Σχολή μαγειρικής Chefparade

Škola vaření Chefparade

Σχολή μαγειρικής Chefparade

Δημιουργήστε την ιστορία του σπιτιού σας μαζί μας!
Με την Kulina και τo... Chefparade!

Stars

Από το 2007

Μακρά παράδοση

στην αγορά

Users

Περισσότεροι από

250 000 συμμετέχοντες

στα μαθήματα μαγειρικής

fork-knife

Έχει οργανώσει περισσότερα από

50 000 μαθήματα μαγειρικής

και άλλες εκδηλώσεις

thumb-up

Περισσότερες από

12 000 θετικές αξιολογήσεις

στο Staffino.cz μεταξύ άλλων

Ρίξτε μια ματιά σε αυτά που έχουμε μαγειρέψει για εσάς!

Στο Chefparade εσείς είστε το πιο σημαντικό στοιχείο, οπότε ακόμα κι αν είστε μόνος σας, το μάθημα θα πραγματοποιηθεί. Είναι υπέροχο να απολαμβάνετε το μαγείρεμα με μια ομάδα ανθρώπων ή φίλους και το φαγητό έχει την καλύτερη γεύση όταν μπορείτε να το μοιραστείτε με κάποιον άλλο, αλλά και ένα μάθημα ένας προς έναν με τον σεφ μας θα είναι επίσης μια γευστική περιπέτεια, δεν νομίζετε;

Γι' αυτό, εμείς στην Kulina νοιαζόμαστε όχι μόνο για όσα συμβαίνουν εκεί αλλά και για την ιστορία πίσω από αυτό. Το σπίτι σας, την κουζίνα σας, αν θέλετε να τα γεμίσετε με γεύσεις, υπέροχες μυρωδιές και ζωή. Οι σχολές μαγειρικής του Chefparade είναι η κατάλληλη επιλογή για να αντλήσετε έμπνευση σε μία από τις πολλές διαθέσιμες μαγειρικές εκδηλώσεις, είτε πρόκειται για μάθημα μαγειρικής, ενδυνάμωση ομάδας εταιρείας, γάμο ή ιδιωτικό πάρτι.

Image
Image
Friends

Μαθήματα μαγειρικής για αρχάριους
καθώς και πιο προχωρημένους μάγειρες

Boy

Μαθήματα μαγειρικής
για παιδιά

Puzzle

Για τις εταιρείες οργανώνουμε
ισχυροποίηση δεσμών της ομάδας της εταιρείας

Glass

ιδιωτικά πάρτι
για τους τουρίστες και για οποιονδήποτε άλλον

Γιατί να δοκιμάσετε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής;

  • Όλοι μπορούν να μαγειρέψουν! Και στη σχολή μαγειρικής Chefparade, το πιστεύουμε πραγματικά. Γιατί η μαγειρική δεν είναι μόνο η προετοιμασία του φαγητού και η απόκτηση δεξιοτήτων. Είναι πολύ περισσότερα από αυτό! Έχει να κάνει με τη διασκέδαση, την ανακάλυψη νέων γεύσεων και αρωμάτων, την παρέα, την εμπειρία, τον πειραματισμό με νέα πράγματα, τη χαρά και το γέλιο και άλλοτε... με το να αναστενάζετε με ικανοποίηση για όσα έχετε καταφέρει να επιτύχετε, ακόμα κι αν δεν έχετε μαγειρέψει ποτέ πριν!
  • Φορέστε τις ποδιές σας γιατί κατά τη διάρκεια των μαθημάτων μαγειρικής είστε εσείς που θα μαγειρέψετε - θα κόψετε, θα τρίψετε, θα τηγανίσετε, θα ψήσετε ή θα σιγοβράσετε. Θα σερβίρετε επίσης το φαγητό και θα το δοκιμάσετε μέχρι την τελευταία νόστιμη μπουκιά. Αυτό εννοούμε παρέχοντάς σας μαθήματα με ενεργό συμμετοχή, αλλά περιμένετε! Λοιπόν, πρέπει να κάνουμε ένα ακόμη πράγμα... Ας καθαρίσουμε και όλη την ακαταστασία μετά από αυτό!
  • Προσφέρουμε πάνω από 50 μαθήματα για να επιλέξετε, με πιάτα από όλο τον κόσμο. Πιστεύουμε ότι όλοι μπορούν να μαγειρέψουν και γι' αυτό τα μαθήματά μας απευθύνονται τόσο σε αρχάριους όσο και λάτρεις της μαγειρικής και έμπειρους μάγειρες.
  • Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις επαγγελματικές, πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας - στο στούντιο μαγειρικής στην Πράγα ή σε μια εξοχική φάρμα, στη Μπρατισλάβα, το Κόσιτσε και τη Βουδαπέστη. Η εξοχική φάρμα είναι ιδανική για την ισχυροποίηση των δεσμών μιας ομάδας εταιρείας ή για έναν γάμο με ρουστίκ θέμα.
  • Οι συμμετέχοντες μας (πάνω από 100.000 τα τελευταία 15 χρόνια) αναφέρουν ότι έζησαν μια εμπειρία 5 αστέρων μαζί μας και γι' αυτό επιστρέφουν συχνά (δείτε τις online απόψεις και αξιολογήσεις!) Αυτό οφείλεται στο ότι δεν σας μαθαίνουμε μόνο πώς να μαγειρεύετε. Σας δείχνουμε ότι μαγειρική έχει να κάνει με την ανακάλυψη νέων γεύσεων και τη διασκέδαση.
  • Σας παρέχουμε όλα τα υλικά, τα εργαλεία, αλλά και ποτά μετά τα μαθήματα! Σας στέλνουμε επίσης όλες τις συνταγές ώστε να ασχολείστε με όσα έχετε μάθει στο σπίτι. Επιπλέον, καθαρίζουμε την κουζίνα για εσάς!
  • Οι έμπειροι σεφ μας κάνουν το μαγείρεμα εύκολο και διασκεδαστικό. Είναι δεξιοτέχνες της ευρωπαϊκής και ασιατικής κουζίνας και ειδικοί στο σούσι, το κρέας και τα γλυκά. Μοιράζονται τις γνώσεις τους με προσιτό τρόπο, ώστε να μπορείτε πάντα να αναπροσαρμόζετε το μενού που φτιάξατε στο στούντιο στα δεδομένα του σπιτιού σας.
Image
Εάν επισκέπτεστε την Πράγα, τη Μπρατισλάβα, το Κόσιτσε ή τη Βουδαπέστη, δοκιμάστε ένα από τα μαθήματά μας
Εγγραφείτε για ένα μάθημα μαγειρικής