Ψήσιμο με Severin

Εικόνα
Εικόνα
Ηλεκτρικές ψησταριές
Από τους 0° στους 500°C σε 10 λεπτά
Αγορά
Γιατί να ψήσετε σε ηλεκτρική ψησταριά;
ikona
θερμότερες από το υγραέριο
Οι ψησταριές υγραερίου φτάνουν στη μέγιστη θερμοκρασία των 250-350°C και χρειάζονται περίπου 20 λεπτά για να θερμανθούν. Οι ψησταριές Severin φτάνουν στη μέγιστη θερμοκρασία των 500°C σε μόλις 10 λεπτά. Μπορείτε εύκολα να ψήσετε ακόμα και χοντρά κομμάτια κρέατος.
ikona
ταχύτερες από τα κάρβουνα
Οι ψησταριές με κάρβουνα πρέπει να θερμαίνονται τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από το ψήσιμο. Φτάνουν σε θερμοκρασία 400-1000°C, αλλά η θερμοκρασία δεν μπορεί να ελεγχθεί. Οι ηλεκτρικές ψησταριές Severin θερμαίνονται μέσα σε 10 λεπτά και η θερμοκρασία μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα.
ikona
φιλικές προς το περιβάλλον
Με το ηλεκτρικό ρεύμα ψήνετε χωρίς αναθυμιάσεις και καπνό. Και πάνω απ' όλα, δεν δημιουργούν προβλήματα με τους γείτονες, ειδικά αν βρίσκεστε κοντά ο ένας με τον άλλον, όπως σε ένα μπαλκόνι. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη σχάρα στο σπίτι κατά τους χειμερινούς μήνες.
Severin Sevo & Senoa
Εικόνα
Εικόνα
500°C Boost Zone
Δύο ζώνες θέρμανσης, με μια ζώνη στους 500 °C για τραγανές μπριζόλες με καραμελωμένη κρούστα.
Εικόνα
Αργό μαγείρεμα
Με καπάκι υψηλής ποιότητας και δυνατότητα ακριβούς ρύθμισης της θερμοκρασίας, μπορείτε να ετοιμάσετε τέλεια αργοψημένα παϊδάκια, χοιρινές πανσέτες ή συντηρημένα πουλερικά.
Εικόνα
Οθόνη OLED και θερμόμετρο
Εγγυημένη επιτυχία χάρη στις ακριβείς ρυθμίσεις θερμοκρασίας στην ψηφιακή οθόνη OLED και στο ενσωματωμένο θερμόμετρο πυρήνα.
Εικόνα
Έξυπνη εφαρμογή
Η διαχείριση των ψησταριών της σειράς Sevo Smart μπορεί να γίνει μέσω μιας εφαρμογής για κινητά. Μπορείτε να επιλέξετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, τη θερμοκρασία και, χάρη στο συνδεδεμένο θερμόμετρο, να παρακολουθείτε πώς ψήνεται το κρέας.
Δείτε ένα βίντεο
Πώς να ψήσετε με την προηγμένη τεχνολογία
Βραβευμένη για τον σχεδιασμό και την καινοτομία της
2 items total
Ψησταριά Raclette RG 2370, 600 W, Severin
33,29 € –15 %
Ψησταριά Raclette RG 2370, 600 W, Severin
Online σε απόθεμα (3 pcs)
28 €
SEVERG2370