Κάδοι απορριμμάτων μπάνιου

18 items total
Κάδος μπάνιου SONO, 5 l, σκούρο γκρι, Blomus
81,55 €
BM69167
Κάδος μπάνιου BIRILLO, 21 cm, σε λευκό, Alessi
79 €
ALPL10W
Κάδος μπάνιου MINDSET, ορυκτό γκρι, Brabantia
20,49 €
BRAB303364
Κάδος μπάνιου MINDSET, σε ορυκτό λευκό, Brabantia
20,49 €
BRAB303388
Κάδος μπάνιου RIM 3 l, λευκό, από αλουμίνιο, Zone Denmark ZO14496
Κάδος μπάνιου SONO, 5 l, ανοιχτό γκρι, Blomus
81,55 €
BM69170
Κάδος μπάνιου SONO, 5 l, γκρι, Blomus
81,55 €
BM69168
Κάδος μπάνιου SONO, 5 l, μπεζ, Blomus
81,55 €
BM69169
Κάδος μπάνιου SPLIT, σε λευκό και μπλε, Joseph Joseph
33,49 €
JS70505
Κάδος μπάνιου TUBO, 3 l, μαύρο, Blomus
28,05 €
BM69214
Κάδος μπάνιου UME 4 l, καφέ, από πλαστικό, Zone Denmark ZO26437
Κάδος μπάνιου UME 4 l, σε λευκό, από πλαστικό, Zone Denmark ZO330407
Κάδος μπάνιου UME 4 l, σε μαύρο, από πλαστικό, Zone Denmark ZO330405

Κάδοι μπάνιου - διατηρώντας το μπάνιο σας φρέσκο και καθαρό

Γιατί είναι σημαντικό να έχετε έναν κάδο στο μπάνιο σας

Ένας κάδος μπάνιου (πολύ μικρότερος από έναν κανονικό κάδο κουζίνας) είναι σημαντικός για τη διατήρηση της καθαριότητας και της υγιεινής του μπάνιου. Ακολουθούν μερικοί από τους λόγους για τους οποίους ένας κάδος μπάνιου είναι απαραίτητος:

  • Υγιεινή: Προσφέροντας μια ειδική θέση για τη διάθεση των αποβλήτων. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει αντικείμενα όπως χρησιμοποιημένα χαρτομάντιλα, μπατονέτες και προϊόντα υγιεινής.
  • Μείωση της οσμής και της βρωμιάς: Ένας κάδος μπάνιου χωρίς σακούλα απορριμμάτων μπορεί γρήγορα να γίνει ακατάστατος. Ένας από τους πρωταρχικούς λόγους για τη χρήση σακούλας απορριμμάτων στον κάδος μπάνιου είναι η αποφυγή συσσώρευσης απορριμμάτων και η μείωση των οσμών. Απόβλητα μπάνιου, όπως χρησιμοποιημένα χαρτομάντιλα ή προϊόντα υγιεινής.
  • Ευκολία: Σας επιτρέπει να πετάτε τα σκουπίδια γρήγορα και αποτελεσματικά. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση του μπάνιου σας οργανωμένου και τακτοποιημένου, καθώς και στην αποφυγή συσσώρευσης ακαταστασίας.
  • Υγιεινή: Η χρήση μιας σακούλας σκουπιδιών στον κάδος μπάνιου μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση καλών επιπέδων υγιεινής. Με τη χρήση σακούλας απορριμμάτων, τα απορρίμματα περιορίζονται και μπορούν να απομακρυνθούν εύκολα, μειώνοντας τον κίνδυνο μόλυνσης.

Πώς χρησιμοποιώ και καθαρίζω τον κάδος μπάνιου μου για να αποφύγω τις μυρωδιές

Η χρήση και ο τακτικός καθαρισμός του κάδος μπάνιου σας είναι ζωτικής σημασίας για την αποφυγή δυσάρεστων οσμών και τη διατήρηση μιας καθαρής και υγιεινής ατμόσφαιρας στο μπάνιο σας. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για το πώς να χρησιμοποιείτε και να καθαρίζετε με επιτυχία τον κάδος μπάνιουσας:

  • Επιλέξτε τον κατάλληλο κάδο: Επιλέξτε έναν κάδος μπάνιου που έχει το κατάλληλο μέγεθος για τις ανάγκες σας και καθαρίζεται εύκολα. Στο Kulina, διαθέτουμε πολυάριθμους κάδους με καπάκια ή καλύμματα από κορυφαίες μάρκες όπως Alessi, Blomus, και Brabantia που θα βοηθήσουν στη μείωση των οσμών.
  • Χρησιμοποιώντας μια επένδυση: Για να διευκολύνετε τον καθαρισμό και να αποφύγετε την προσκόλληση των σκουπιδιών στον πυθμένα του κάδος μπάνιουσας, χρησιμοποιήστε μια επένδυση μίας χρήσης ή μια επένδυση που πλένεται.
  • Σωστή διάθεση σκουπιδιών: Φροντίστε να απορρίπτετε σωστά τα σκουπίδια, τυλίγοντας αντικείμενα όπως παλιά χαρτομάντιλα ή προϊόντα υγιεινής πριν τα τοποθετήσετε στον κάδο.
  • Clean τον κάδο απορριμμάτων σε τακτική βάση: Αδειάζετε και καθαρίζετε τακτικά τον κάδο απορριμμάτων του μπάνιου σας χρησιμοποιώντας ζεστό σαπουνόνερο.
  • Αποστειρώστε τον κάδο: Τοποθετήστε ένα φακελάκι με μαγειρική σόδα ή μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο μέσα στην επένδυση ή στον πυθμένα του κάδου για να τον αποστειρώσετε.

Μπορείτε επίσης να διατηρήσετε το μπάνιο σας τακτοποιημένο και τακτοποιημένο με άλλα βασικά είδη μπάνιου που διατίθενται στο κατάστημά μας, όπως καλάθια πλυντηρίου και οργανωτές μπάνιου.