παιδικά σερβίτσια

25 items total
Παιδικά μαχαιροπίρουνα DISNEY PRINCESS, σετ 6 τεμαχίων, WMF WM1282409964
Παιδική τσάντα φαγητού BEAR, 20 cm, μπλε, 3 Sprouts 3SPILUBEA
Παιδική τσάντα φαγητού DEER, 20 cm, ροζ, 3 Sprouts
23 €
3SPILUDEE
Παιδική τσάντα φαγητού LAMA, 20 cm, πορτοκαλί, 3 Sprouts 3SPILULLM
Παιδικό δοχείου φαγητού LION 20 cm, κίτρινο, 3 Sprouts 3SPISBLIO
Παιδικό δοχείου φαγητού LLAMA 20 cm, ροζ, 3 Sprouts 3SPISBLLM
Παιδικό δοχείου φαγητού SLOTH 20 cm, γκρι, 3 Sprouts 3SPISBSLO
Παιδικό πιάτο SMILLA, λευκό, πήλινο, Bloomingville
20 €
BV21109330
Σερβίτσιο παιδικό AFRICA, σετ 3 τεμαχίων, Koziol
21,95 €
KOZ1428681
Up
More products

Παιδικά σερβίτσια - ο σύντροφος που χρειάζονται τα παιδιά σας για να αρχίσουν να τρώνε μόνα τους

Παιδικά επιτραπέζια σκεύη - είναι τόσο διασκεδαστικό!

Τα παιδικά σερβίτσια είναι απολύτως κατάλληλα για να τα κρατούν τα μικρά χεράκια. Συνήθως σχεδιάζεται με μοτίβα που είναι ελκυστικά και ελκυστικά για τα παιδιά. Συχνά αποτελείται από ανθεκτικά υλικά που μπορούν να πέσουν στο έδαφος χωρίς να σπάσουν.

Τα παιδικά σερβίτσια περιλαμβάνουν διαιρούμενα πιάτα, φλιτζάνια και μπολ, συχνά με λαβές ή βάση αναρρόφησης. Τα παιδιά θα είναι ενθουσιασμένα που θα χρησιμοποιούν τα σερβίτσια τους και οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν γνωρίζοντας ότι οι μικροί τους χρησιμοποιούν ένα σετ σερβίτσια που είναι ασφαλή, μη τοξικά και υγιεινά.

Γιατί πρέπει να πάρω στο παιδί μου ένα σετ παιδικών σερβίτσια

Οι διατροφικές ανάγκες των βρεφών αλλάζουν πολύ σημαντικά καθώς εξελίσσονται σε νήπια. Όταν τα μικρά νήπια μεταβαίνουν από τους πουρέδες και τα μικρά δαχτυλάκια στα γεύματα των "μεγάλων παιδιών", αυτό το σερβίτσιο για μικρά παιδιά είναι ιδανικό, επειδή είναι πολύ νωρίς για τα παιδιά σας να χρησιμοποιούν κύπελλα, πιάτα, μπολ, κουτάλια και πιρούνια μεγέθους ενηλίκων. Μπορεί κατά λάθος να τα πετάξουν από το τραπέζι ή να τα... δαγκώσουν.

Ταυτόχρονα, είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά να μάθουν πώς να τρέφονται μόνα τους, καθώς το φαγητό είναι προφανώς μια από τις σημαντικότερες δεξιότητες που είναι απαραίτητες όχι μόνο για την επιβίωση αλλά και για την κοινωνικοποίηση, την είσοδο στον παιδικό σταθμό κ.λπ. Κάντε το διασκεδαστικό για τα παιδιά σας να συμμετέχουν και να τρώνε μόνα τους όταν έχετε την οικογένεια για δείπνο.

Ποιοι είναι οι τύποι υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή παιδικών σερβίτσια

  • Σιλικόνη

Η σιλικόνη υψηλής ποιότητας, ασφαλής για τρόφιμα, είναι μια μη τοξική ουσία που αντιστέκεται στις οσμές και τους λεκέδες. Επίσης, λυγίζει εύκολα και είναι ανθεκτική. Αντέχει στη θερμότητα και διαρκεί περισσότερο από το πλαστικό.

  • Πλαστικά

Το πλαστικό είναι μια σκληρή ουσία που συχνά αντέχει τη χρήση στο φούρνο μικροκυμάτων και στο πλυντήριο πιάτων. Τα πλαστικά σερβίτσια για παιδιά είναι επίσης ελαφρύτερα από το ανοξείδωτο ατσάλι, καθιστώντας το πιο εύκολο για ένα μικρό παιδί να τα πιάσει. Βεβαιωθείτε ότι το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο το σερβίτσιο του παιδιού σας είναι απαλλαγμένο από BPA και άλλες επιβλαβείς ουσίες.

Τα παιδικά σερβίτσια δεν είναι μόνο πιάτα και μπολ, αλλά και ειδικά ποτήρια που είναι κατάλληλα για μικρά παιδιά ή που είναι εξοπλισμένα με στόμια που δεν στάζουν. Και επειδή τα παιδιά λατρεύουν να περπατούν με τα ποτήρια τους στο χέρι, είναι επίσης κατασκευασμένα από υλικά ανθεκτικά στα χτυπήματα, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα.

Παιδικά σερβίτσια που προσφέρονται σε Kulina

Στο Kulina προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από ελκυστικά παιδικά σερβίτσια από πλαστικό ή σιλικόνη, κατασκευασμένα από αξιόπιστες μάρκες που ειδικεύονται στα παιδικά προϊόντα ή στα σερβίτσια και τα μαχαιροπήρουνα. Επιλέξτε ανάμεσα στην προσφορά από μάρκες όπως 3 sprouts, Done by deer και WMF και δείτε πώς το παιδί σας γίνεται πιο ανεξάρτητο μέρα με τη μέρα! Στο Kulina θα βρείτε:

  • πολύχρωμα παιδικά μπολ (συχνά με βάση αναρρόφησης)
  • πιάτα φιλικά προς τα παιδιά με ένα, δύο ή τρία διαμερίσματα
  • παιδικά σερβίτσια
  • παιδικά σερβίτσια με σαλιάρες
  • βάζα παιδικής τροφής
  • παιδικά μαχαιροπήρουνα