Ράφια ντουζιέρας και θήκες

36 items total
Σετ κόλλας 2FIX, Blomus
Σετ κόλλας 2FIX, Blomus
Online σε απόθεμα (4 pcs)
10,90 €
BM68809
Ράφι μπάνιου SCALA 50 cm, από γυαλί, Zack
Outlet
118,79 € –25 %
89,09 €
ZACK40006
Κρεμαστή τσάντα ντουζιέρας SURF M, λευκό, Koziol
11,95 €
KOZ1407125
Κρεμαστό δοχείο ντουζιέρας SURF XL, άμμος ερήμου, Koziol KOZ1441121
Κρεμαστό δοχείο ντουζιέρας, λευκό, Brabantia
29 €
BRAB280764
Ράφι μπάνιου MODO S, 51,5 cm, μαύρο, Blomus
59,90 €
BM69205
Ράφι ντουζιέρας DUO 70557, λευκό, Joseph Joseph
19 €
JS70557
Ράφι ντουζιέρας MINDSET, 42 cm, λευκό, Brabantia
43,50 €
BRAB303548
Up
More products

Ράφια & θήκες ντους - ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε το ντους σας

Ποιοι είναι οι τύποι ραφιών και καλαθιών ντους που διατίθενται στο Kulina

Θεωρείτε ποτέ ότι το ντους σας είναι ένα ανοργάνωτο χάος Η εύρεση των σωστών ειδών υγιεινής τη σωστή στιγμή μπορεί να είναι δύσκολη, επειδή τα μπουκάλια σαμπουάν, το σαπούνι και άλλα αντικείμενα βρίσκονται διάσπαρτα παντού. Οι θήκες ντους και τα ράφια μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό. Αυτοί οι χρήσιμοι οργανωτές μπορούν να σας επιτρέψουν να διατηρήσετε το ντους σας καθαρό και τακτοποιημένο, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην καθαριότητα αντί να ψάχνετε για τα πράγματά σας.

Ενώ υπάρχουν πολλές θήκες ντους και ράφια που διατίθενται στις γενικές αγορές, η καθεμία με διαφορετικό πλεονέκτημα, εδώ στο Kulina, προσφέρουμε μια μοναδική επιλογή κρεμαστών θήκες ντους. Ένα κρεμαστό κρεμαστή τσάντα ντουζιέρας είναι μια δημοφιλής επιλογή για την αποθήκευση των απαραίτητων για το ντους, καθώς καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο και είναι εύκολο να εγκατασταθεί και να αφαιρεθεί.

Kulina προσφέρει κρεμαστά καλαθάκια ντους από γνωστούς κατασκευαστές όπως Blomus, Brabantia, και Koziol και διατίθενται σε διάφορα υλικά, όπως πλαστικό, τιτάνιο και ατσάλι. Μπορείτε εύκολα να διαλέξετε ένα που να ταιριάζει με το ντους σας, καθώς διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σχήματα.

Πού είναι το καλύτερο μέρος για να τοποθετήσετε ένα κρεμαστή τσάντα ντουζιέρας

Η καλύτερη θέση για την τοποθέτηση ενός κρεμαστή τσάντα ντουζιέρας εξαρτάται από το μέγεθος και το σχήμα του ντους σας και από τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Μπορείτε να κρεμάσετε το κρεμαστή τσάντα ντουζιέρας ή ένα ράφι ντουζιέρας:

  • Στη μπάρα ή τη βαλβίδα του ντους: Αυτή είναι μια θαυμάσια επιλογή εάν έχετε μικρό ντους. Αν κρεμάσετε το καλαθάκι στη μπάρα ή τη βαλβίδα του ντους, θα ελευθερώσετε χώρο στο δάπεδο και θα έχετε τα πράγματά σας σε απόσταση αναπνοής.
  • Στον τοίχο: Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα κρεμαστή τσάντα ντουζιέρας στον τοίχο. Ως αποτέλεσμα, θα έχετε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο και τα πράγματά σας θα παραμείνουν οργανωμένα.
  • Σε μια γωνία: Αν έχετε γωνιακό ντους, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα γωνιακό ντους στη γωνία. Αυτό θα εξοικονομήσει χώρο αποθήκευσης και θα κρατήσει τα πράγματά σας σε απόσταση αναπνοής.
  • Στο πάτωμα: Αν δεν σας πειράζει να καταλαμβάνετε λίγο χώρο στο πάτωμα, ορισμένα από τα ράφια μας μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν στο έδαφος. Αυτό θα αυξήσει την αποθηκευτική σας ικανότητα και θα σας διευκολύνει να έχετε πρόσβαση σε όλα τα υπάρχοντά σας.

Πρέπει να λάβετε υπόψη σας πράγματα όπως η έκθεση στο νερό, η προσβασιμότητα και η διάταξη του ντους σας όταν επιλέγετε το καλύτερο σημείο για το κρεμαστή τσάντα ντουζιέρας.

Για άλλες ανάγκες του μπάνιου, μπορείτε να δείτε τη συλλογή μας από αξεσουάρ καλλυντικών, κρεμάστρες πετσετών, σαπουνοθήκες κ.λπ.