Fissler

Fissler σημαίνει κορυφαίας ποιότητας κατσαρόλες και τηγάνια γερμανικής κατασκευής. Η απλότητα και η λειτουργικότητά τους συμβαδίζουν απόλυτα με την τεχνολογία και τον μοντέρνο σχεδιασμό για εκείνους που εκτιμούν δεόντως την αξιοπιστία.
183 items total
Καπάκι κατσαρόλας 28 cm, από γυαλί, Fissler
20,60 €
FS1104282000
FS02164100700
Ανταλλακτική λαβή για VITAVIT COMFORT, 22 cm, Fissler
24,99 € –15 %
21 €
FS61030004850
Ανταλλακτική λαβή για VITAVIT COMFORT, 26 cm, Fissler
24,99 € –15 %
21 €
FS61070008850
Ανταλλακτική λαβή για VITAVIT PREMIUM, 22 cm, Fissler
24,99 € –15 %
21 €
FS62030004850
Ανταλλακτική λαβή για τηγάνι VITAVIT PREMIUM, 22 cm, Fissler FS62030002850
Ανταλλακτική λαβή για τηγάνια PROTECT AUX, 24-28 cm, Fissler FS175103006300
Ανταλλακτική λαβή καπακιού VITAVIT COMFORT, Fissler
41,40 €
FS61000011770
Ανταλλακτική λαβή κατσαρόλας INTENSA, 20 cm, Fissler FS16126206400
Ανταλλακτική λαβή κατσαρόλας VITAVIT EDITION, 26 cm, Fissler FS63070004840
Up
More products

Fissler – η μάρκα που κατασκευάζεται στη Γερμανία

Fissler, μια πραγματικά γερμανική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1845 από τον Carl Fissler, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές σε τηγάνια και γουόκ, κατσαρόλες, χύτρες ταχύτητας, μαχαίρια και διάφορα εργαλεία και αξεσουάρ κουζίνας. Φημίζεται για την ποιότητα και τα υψηλά στάνταρ της καθώς και για την ανθεκτικότητα των προϊόντων της που είναι «κατασκευασμένα στη Γερμανία» και «φτιαγμένα για να διαρκούν».

Αλλά η ιστορία του Fissler δεν ξεκίνησε με κατσαρόλες ή τηγάνια. Όλα ξεκίνησαν με την εισαγωγή του Goulash Cannon, μιας κινητής κουζίνας. Στη δεκαετία του 1920 τα πρώτα τηγάνια αλουμινίου για ηλεκτρικές εστίες προσφέρθηκαν από τη Fissler και το 1953 παρουσίασε την πρώτη χύτρα ταχύτητας με βαλβίδα μαγειρέματος ασφαλείας πολλαπλών σταδίων και την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας βάση "Θεματική", η οποία έκανε τη χύτρα ταχύτητας ασφαλή για οικιακή χρήση. Το σύστημα ασφαλείας πολλαπλών σταδίων χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα με πατενταρισμένη τεχνολογία που αναπτύσσεται συνεχώς.

Fissler. Φτιαγμένο για ό,τι έχει σημασία - τις αξίες, την αποστολή και το όραμα της επωνυμίας

Οι αξίες της Fissler είναι απλές: ευχαρίστηση, υπευθυνότητα, δεξιοτεχνία και εκτίμηση.

Ευχαρίστηση, γιατί το μαγείρεμα δεν πρέπει να είναι απλώς μια ακόμη οικιακή δουλειά. Πρέπει και μπορεί να γίνει με πάθος και ευχαρίστηση και τα καλοσχεδιασμένα, ανθεκτικά, αποτελεσματικά και όμορφα μαγειρικά σκεύη μπορούν να σας αφήσουν να νιώσετε αγάπη για το μαγείρεμα από την πρώτη κιόλας φορά που τα χρησιμοποιείτε.

Η Fissler αισθάνεται υπεύθυνη για το περιβάλλον μας και σχεδιάζει και αναπτύσσει υπεύθυνα προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί για να διαρκούν. Τα τηγάνια και οι κατσαρόλες της Fissler κατασκευάζονται επίσης με βιώσιμο τρόπο με διαθέσιμα ανταλλακτικά, έτσι ώστε να δημιουργούνται λιγότερα απόβλητα και ώστε τα προϊόντα τους να μπορούν να σας συνοδεύουν για τα επόμενα χρόνια.

Η εταιρεία Fissler ιδρύθηκε το 1845 και έκτοτε έχει δημιουργήσει μια μοναδική τεχνογνωσία και τεχνογνωσία στην κατασκευή premium και ανθεκτικών μαγειρικών σκευών. Χάρη στον μοναδικό συνδυασμό κορυφαίας τεχνολογίας, χειροτεχνίας και υλικών υψηλής ποιότητας, οι κατσαρόλες, τα τηγάνια, οι χύτρες ταχύτητας και τα σκεύη της Fissler ακολουθούν τα υψηλότερα πρότυπα ακρίβειας και ποιότητας.

Η Fissler εκτιμά τα συστατικά, τον μάγειρα, τον χρόνο, τις δεξιότητες και το πάθος σας για τη μαγειρική. Η επωνυμία βλέπει τη μαγειρική ως θεμελιωδώς ανθρώπινη και γι' αυτό προσπαθεί να καλλιεργήσει μεμονωμένες ανάγκες μαγειρικής.

Προϊόντα Fissler – τι το ιδιαίτερο έχουν;

Όλες οι κατσαρόλες και τα τηγάνια της Fissler έχουν βάση από εστίες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιονδήποτε τύπο κουζίνας χωρίς στρέβλωση ή υποβάθμιση. Η Fissler προσφέρει επίσης τη σειρά CookStar Induction Pro, αφιερωμένη στις επαγωγικές κουζίνες, που χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία για να θερμαίνει τις κατσαρόλες και τα τηγάνια, χωρίς να είναι ζεστό στην αφή. Αναζητήστε τις τέλειες κατσαρόλες σας εδώ.

Όλες οι χύτρες ταχύτητας Fissler διαθέτουν σύστημα ασφαλείας με πατενταρισμένη τεχνολογία και τηρούν αυστηρές οδηγίες ποιότητας και ασφάλειας. Για να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η υψηλή ποιότητα, κάθε χύτρα ταχύτητας Fissler υποβάλλεται σε 100% χειροκίνητο έλεγχο πριν φύγει από το εργοστάσιο της Fissler στη Ρηνανία-Παλατινάτο (θυμηθείτε; Η Fissler είναι μάρκας γερμανικής).

Η βραβευμένη χύτρα ταχύτητας Vitavit® Premium μειώνει τον χρόνο μαγειρέματος έως και 70% σε σύγκριση με μια συμβατική κατσαρόλα, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας έως και 50%! Μπορείτε να δείτε την προσφορά μας για χύτρες ταχύτητας εδώ.

Η Fissler προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα, μοντέρνο σχεδιασμό και ανθεκτικότητα που θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα.