Victorinox

Η Victorinox είναι η εταιρεία που εφηύρε τον διάσημο ελβετικό σουγιά. Αυτή εστιάζει στην ελβετική ακρίβεια, την ποιότητα κατασκευής και την καινοτομία. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, τα μαχαίρια της είναι φημισμένα σε όλο τον κόσμο και μπορείτε να βασιστείτε πάνω τους!
80 items total
Μαχαίρι για ντομάτα, 11 cm, μαύρο, Victorinox
8 €
VN67833
Ακονιστήρι μαχαιριού, γκρι, Victorinox
44,40 €
VN78715
Ακονιστήρι μαχαιριού, κόκκινο, Victorinox
33,90 €
VN78721
Ακονιστήρι μαχαιριού, μαύρο, Victorinox
35,27 € –6 %
33 €
VN787213
Ανοιχτήρι κονσέρβας, σε μαύρο, Victorinox
20 €
VN768573
Αποφλοιωτής λαχανικών, διπλής όψης, Victorinox VN50209
Αποφλοιωτής λαχανικών, σε κόκκινο, Victorinox
11,90 €
VN76073
Αποφλοιωτής λαχανικών, σε μαύρο, Victorinox
9 €
VN50103
Αποφλοιωτής λαχανικών, σε μαύρο, Victorinox
9 €
VN760733
Αποφλοιωτής ντομάτας PEELER, σε κίτρινο, Victorinox VN760798
Αποφλοιωτής ντομάτας, μαύρος, Victorinox
8,20 €
VN76075
Αποφλοιωτής ντομάτας, ροζ, Victorinox
7 €
VN760795
Αποφλοιωτής ντομάτας, ροζ, Victorinox
7 €
VN760755
Αποφλοιωτής ντομάτας, σε  πράσινο, Victorinox
7 €
VN760794
Αποφλοιωτής ντομάτας, σε  πράσινο, Victorinox
7 €
VN760754
Αποφλοιωτής ντομάτας, σε κίτρινο, Victorinox
7 €
VN760758
Αποφλοιωτής ντομάτας, σε κόκκινο, Victorinox
7 €
VN760751
Αποφλοιωτής ντομάτας, σε κόκκινο, Victorinox
7 €
VN760791
Αποφλοιωτής ντομάτας, σε πορτοκαλί, Victorinox VN760799
Αποφλοιωτής ντομάτας, σε πορτοκαλί, Victorinox VN760759
Ιαπωνικό Μαχαίρι Santoku, 17 cm, Victorinox
83,70 €
VN6852017G
Up
More products

Victorinox: το εικονικό ελβετικό μαχαίρι του στρατού και πολλά άλλα

Victorinox είναι ένα εμπορικό σήμα που είναι συνώνυμο της ποιότητας, της ανθεκτικότητας και της καινοτομίας. Η μάρκα είναι περισσότερο γνωστή για τα Swiss Army Knives - μαχαίρια τσέπης που αποτελούν αξιόπιστο εργαλείο των τυχοδιωκτών σε όλο τον κόσμο, αλλά παράγει επίσης μια σειρά άλλων προϊόντων, όπως μαχαίρια κουζίνας, ξύλινες κουτάλες μαγειρικής, μαχαιροπήρουνα, ρολόγια, ταξιδιωτικό εξοπλισμό και αρώματα.

Ιστορία της Victorinox

Η μάρκα Victorinox χρονολογείται από το 1884, όταν ο Karl Elsener, ένας Ελβετός μαχαιροποιός, άνοιξε ένα εργαστήριο μαχαιροποιίας στην πόλη Ibach-Schwyz. Το 1891, παρέδωσε την πρώτη παραγγελία μαχαιριών για τον ελβετικό στρατό, την οποία ακολούθησε μια σειρά άλλων παραγγελιών. Το 1897, ο Elsener παρουσίασε το διάσημο πλέον "Μαχαίρι Αξιωματικού", το οποίο διέθετε λεπίδα, ανοιχτήρι κονσέρβας, κατσαβίδι και καρυδάκι. Αυτό το μαχαίρι έγινε το πρότυπο για τους αξιωματικούς του ελβετικού στρατού και αργότερα μετονομάστηκε σε Swiss Army Knife.

Το 1909, ο Elsener κατοχύρωσε το εμπορικό σήμα "Victoria" για τα μαχαίρια του προς τιμήν της μητέρας του. Το 1921, συγχώνευσε την εταιρεία του με την εταιρεία ενός ανταγωνιστή του και ονόμασε τη νέα εταιρεία Victorinox, ένας συνδυασμός των λέξεων Victoria και inox (η γαλλική λέξη για τον ανοξείδωτο χάλυβα).

