντική από τις εξωτερικές διαστάσεις.

  • Υλικά και ανθεκτικότητα

Τα ψυγεία ταξιδιού που κατασκευάζονται από πλαστικό προστατεύουν τα τρόφιμα στο εσωτερικό τους από το τσάκισμα και είναι ελαφριά, ανθεκτικά στο σχίσιμο, αδιάβροχα, πλένονται εύκολα και δεν διαρρέουν.

Με μια ευρεία ποικιλία μεγεθών, χρωμάτων και χωρητικοτήτων που ταιριάζουν ακριβώς στις ανάγκες σας για τις επόμενες διακοπές σας, το Kulina προσφέρει ταξιδιωτικά ψυγεία από μάρκες όπως Polarbox και Petromax.

Τα κομψά ταξιδιωτικά ψυγεία από το Polarbox διαθέτουν όχι μόνο ένα πολύ ελκυστικό ρετρό σχέδιο που διατίθεται σε μια μεγάλη γκάμα παστέλ χρωμάτων, αλλά μπορούν επίσης να επιπλέουν στο νερό, πράγμα που μπορεί να είναι ιδανικό αν περνάτε τις διακοπές σας στην πισίνα. Φανταστείτε τον ήλιο, την πισίνα και εσάς ξαπλωμένους σε ένα στρώμα πισίνας... Απλώνετε το χέρι σας και αρπάζετε ένα κρύο καρπούζι και ποτά από ένα κομψό ταξιδιωτικό ψυγειάκι. Ναι, σίγουρα αξίζει τον κόπο!

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την επιλογή μας σε κουτιά φαγητού, μπουκάλια νερού και καλούπια για παγάκια για μια ακόμα πιο δροσερή εμπειρία στην ύπαιθρο.