σχάρες κρασιών

20 items total
Βάση κρασιού CUBO, 32 cm, σε μαύρο, Philippi
46 €
PHP119004
Βάση κρασιού STAND, 27 cm, ασημί, Philippi
52 €
PHP164027
Βάση κρασιού για τον πάγκο BOA, λευκό βαμβάκι, Koziol KOZ3598525
Βάση κρασιού για τον πάγκο CUBO, 28 cm, σε μαύρο, Philippi PHP236005
Βάση κρασιού για τον πάγκο SET-UP, μαύρο, Koziol
43 €
KOZ3596526
Επιτοίχιο ράφι κρασιού NORDIC KITCHEN, Eva Solo
59,95 € –29 %
42 €
ES520419
Ραφιέρα κρασιού ROCKS 51 cm, γκρι, από μέταλλο, Zone Denmark ZO26669
Σχάρα κρασιού για τον πάγκο, σε μαύρο, Leopold Vienna LV211000

Ράφια κρασιού - για μια ελκυστική παρουσίαση του κρασιού σας

Τι είναι τα ράφια κρασιού και πού μπορώ να τα φυλάξω

Τα ράφια κρασιού είναι συστήματα ραφιών που κατασκευάζονται ειδικά για την αποθήκευση και την τακτοποίηση φιαλών κρασιού. Διατίθενται σε διάφορα σχήματα, μεγέθη, υλικά και σχέδια. Τα ράφια κρασιού χρησιμοποιούνται συνήθως σε χώρους όπου το κρασί αποθηκεύεται και σερβίρεται συχνά στο σπίτι, σε εστιατόρια και σε κελάρια κρασιών.

Υπάρχουν διάφορες τοποθεσίες όπου μπορούν να τοποθετηθούν ράφια κρασιού, όπως η κουζίνα, η τραπεζαρία, το κελάρι, το υπόγειο ή ακόμη και ένα ξεχωριστό κελάρι κρασιών. Η θέση θα εξαρτηθεί από τις επιλογές σας, το μέγεθος του χώρου που διαθέτετε και το πόσες φιάλες κρασιού σκοπεύετε να διατηρήσετε.

Το ραφιέρα κρασιού πρέπει να φυλάσσεται μακριά από το άμεσο ηλιακό φως και σε δροσερό, σκοτεινό μέρος με σταθερές θερμοκρασίες και επίπεδα υγρασίας.

Ποιοι είναι οι τύποι των ράφια κρασιού που διατίθενται στο Kulina

Kulina προσφέρει μια ποικιλία από ράφια κρασιού, από γνωστούς κατασκευαστές όπως Blomus, Eva Solo, Koziol, και Philippi. Οι τύποι των διαθέσιμων ραφιών κρασιού περιλαμβάνουν:

  • Ελεύθερα ράφια κρασιού: Αυτά είναι αυτόνομα ράφια κρασιού που μπορούν να φιλοξενήσουν πολλές φιάλες κρασιού. Είναι ιδανικά τόσο για μεγάλες όσο και για μικρές συλλογές κρασιών, επειδή διατίθενται σε διάφορα σχέδια και μεγέθη.
  • Επιτοίχια ράφια κρασιού: Το γεγονός αυτό τις καθιστά ιδανικές για όσους έχουν περιορισμένο χώρο. Υπάρχουν σε διάφορα στυλ και μπορούν να φιλοξενήσουν πολλές φιάλες κρασιού.
  • Countertops ράφια κρασιού: Είναι ιδανικά για όποιον θέλει να επιδείξει μερικές φιάλες κρασιού. Διατίθενται σε ποικιλία σχεδίων και υλικών.
  • Αρθρωτά ράφια κρασιού: Μπορούν να στοιβάζονται ή να συνδέονται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν μια μοναδική λύση αποθήκευσης κρασιού. Είναι ιδανικά για όσους επιθυμούν να αυξήσουν σταδιακά το μέγεθος της συλλογής κρασιών τους.

Επίσης, μπορείτε να δείτε την επιλογή μας σε καράφες κρασιού, αν ψάχνετε για ένα δοχείο για να αερίσετε το κρασί σας.

Είναι ένα ραφιέρα κρασιού μια καλή ιδέα για δώρο

Ναι. Ένα ραφιέρα κρασιού μπορεί να αποτελέσει ένα υπέροχο δώρο για κάποιον που αγαπάει το κρασί και του αρέσει να το πίνει. Θα μπορούσε να είναι μια χρήσιμη και μοντέρνα προσθήκη στο σπίτι τους που θα κρατήσει το κρασί τους καλά οργανωμένο και προσβάσιμο. Απλά θυμηθείτε να λάβετε υπόψη τις προτιμήσεις και το στυλ τους όταν επιλέγετε ένα ραφιέρα κρασιού ως δώρο.

Και αν ψάχνετε για ένα δώρο για έναν γνώστη του κρασιού, ελέγξτε τα αξεσουάρ μπαρ μας, συμπεριλαμβανομένων των κομψών τιρμπουσόν που συχνά διατίθενται σε ένα κομψό σετ αξεσουάρ κρασιού, χύτρες και πώματα κρασιού.