θερμικές κούπες

100 items total
Θερμός ταξιδίου TO GO 350 ml, μόκα, Eva Solo
33,40 €
ES567031
Θερμός ταξιδίου URBAN TO GO 350 ml, μόκα, Eva Solo
33,40 €
ES567108
Up
More products

Θερμική κούπα - για κάθε λάτρη του τσαγιού και του καφέ

Τι είναι οι θερμικές κούπες

Το θερμικό κύπελλο ή η ταξιδιωτική κούπα είναι ένας τύπος κούπας που έχει κάποιες ιδιότητες τηςφιάλης κενού . Είναι φορητή (μερικές φορές με λαβή ή βρόχο για πιο άνετη μεταφορά), έχει βιδωτό καπάκι και συχνά είναι στεγανή. Πολλά έχουν κατασκευή με διπλά τοιχώματα που διατηρεί καλύτερα τη θερμοκρασία των ποτών σας. Οι μονωτικές ιδιότητες δίνουν στα θερμικά κύπελλα ένα τεράστιο πλεονέκτημα σε σχέση με τα παραδοσιακά μπουκάλια νερού.

Οι κούπες ταξιδιού και οι θερμικές κούπες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ζεστά ροφήματα όπως τσάι ή καφέ ή για κρύα ροφήματα όπως νερό ή παγωμένο τσάι. Μπορεί να είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι ή πλαστικό και διατίθενται σε διάφορα χρώματα, χωρητικότητες και στυλ - κάποια είναι πιο σπορτίφ, κάποια πιο κομψά.

Πώς μπορώ να καθαρίσω τη θερμική κούπα μου

Είναι πολύ σημαντικό να καθαρίζετε τακτικά την κούπα ταξιδιού σας. Διαφορετικά, μπορεί να αρχίσει να μυρίζει άσχημα και να αναπτυχθεί μούχλα στο εσωτερικό του φλιτζανιού σας. Μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε μια πρακτική προσέγγιση για τον καθαρισμό ενός θερμικού φλιτζανιού, ωστόσο οι παρακάτω απλές συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν:

  • Ανακατέψτε λίγο ζεστό νερό με μερικές σταγόνες υγρό πιάτων σε ένα μπολ. Αφήστε το καπάκι να μουλιάσει σε αυτό το διάλυμα για περίπου 10 λεπτά. Μόλις περάσει αυτός ο χρόνος, ξεπλύνετε το καπάκι από το σαπουνόνερο.
  • Ενώ μουλιάζει το καπάκι, καθαρίστε το ίδιο το κύπελλο χρησιμοποιώντας σαπούνι πιάτων, ζεστό νερό και ένα σφουγγάρι. Ωστόσο, αποφύγετε τη χρήση χλωρίου ή χλωρίνης και πολύ ζεστού νερού, επειδή μπορεί να βλάψουν το εσωτερικό του ανοξείδωτου χάλυβα, μειώνοντας έτσι τις μονωτικές ιδιότητες της θερμικής κούπας σας.

Πώς να επιλέξω το καλύτερο θερμικό κύπελλο για μένα

Η επιλογή μιας τέλειας κούπας ταξιδιού μπορεί να είναι δύσκολη, καθώς υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές επιλογές στην αγορά. Στόχος μας στο Kulina είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας τη μεγαλύτερη δυνατή γκάμα προϊόντων, αλλά όλα τα προϊόντα μας είναι ανθεκτικά και κατασκευασμένα από υλικά ασφαλή για τα τρόφιμα. Σας προσφέρουμε κούπες ταξιδιού και θερμικά κύπελλα από αξιόπιστους κατασκευαστές όπως Eva Solo, Stelton, και Kambukka. Αλλά αν δεν ξέρετε ποια κούπα ταξιδιού να επιλέξετε, ρίξτε μια ματιά σε μερικούς σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν αγοράζετε ένα θερμικό κύπελλο:

  • Η διατήρηση της θερμότητας και ο σκοπός του φλιτζανιού σας

Το πόσο καλά διατηρούνται τα ποτά ζεστά ή κρύα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο της μόνωσης. Αποφασίστε αν θέλετε ο καφές σας να παραμείνει ζεστός κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στο γραφείο ή κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ημέρας πεζοπορίας. Ορισμένα κύπελλα είναι καλύτερα ως θερμικά κύπελλα για τις μετακινήσεις ή την πόλη, ενώ άλλα είναι καλύτερα για μακρινά ταξίδια.

  • Υλικό και στυλ

Οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν συχνά χάλυβα ή ανοξείδωτο χάλυβα για την παραγωγή θερμικών ποτηριών. Η τεχνολογία διπλού τοιχώματος διατηρεί αποτελεσματικά τη θερμοκρασία των υγρών, ενώ και τα δύο υλικά είναι ανθεκτικά και οικολογικά. Καθαρίζονται επίσης εύκολα και δεν απορροφούν οσμές. Ωστόσο, μπορεί επίσης να θέλετε να αγοράσετε ένα κύπελλο με σώμα από πλαστικό, καθώς αυτές οι κούπες ταξιδιού είναι πολύ πιο κομψές.

  • Καπάκι

Τα θερμικά κύπελλα έχουν αναδιπλούμενα ή βιδωτά καπάκια, και τα δύο λειτουργούν καλά για να σφραγίζουν το δοχείο, αν και οι βιδωτές εκδόσεις είναι πιο αξιόπιστες και μακροχρόνιες. Βεβαιωθείτε ότι το καπάκι καθαρίζεται εύκολα, ότι δεν έχει διαρροή και ότι δεν βγαίνει εύκολα. Επιπλέον, το σημείο θα πρέπει να είναι άνετο για να πίνετε.