Σαπουνοθήκες

23 items total
Σαπουνοθήκη ABBACO 10 cm, ματ, ανοξείδωτο ατσάλι, Zack ZACK40101
Σαπουνοθήκη BIRILLO, λευκό
Σαπουνοθήκη BIRILLO, λευκό
Online σε απόθεμα (3 pcs)
29 €
ALPL04W
Σαπουνοθήκη MINDSET, σε ορυκτό λευκό, Brabantia
20 €
BRAB303340
Σαπουνοθήκη NEXIO, ματ ανοξείδωτο ατσάλι, Blomus
33,61 €
BM68616
Σαπουνοθήκη RENEW, απαλό μπεζ, Brabantia
12 €
BRAB223389
Σαπουνοθήκη SONO, ανοιχτό γκρι, Blomus
22,39 €
BM66288
Σαπουνοθήκη SONO, ανοιχτό γκρι, Blomus
22,39 €
BM66289
Σαπουνοθήκη SONO, λευκό, Blomus
Σαπουνοθήκη SONO, λευκό, Blomus
Online σε απόθεμα (1 pcs)
24,43 €
BM66277
Σαπουνοθήκη SONO, σκούρο γκρι, Blomus
22,39 €
BM66286
Σαπουνοθήκη TENNO 12 cm, ματ, ανοξείδωτο ατσάλι, Zack ZACK40321
Σαπουνοθήκη UME 12 cm, taupe, κεραμική, Zone Denmark
20,53 €
ZO26435
Σαπουνοθήκη UME 12 cm, λευκή, κεραμική, Zone Denmark
20,53 €
ZO331209
Σαπουνοθήκη UME 12 cm, σε μαύρο, κεραμική, Zone Denmark ZO331206

Σαπουνοθήκες - παραδοσιακός τρόπος αποθήκευσης μιας μπάρας σαπουνιού

Η σαπουνοθήκη είναι ένα μικρό πιάτο ή δοχείο, συνήθως κατασκευασμένο από πλαστικό, κεραμικό, γυαλί ή μέταλλο, που χρησιμοποιείται για να συγκρατεί μια μπάρα σαπουνιού. Το σαπούνι τοποθετείται στην κορυφή του πιάτου και το πιάτο φυλάσσεται συνήθως κοντά σε νεροχύτη ή μπανιέρα. Οι σαπουνοθήκες είναι απλές, χαμηλού κόστους και εύκολες στη χρήση, αλλά μπορεί να λερωθούν με την πάροδο του χρόνου και να απαιτούν καθαρισμό για την πρόληψη της ανάπτυξης βακτηρίων.

Οι διαφορές μεταξύ σαπουνοθήκη και διανομέα σαπουνιού

Από την άλλη πλευρά, ο διανομέας σαπουνιού είναι μια συσκευή που διανέμει υγρό σαπούνι ή αφρό. ΟιΔοχείο για υγρό σαπούνι είναι συνήθως κατασκευασμένοι από πλαστικό ή μέταλλο και μπορεί να διαθέτουν μηχανισμό με κουμπί ή αισθητήρα χωρίς αφή για την απελευθέρωση του σαπουνιού. ΟιΔοχείο για υγρό σαπούνι είναι δημοφιλείς στις δημόσιες τουαλέτες και σε άλλες εμπορικές εγκαταστάσεις, καθώς μπορούν να συμβάλουν στη μείωση της εξάπλωσης των μικροβίων και να κάνουν το πλύσιμο των χεριών πιο βολικό. ΟιΔοχείο για υγρό σαπούνι μπορούν να ξαναγεμίζουν με σαπούνι ανάλογα με τις ανάγκες και είναι εύκολοι στη συντήρηση.

Συνοψίζοντας, ενώ τόσο οι σαπουνοθήκες όσο και οι δοχείο για υγρό σαπούνι εξυπηρετούν τον ίδιο βασικό σκοπό της συγκράτησης σαπουνιού, διαφέρουν ως προς τον σχεδιασμό, τον μηχανισμό και τη λειτουργικότητά τους. Οι σαπουνοθήκες είναι ιδανικές για τη φύλαξη σαπουνιού, ενώ οι δοχείο για υγρό σαπούνι είναι κατάλληλοι για τη διανομή υγρού σαπουνιού ή αφρού.

Στον ιστότοπο Kulina μπορείτε να βρείτε σαπουνοθήκες υψηλής ποιότητας από γνωστούς παραγωγούς όπως Blomus, Brabantia, και Eva Solo. Επίσης, μπορείτε να ψωνίσετε για πρόσθετες ανάγκες μπάνιου, όπως θήκες για οδοντόβουρτσες, θήκες για χαρτί τουαλέτας και δοχείο για υγρό σαπούνι στην ιστοσελίδα μας.

Ποιοι είναι οι τύποι σαπουνοθηκών που διατίθενται στο Kulina

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα διατίθενται διάφοροι τύποι σαπουνοθηκών, όπως:

  • Σαπουνοθήκες πάγκου: Είναι κατασκευασμένα για να τοποθετούνται στον πάγκο ή στο ντουλάπι του μπάνιου σας.
  • Επίτοιχες σαπουνοθήκες: Τα επιτοίχια σαπουνοθήκες είναι μια θαυμάσια επιλογή αν δεν έχετε πολύ χώρο στον πάγκο, επειδή είναι φτιαγμένα για να στερεώνονται στον τοίχο.
  • Αποστραγγιζόμενες σαπουνοθήκες: Αυτά είναι σχεδιασμένα με σχισμές ή οπές στον πυθμένα που επιτρέπουν στο νερό να στραγγίζει μακριά από το σαπούνι, διατηρώντας το στεγνό.
  • Σαπουνοθήκες χωρίς αποστράγγιση: Δεν υπάρχουν ανοίγματα ή οπές αποστράγγισης σε αυτές τις ανθεκτικές λεκάνες. Παρόλο που μπορεί να μην είναι αποτελεσματικά στο να κρατούν το σαπούνι σας στεγνό, μπορεί να είναι μια καλή επιλογή αν σας αρέσει μια πιο συμβατική εμφάνιση.

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση σαπουνοθήκη

Μερικά από τα πλεονεκτήματα της χρήσης σαπουνοθήκη περιγράφονται παρακάτω:

  • Διατηρεί την ξηρότητα του σαπουνιού: Έτσι παρατείνεται η διάρκεια ζωής του σαπουνοθήκη και αποτρέπεται ο σχηματισμός σαπουνόμαζας.
  • Εξαλείφει τον αφρό σαπουνιού: Το σαπούνι μπορεί να αφήσει πίσω του έναν αφρό σαπουνιού στις επιφάνειες, όταν αφήνεται να ξεκουραστεί σε μια υγρή, υγρή ατμόσφαιρα. Μια σαπουνοθήκη συμβάλλει στην αποφυγή αυτού του φαινομένου, καθώς κρατά το σαπούνι μακριά από τις επιφάνειες και του επιτρέπει να στεγνώσει.
  • Υγιεινή: Αποτρέποντας τη δημιουργία βακτηρίων και μικροβίων στο σαπουνοθήκη σας. Είναι δυνατόν να αναπτυχθούν μικρόβια σε σαπούνι που έχει μείνει σε υγρό περιβάλλον. Η διατήρηση του σαπουνιού σας καθαρού και υγιεινού γίνεται ευκολότερη με τη χρήση σαπουνοθήκη.
  • Όμορφη εμφάνιση: Έτσι μπορείτε να επιλέξετε μία που να ταιριάζει με τη διακόσμηση του μπάνιου σας και να δώσει στον χώρο μια κομψή πινελιά.