Σετ μαχαιριών

110 items total
Μαχαίρι βουτύρου PREMIUM, σετ 4 τεμαχίων, μαύρο, Laguiole LAGSDV-300824
Σετ μαχαιριών 3 τεμαχίων BRUTE, Forged
174 €
FORGEDSDV304259
Μαχαίρια ALTYA CUISINE, σετ 3 τεμαχίων, Lion Sabatier
79,71 €
LS880384
Μαχαίρια ALTYA, σετ 3 τεμαχίων, Lion Sabatier
106 €
LS881384
Μαχαίρια BLACK TOUCH, σετ 2 τεμαχίων, WMF
34,99 € –17 %
29 €
WM1879086100
Μαχαίρια CLASSIC IKON CREAME, σετ 3 τεμαχίων, Wüsthof
346 € –15 %
292,40 €
WU96010
Μαχαίρια CLASSIC, σετ 3 τεμαχίων, Wüsthof
251 € –16 %
210 €
WU9608
Up
More products

Σετ Μαχαιριών – Αποκτήστε όλα τα μαχαίρια που χρειάζεστε σε ένα κατάστημα

Πώς λειτουργούν τα σετ μαχαιριών;

Τα τρία βασικά μαχαίρια: ένα μαχαίρι σεφ, ένα μαχαίρι ξεφλουδίσματος και ένα μαχαίρι ψωμιού (οδοντωτό μαχαίρι) πρέπει να περιλαμβάνονται σε κάθε βασικό σετ μαχαιριών. Ένα σετ μαχαιριών μπορεί να έχει 1-13 κομμάτια. Κάθε σετ μαχαιριών, αν είναι το κατάλληλο για εσάς, θα είναι λειτουργικό στην κουζίνα σας.

Πώς να επιλέξετε το ιδανικό σετ μαχαιριών;

Όταν αγοράζετε ένα σετ μαχαιριών, χρειάζεστε έναν οδηγό αγοράς καθώς υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη, αλλά η άνεση είναι ζωτικής σημασίας, κάθε μαχαίρι πρέπει να λειτουργεί και και να μοιάζει σαν την προέκταση του χεριού του χρήστη.

  • Υλικό

Χάλυβας, μπαμπού, πλαστικό και ανοξείδωτο ατσάλι είναι τα πιο βασικά υλικά, το πιο κοινό υλικό είναι το ανοξείδωτο ατσάλι.

  • Βάρος

Το βάρος του μαχαιριού είναι θέμα προτίμησης. Το μαχαίρι του σεφ, για παράδειγμα, κατά τη γνώμη των περισσότερων ειδικών, θα πρέπει να έχει κάποιο βάρος, αλλά δεν θα θέλατε ένα μαχαίρι που να είναι τόσο βαρύ ώστε να ασκεί πίεση στους καρπούς σας. Ανάλογα με τις προδιαγραφές σας, θα βρείτε σετ μαχαιριών σε μεγέθη 8-36εκ. στην Kulina.

Μάρκες για τα σετ μαχαιριών σας

Ο τύπος μάρκας απ' όπου επιλέγετε να αγοράσετε είναι πολύ σημαντικό καθώς επηρεάζει την ποιότητα των μαχαιριών και τη διάρκεια ζωής. WMF, Wusthof, Zwilling είναι μερικές από τις καλύτερες μάρκες διαθέσιμες στo Kulina κατάστημα.

Μερικά σετ μαχαιριών από την προσφορά μας συνοδεύονται από θήκες μαχαιριών που είναι πολύ χρήσιμες, δίνουν τη δυνατότητα να έχετε πάντα τα μαχαίρια σας εύκολα στη χρήση και να παρέχουν έναν ασφαλή αποθηκευτικό χώρο για τις λεπίδες των μαχαιριών. Υπάρχουν επίσης σετ μαχαιριών που συνοδεύονται από κομψά κουτιά τα οποία αποτελούν εξαιρετικά δώρα για τους λάτρεις της μαγειρικής ή για νεόνυμφους.

Πώς διατηρώ την αιχμηρότητα των μαχαιριών μου;

Μπορείτε να ακονίσετε τα μαχαίρια μόνοι σας με τρεις διαφορετικούς τρόπους με ένα ακονιστήρι μαχαιριών - χειροκίνητο ακονιστήρι μαχαιριών (κοινώς γνωστό ως «ξύστρα ακονισμού»), ηλεκτρικό ακονιστήρι μαχαιριού ή a πέτρα ακονισμού που είναι η πιο ακριβής μέθοδος ακονίσματος μαχαιριού.

Ποιο είναι το καλύτερο μέρος να φυλάσσω το σετ μαχαιριών;

Υπάρχουν γενικά τρεις βασικοί τρόποι να αποθηκεύετε τα μαχαίρια της κουζίνας σωστά. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε επιτοίχιες λωρίδες με μαγνήτη, σε συρτάρια ή σε πάγκους σχάρες θήκης μαχαιριών. Όλοι αυτοί οι τρόποι θεωρούνται ασφαλείς για την αποθήκευση μαχαιριών, αλλά ο ιδανικός τρόπος εξαρτάται με το πόσο καλά είναι οργανωμένη η κουζίνα σας.