Σήμερα, η Victorinox εξακολουθεί να ανήκει και να λειτουργεί από την οικογένεια Elsener και η έδρα της βρίσκεται στην Ελβετία. Η μάρκα έχει γίνει παγκόσμιο σύμβολο, με τα προϊόντα της να πωλούνται σε περισσότερες από 120 χώρες.

Δημοφιλή προϊόντα Victorinox

Το Swiss Army Knife παραμένει το πιο δημοφιλές προϊόν του Victorinox. Η εταιρεία προσφέρει μια μεγάλη γκάμα μοντέλων, από το κλασικό μοντέλο με την κόκκινη λαβή και το εμβληματικό έμβλημα με τον σταυρό και την ασπίδα μέχρι πιο εξειδικευμένα μαχαίρια σχεδιασμένα για συγκεκριμένες δραστηριότητες όπως κάμπινγκ, ψάρεμα ή κυνήγι.

Victorinox παράγει επίσης μια σειρά άλλων προϊόντων που είναι δημοφιλή στους καταναλωτές. Αυτά περιλαμβάνουν μαχαίρια κουζίνας, αποφλοιωτές λαχανικών, ακονιστήρια μαχαιριών, μπλοκ μαχαιριών - όλα διαθέσιμα σε Kulina

Βραβεία Σχεδιασμού και Σχεδιασμού

Victorinox είναι γνωστή για τον διαχρονικό σχεδιασμό της και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Τα προϊόντα της είναι κομψά και λειτουργικά, με καθαρές γραμμές και απλά αλλά κομψά χαρακτηριστικά. Η μάρκα έχει κερδίσει πολυάριθμα βραβεία σχεδιασμού όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του διάσημου βραβείου Red Dot Design Award, και βρίσκεται σε πολλά διάσημα μουσεία σε όλο τον κόσμο - το The Victorinox Officer's Knife έχει εκτεθεί στη μόνιμη συλλογή σχεδιασμού του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης (MOMA) στη Νέα Υόρκη και στο Μουσείο Neue Sammlung στο Μόναχο.

Ένα από τα πιο εμβληματικά σχέδια του Victorinox είναι το Swiss Army Knife. Ο σχεδιασμός του μαχαιριού έχει παραμείνει σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητος από την εμφάνισή του το 1897, με μικρές μόνο βελτιώσεις και αναβαθμίσεις για τη βελτίωση της λειτουργικότητάς του. Η κλασική κόκκινη λαβή του μαχαιριού, οι λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι και το χαρακτηριστικό έμβλημα έχουν γίνει άμεσα αναγνωρίσιμα σε όλο τον κόσμο. Το βρετανικό περιοδικό σχεδιασμού Wallpaper το έχει χαρακτηρίσει ως ένα από τα "σημαντικότερα παγκόσμια εικονίδια του σχεδιασμού".

Γιατί οι άνθρωποι συμπαθούν και εκτιμούν Victorinox

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι έλκονται από τα προϊόντα του Victorinox. Το πρώτο και κυριότερο είναι η φήμη της μάρκας για την ποιότητα και την ανθεκτικότητα. Victorinoxτα προϊόντα της κατασκευάζονται στην Ελβετία και είναι σχεδιασμένα για να διαρκούν, με υλικά και κατασκευές που αντέχουν ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Ένας άλλος λόγος που αρέσει στους ανθρώπους το Victorinox είναι η ελβετική κληρονομιά της μάρκας. Η Ελβετία είναι γνωστή για την ακρίβεια, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα της κατασκευής και η Victorinox ενσωματώνει αυτές τις αξίες στα προϊόντα της. Οι καταναλωτές εμπιστεύονται τα ελβετικής κατασκευής προϊόντα της μάρκας ότι τηρούν τις υποσχέσεις τους για ποιότητα και λειτουργικότητα.

Τέλος, το Victorinox αρέσει στους ανθρώπους επειδή τα προϊόντα του είναι πρακτικά και ευέλικτα. Είτε χρειάζεστε ένα μαχαίρι για κάμπινγκ, ένα ρολόι για καταδύσεις ή ένα τσάντα πλάτης για ταξίδια, το Victorinox διαθέτει ένα προϊόν που θα καλύψει τις ανάγκες σας. Τα προϊόντα της μάρκας έχουν σχεδιαστεί για να είναι πρακτικά και λειτουργικά, χωρίς να θυσιάζουν το στυλ ή το σχεδιασμό.