Θήκες εφεδρικού χαρτιού

25 items total
Θήκη για επιπλέον χαρτί υγείας BIRILLO, λευκό, Alessi ALPL18W
Θήκη για επιπλέον χαρτί υγείας, σε λευκό, Brabantia BRAB483448
Θήκη για επιπλέον χαρτί υγείας, σε λευκό, Brabantia BRAB280528
Θήκη για επιπλέον χαρτί υγείας, σε ματ ατσάλι, Brabantia BRAB280566
Θήκη για επιπλέον χαρτί υγείας, σε μαύρο, Brabantia BRAB483462
Θήκη για επιπλέον χαρτί υγείας, σε μαύρο, Brabantia BRAB280504
Up
More products

Εφεδρικές θήκες για ρολά χαρτιού - ο πίνακας έκτακτης ανάγκης του μπάνιου σας

Τι είναι οι θήκες ανταλλακτικών ρολών χαρτιού

Οι θήκες για επιπλέον ρολά χαρτιού είναι αξεσουάρ μπάνιου που χρησιμοποιούνται για να κρατούν επιπλέον ρολά χαρτιού τουαλέτας σε ένα μπάνιο (συνήθως τουλάχιστον δύο ρολά). Συνήθως κατασκευάζονται από ανθεκτικά υλικά όπως ο χάλυβας και ο ανοξείδωτος χάλυβας και μπορούν να βρεθούν σε διάφορα φινιρίσματα για να ταιριάζουν με τη διακόσμηση του μπάνιου.

Έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν μια βολική και προσβάσιμη θέση αποθήκευσης πρόσθετων ρολών χαρτιού τουαλέτας, ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμα όταν τελειώσει η τρέχουσα ρολό.

Ποιοι είναι οι διάφοροι τύποι υποδοχών χαρτιού

Υπάρχουν διάφορες ποικιλίες υποδοχών χαρτιού για να διαλέξετε, μεταξύ των οποίων:

  • Χαρτοθήκη: Η βάση χαρτιού είναι ένα επίτοιχο στοιχείο που συνήθως βρίσκεται δίπλα στην τουαλέτα και χωράει ένα ρολό χαρτί υγείας. Ο άξονας, ο οποίος είναι στερεωμένος οριζόντια στη βάση, τοποθετείται πάνω στο ρολό χαρτιού.
  • Στάση χαρτιού: Ένα ρολό χαρτιού τουαλέτας μπορεί να αποθηκευτεί σε μια αυτόνομη βάση χαρτιού. Για τη στήριξη του κυλίνδρου μπορεί να χρησιμοποιηθεί άξονας ή στύλος, και συνήθως διαθέτει σταθμισμένη βάση για την αποφυγή ανατροπής.
  • Θήκη για επιπλέον χαρτί υγείας: Είναι κατασκευασμένη για να φιλοξενεί επιπλέον ρολά χαρτιού τουαλέτας. Αυτές οι θήκες χαρτιού που διατίθενται στο Kulina σε μια σειρά από υλικά, σχήματα, σχέδια και σχέδια για να ταιριάζουν σε κάθε διακόσμηση μπάνιου, επιλέχθηκαν προσεκτικά από γνωστούς κατασκευαστές όπως οι Blomus και Brabantia.

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση μιας θήκης ανταλλακτικού ρολού χαρτιού

Οι θήκες ανταλλακτικών ρολών χαρτιού έχουν πολλά πλεονεκτήματα:

  • Ευκολία: Όταν σας τελειώνει το χαρτί υγείας, δεν θα χρειάζεται να ψάχνετε σε ντουλάπες ή συρτάρια για να βρείτε επιπλέον ρολά, αφού μια θήκη για τα ρολά χαρτιού τα κρατάει σε εμφανές σημείο.
  • Οργάνωση: Κρατώντας επιπλέον ρολά χαρτιού σε μια θήκη και τακτοποιημένα στο μπάνιο σας ή σε άλλο σημείο θα βοηθήσετε να γίνουν όλα πιο οργανωμένα. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν μοιράζεστε την περιοχή με άλλα άτομα.
  • Διακοσμητικό: Μπορείτε να επιλέξετε μια θήκη για ρολό χαρτιού που ταιριάζει με τη διακόσμησή σας και προσθέτει μια κομψή πινελιά στο μπάνιο ή σε άλλο χώρο, επιλέγοντας από διάφορα σχέδια και φινιρίσματα.

Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε και άλλα απαραίτητα είδη μπάνιου, όπως κρεμάστρες για πετσέτες, αξεσουάρ καλλυντικών και άλλα, για να διατηρήσετε το μπάνιο σας οργανωμένο.