Καλύμματα μπάρμπεκιου

15 items total
Κάλυμμα φούρνου πίτσας CIAO M, Alfa Forni
112 €
AF10047
Κάλυμμα ψησταριάς BOWL, Höfats
Κάλυμμα ψησταριάς BOWL, Höfats
Online σε απόθεμα (2 pcs)
47 €
HO00001
Κάλυμμα ψησταριάς CONE, Höfats
Κάλυμμα ψησταριάς CONE, Höfats
Online σε απόθεμα (1 pcs)
77 €
HO010401
Κάλυμμα ψησταριάς CUBE, Höfats
Κάλυμμα ψησταριάς CUBE, Höfats
Online σε απόθεμα (2 pcs)
49 €
HO020402
Κάλυμμα ψησταριάς G2-VIDERO, Rösle
Κάλυμμα ψησταριάς G2-VIDERO, Rösle
Online σε απόθεμα (1 pcs)
56 €
ROS25455
Κάλυμμα ψησταριάς MINICHEF 420 G / 420 E, Outdoorchef
47,49 €
ODCH1822155
Κάλυμμα ψησταριάς NERO M / CARUS M, Remundi
97 €
RMDI800852
Κάλυμμα ψησταριάς NERO S / CARUS S, Remundi
108 €
RMDI800851
Κάλυμμα ψησταριάς P-LINE/U-LINE 480, Outdoorchef
76,90 €
ODCH1822157
Κάλυμμα ψησταριάς U-LINE 570/Ambri, Outdoorchef
79,99 €
ODCH1822158
Κάλυμμα ψησταριάς VIDERO G2, Rösle
Κάλυμμα ψησταριάς VIDERO G2, Rösle
Online σε απόθεμα (1 pcs)
78 €
ROS25515
Κάλυμμα ψησταριάς VIDERO G3, Rösle
Κάλυμμα ψησταριάς VIDERO G3, Rösle
Online σε απόθεμα (5 pcs)
89 €
ROS25516
Κάλυμμα ψησταριάς VIDERO G6, Rösle
Κάλυμμα ψησταριάς VIDERO G6, Rösle
Online σε απόθεμα (2 pcs)
121 €
ROS25518

Καλύμματα μπάρμπεκιου - κρατήστε τις ψησταριές σας καθαρές και προστατευμένες

Τι είναι τα καλύμματα μπάρμπεκιου

Για πολλά άτομα, η ψησταριά είναι ένα απαραίτητο κομμάτι εξοπλισμού όταν πρόκειται για μαγείρεμα σε εξωτερικούς χώρους. Ωστόσο, αφήνοντας την ψησταριά σας έξω, είτε ψησταριά υγραερίου, ηλεκτρική ψησταριά ή ψησταριά κάρβουνου, μπορεί να προκαλέσει ζημιά, να μειώσει τη διάρκεια ζωής της και να υποβαθμίσει την απόδοσή της με την πάροδο του χρόνου. Σε αυτό το σημείο έρχονται τα καλύμματα μπάρμπεκιου.Αυτά τα προστατευτικά καλύμματα λειτουργούν ως φράγμα μεταξύ της ψησταριάς σας και των καιρικών συνθηκών, διατηρώντας την στεγνή, καθαρή και χωρίς ζημιές.

Διατίθενται σε πολλά μεγέθη και σχήματα για να ταιριάζουν σε διάφορους τύπους ψησταριών και κατασκευάζονται από διάφορα υλικά, όπως πολυεστέρα και πολυουρεθάνη. Όποιος έχει μια υπαίθρια ψησταριά χρειάζεται ένα κάλυμμα μπάρμπεκιου, οπότε στην προσφορά μας θα βρείτε όχι μόνο τις καλύτερες ψησταριές και φωλιές φωτιάς αλλά και ανθεκτικά και άνετα προστατευτικά καλύμματα για τις ψησταριές σας.

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση καλύμματος μπάρμπεκιου

Η χρήση ενός καλύμματος μπάρμπεκιου για την προστασία της ψησταριάς σας έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως:

  • Προστασία από τα στοιχεία της φύσης: Από το χιόνι, τη βροχή και άλλα στοιχεία που θα μπορούσαν να την βλάψουν και να δημιουργήσουν σκουριά και διάβρωση. Αυτό αυξάνει τη μακροζωία της σχάρας και τελικά σας εξοικονομεί χρήματα.
  • Διατήρηση της ψησταριάς σας καθαρής: Δεν θα χρειάζεται να ξοδεύετε τόσο χρόνο για τον καθαρισμό της ψησταριάς σας, καθώς το κάλυμμα εμποδίζει τη συσσώρευση σκόνης, βρωμιάς και άλλων υπολειμμάτων σε αυτήν. Αυτό διευκολύνει τη συντήρηση της ψησταριάς σας, ώστε να είναι πάντα έτοιμη για χρήση.
  • Πρόληψη παρασίτων: Από το να δημιουργήσουν φωλιές μέσα στην ψησταριά σας. Αυτό διατηρεί την ψησταριά σας υγιεινή και καθαρή και βοηθά επίσης να σταματήσει η εξάπλωση ασθενειών.
  • Διατήρηση της εμφάνισης: Με την πάροδο του χρόνου, η έκθεση στον ήλιο μπορεί να προκαλέσει το ξεθώριασμα ή την αλλοίωση του χρώματος της σχάρας σας. Ένα κάλυμμα μπάρμπεκιου θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την εμφάνιση της ψησταριάς σας σε καλή κατάσταση, αποτρέποντας το ξεθώριασμα και τον αποχρωματισμό που προκαλείται από την έκθεση στον ήλιο.

Ποιοι είναι οι τύποι των διαθέσιμων καλυμμάτων μπάρμπεκιου

Υπάρχουν διάφορα είδη καλυμμάτων μπάρμπεκιου που διατίθενται στα καταστήματα Kulina, το καθένα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα. Περιλαμβάνουν:

  • Καλύμματα από πολυεστέρα: Συχνά διαθέτουν επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως αντοχή στο νερό και προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή για καλύμματα μπάρμπεκιου λόγω της προσιτής τιμής και της προσαρμοστικότητάς τους.
  • Καλύμματα πολυουρεθάνης: Τα καλύμματα πολυουρεθάνης (PU) είναι ένα πιο πρόσφατο στυλ καλύμματος μπάρμπεκιου που παρέχει βελτιωμένη αντοχή στο νερό και προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή μεταξύ των ιδιοκτητών ψησταριάς, καθώς είναι ελαφριά και ισχυρή.