Δώρα για ιδιοκτήτες κήπων

43 items total
Βάση γλάστρας KENA, 41 cm, ανοιχτό γκρι, Blomus
230 € –7 %
212 €
BM66023
Τζάκι εξωτερικού χώρου και ψησταριά NERO M, Remundi RMDI800704
Δάδα κήπου ORCHOS, 1,5 m, ματ ανοξείδωτο ατσάλι, Blomus BM65007
Γλάστρα LEGIO NOVA, 13 cm, σε λευκό, Eva Solo
39,95 € –20 %
31,96 €
ES887297
Γλάστρα LEGIO NOVA, 15,5 cm, σε λευκό, Eva Solo
Outlet
44,95 € –20 %
35,96 €
ES887298
Επιτραπέζια ηλιακή λάμπα SUNLIGHT BELL, Eva Solo
114 € –20 %
91,20 €
ES571327
Ηλιακή επιτραπέζια λάμπα SUNLIGHT, 14 cm, Eva Solo
95,90 € –20 %
76,72 €
ES571337
Ηλιακό φωτιστικό κήπου SUNLIGHT, Eva Solo
117 € –20 %
93,60 €
ES571338
Ποτιστήρι AQUASTAR, 2 l, λευκό, Eva Solo
39,95 € –20 %
31,96 €
ES568303
Ποτιστήρι GLOBE, 9 l, σκούρο γκρι, Eva Solo
69,95 € –20 %
55,96 €
ES568308
Σπιτάκι πουλιών, κρεμαστό, