Bugatti

Γνωρίστε την Bugatti, την ιταλική επωνυμία η οποία όχι μόνο προσφέρει κομψές συσκευές για την κουζίνα, μαχαιροπίρουνα και αξεσουάρ κουζίνας και δείπνου αλλά και την ιδέα του 'Απροσδόκητου στην Καθημερινότητα' - μία όμορφη υπενθύμιση για να εκτιμάμε τα μικρά πράγματα που μας περιβάλλουν και μας συγκινούν κάθε μέρα.
10 items total
Ζυγαριά κουζίνας UMA ασημί, ανοξείδωτο ατσάλι, Bugatti BGTT56UMACR
Ζυγαριά κουζίνας UMA κρέμα, ανοξείδωτο ατσάλι, Bugatti BGTT56UMAC
Ζυγαριά κουζίνας UMA λευκή, ανοξείδωτο ατσάλι, Bugatti BGTT56UMAC1
Ζυγαριά κουζίνας UMA λιλά, ανοξείδωτο ατσάλι, Bugatti BGTT56UMACL
Ζυγαριά κουζίνας UMA μαύρη, ανοξείδωτο ατσάλι, Bugatti BGTT56UMAN

Bugatti - πολυτελείς, ιταλικές συσκευές και αξεσουάρ κουζίνας

Bugatti είναι μια μάρκα που παράγει μοντέρνες συλλογές μαχαιροπήρουνων, επιτραπέζιων σκευών, κουζινών, θερμικών μπουκαλιών και μικρών αλλά καινοτόμων συσκευών κουζίνας, οι οποίες διαπνέονται από ευφυΐα. Συνδυάζοντας την αισθητική εξερεύνηση και την τεχνολογία με ένα ξεχωριστό ιταλικό στυλ, η μάρκα δημιουργεί αντικείμενα που διαθέτουν εκλεπτυσμένο στυλ και λειτουργικό σκοπό. Επιπλέον, η φιλοσοφία του Bugatti ενσωματώνει απρόσκοπτα τις γνήσιες τοπικές παραδόσεις, με αποτέλεσμα ένα μοναδικό και αυθεντικό προϊόν.

Bugatti οι συλλογές δεν εστιάζουν μόνο στην αισθητική πτυχή του σχεδιασμού, αλλά ενσωματώνουν και την απαραίτητη πρακτικότητα που απαιτείται από τα καθημερινά οικιακά αντικείμενα. Η έννοια της ομορφιάς διερευνάται σε όλες τις συλλογές τους.

Bugatti ιστορία της μάρκας

Bugatti έχει μια πλούσια ιστορία εξέλιξης (που φτάνει μέχρι το 1923), ξεκινώντας ως ένα επαγγελματικό εργαστήριο που παρήγαγε μαχαιροπήρουνα από νικέλιο-άργυρο και επάργυρο ορείχαλκο. Στη συνέχεια, η εταιρεία πρωτοστάτησε στην ανάπτυξη του κράματος Bugatti και έκτοτε έχει γίνει μια σύγχρονη μάρκα μαγειρικών σκευών. Η Bugatti, που αρχικά ονομάστηκε F.lli Bugatti fu Amadio ως φόρος τιμής στον πατέρα των πέντε αδελφών που την ίδρυσαν, είχε πάντα ως γνώμονα τους ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς και τη βαθιά σύνδεση με την περιοχή Lumezzane της Ιταλίας.

Όσον αφορά την πιο σύγχρονη ιστορία της μάρκας, η Bugatti έκανε την είσοδό της στην αγορά το 2005 με την κυκλοφορία της πρώτης μικρής συσκευής κουζίνας, της μηχανής καφέ espresso Diva, η οποία σχεδιάστηκε από τον Andreas Seegatz. Έκτοτε, η εταιρεία συνέχισε να επεκτείνει τη σειρά προϊόντων της με μια σειρά προσφορών που διαθέτουν τον χαρακτηριστικό σχεδιασμό του εμπορικού της σήματος και το DNA αιχμής.

Παρά τη μακρά ιστορία του, το Bugatti συνεχίζει να διευρύνει τα όρια της καινοτομίας στον σχεδιασμό, την αισθητική και την τεχνολογία. Η εταιρεία έχει δεσμευτεί να ενσωματώνει την κληρονομιά και το πνεύμα της στα καθημερινά αντικείμενα, δημιουργώντας έναν πολύχρωμο και συναρπαστικό τρόπο ζωής γεμάτο ιστορίες που αξίζει να μοιραστείτε.

Bugatti φιλοσοφία - απροσδόκητη καθημερινότητα

Αναδεικνύοντας τις απλές τελετουργίες της καθημερινής ζωής με ζεστασιά, μαγεία και θαυμασμό, το Bugatti επιθυμεί να εμπλουτίσει τις καθημερινές συνήθειες που πραγματοποιούμε στο οικιακό μας περιβάλλον, κάνοντάς τες πιο οικείες και συνδέοντας με τις βαθύτερες επιθυμίες μας, προκαλώντας ένα πολύτιμο και συναισθηματικό ταξίδι μέσω της ομορφιάς και του σχεδιασμού.

Bugattiη φιλοσοφία του Unexpected Everyday τονίζει τη σημασία των μικρών πραγμάτων που μπορούν να επηρεάσουν την καθημερινή μας ζωή. Αυτή η φιλοσοφία προωθεί την ιδέα ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε σημαντικές εμπειρίες αγκαλιάζοντας τις ιδιαίτερα αληθινές, ζεστές και ψυχικές στιγμές που είναι μοναδικές και εκπληκτικές. Είναι μια κομψή υπενθύμιση για να εκτιμήσουμε τα μικρά πράγματα που μας συγκινούν καθημερινά.

Bugatti's product range - όπου το ιταλικό στυλ συναντά την καινοτομία

Bugatti, επίσης γνωστή ως Casa Bugatti, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για το σπίτι, συμπεριλαμβανομένων συσκευών κουζίνας, μπουκαλιών νερού, μαχαιροπήρουνων και αξεσουάρ κουζίνας. Αυτό που κάνει τα προϊόντα τους να ξεχωρίζουν είναι τα μοναδικά και καινοτόμα σχέδιά τους που συνδυάζουν τόσο τη μορφή όσο και τη λειτουργία. Bugattiδεν είναι μόνο οπτικά ελκυστικά αλλά και αποτελεσματικά και πρακτικά για καθημερινή χρήση. Χρησιμοποιούν υλικά υψηλής ποιότητας και δίνουν προσοχή ακόμη και στις πιο μικρές λεπτομέρειες, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα τους είναι ανθεκτικά και μακροχρόνια. Επιπλέον, το Bugatti έχει δεσμευτεί για την αειφορία και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον, χρησιμοποιώντας υλικά και διαδικασίες παραγωγής που ελαχιστοποιούν τις επιπτώσεις τους στο περιβάλλον.

Όλες οι μικρές συσκευές κουζίνας του Bugatti ερμηνεύουν εκ νέου το ιταλικό στυλ, με σύγχρονη αισθητική σε συνδυασμό με ανώτερη τεχνογνωσία και τεχνολογία αιχμής, όπως το IoT (Internet of Things) που χρησιμοποιείται στην εφαρμογή Bugatti B Chef App και η τεχνολογία GTH (Glass Tech Hot Semiconductor Technology) που χρησιμοποιείται στο Noun, την επαναστατική έξυπνη συσκευή μαγειρέματος.