Ζαρντινιέρες

9 items total
Βάση γλάστρας KENA, 41 cm, ανοιχτό γκρι, Blomus
230 € –7 %
212 €
BM66023
Βάση γλάστρας KENA, 55 cm, ατσάλινο γκρι, Blomus
159 €
BM66018
Βάση γλάστρας KENA, 55 cm, θερμό γκρι, Blomus
159 €
BM66017
Βάση γλάστρας KENA, 80 cm, ατσάλινο γκρι, Blomus
219 €
BM66021
Βάση γλάστρας KENA, 80 cm, θερμό γκρι, Blomus
219 €
BM66020
Βάση γλάστρας OBLONG, 60 cm, πορτοκαλί, Hübsch
291 €
HU21220

Σταντ λουλουδιών - δημιουργήστε μια όμορφη και φυσική ατμόσφαιρα

Οι βάσεις λουλουδιών χρησιμοποιούνται κυρίως για την προβολή και την επίδειξη οικιακών φυτών ή βοτάνων. Είναι επίσης μερικές φορές ένας ωραίος τρόπος για να τακτοποιήσετε και να αποθηκεύσετε βιβλία και περιοδικά ή εργαλεία κηπουρικής και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να ζωντανέψετε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους με χρώμα και σχέδιο.

Γιατί είναι καλό να εισαγάγετε λουλούδια στο εσωτερικό σας

Οι βάσεις λουλουδιών μπορούν να παίξουν πολλούς ρόλους στο εσωτερικό και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για:

  • Διακόσμηση: Τα περίπτερα λουλουδιών μπορούν να προσθέσουν μια όμορφη πινελιά. Μπορούν να χρησιμεύσουν ως σημεία εστίασης σε μια περιοχή ή ως κεντρικά κομμάτια τραπεζιού.
  • Βελτιστοποίηση χώρου: Σε χώρους με περιορισμένους εξωτερικούς χώρους, όπως διαμερίσματα ή πολυκατοικίες. Είναι επίσης χρήσιμα σε μοντέρνους εσωτερικούς χώρους που έχουν μεγάλα παράθυρα και δεν διαθέτουν περβάζια όπου συνήθως φυλάσσονται γλάστρες. Οι βάσεις λουλουδιών μπορούν να μετατρέψουν οποιοδήποτε δωμάτιο σε μίνι-κήπο ή να δώσουν μια νότα φύσης χρησιμοποιώντας τον κάθετο χώρο.
  • Ατμόσφαιρα: Και πράσινο σε κάθε χώρο, προάγοντας μια ήρεμη και φυσική αίσθηση. Μπορούν να χαλαρώσουν την ένταση, να ανεβάσουν τη διάθεση και να προσφέρουν ένα καταπραϋντικό περιβάλλον.

Σε γενικές γραμμές, οι βάσεις λουλουδιών είναι ένα υπέροχο και προσαρμόσιμο συμπλήρωμα σε κάθε περιβάλλον, παρέχοντας τόσο λειτουργικά όσο και διακοσμητικά πλεονεκτήματα. Είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να βελτιώσετε την ελκυστικότητα των εξωτερικών χώρων ή να φέρετε τη φύση στο εσωτερικό τους.

Πού μπορώ να τοποθετήσω ένα βάση γλάστρας

Οι βάσεις λουλουδιών μπορούν να τοποθετηθούν σε πολλά διαφορετικά σημεία ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Γενικά, τοποθετούνται συνήθως σε εσωτερικούς χώρους, στο μπαλκόνι, στην ταράτσα ή στον κήπο για να προσθέσουν μια πολυδιάστατη πινελιά.

  • Εξωτερικοί χώροι: Χρησιμοποιήστε βάσεις λουλουδιών σε βεράντες, μπαλκόνια, βεράντες ή κήπους για να δώσετε στον εξωτερικό σας χώρο μια πιο φυσική αίσθηση. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να ορίσουν τα όρια του κήπου σας ή για να δημιουργήσουν μια υπέροχη είσοδο στο σπίτι σας.
  • Εσωτερικοί χώροι: Για να προσθέσετε μια διακοσμητική πινελιά, μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε τις βάσεις των λουλουδιών σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας. Για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα σαν σπα, μπορείτε να το τοποθετήσετε στο σαλόνι, την τραπεζαρία, την κρεβατοκάμαρα ή ακόμη και στο μπάνιο.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγη ομορφιά στο χώρο εργασίας σας, διαθέτοντας ένα βάση γλάστρας στη δουλειά ή σε ειδικές εκδηλώσεις, όπως γάμους. Στο διαδικτυακό κατάστημα Kulina, οι βάσεις λουλουδιών διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, σχήματα και στυλ και παράγονται από γνωστούς κατασκευαστές όπως Blomus ή Hübsch.

Κατασκευάζονται από διάφορα υλικά όπως κεραμικά, ορείχαλκο και ατσάλι, και αν επιλεγούν προσεκτικά μπορούν να ταιριάξουν και να αναβαθμίσουν την εμφάνιση κάθε χώρου.

Ελέγξτε επίσης την ποικιλία μας σε γλάστρες και ποτιστήρια για μια όμορφη διαμόρφωση της όασης του σπιτιού σας.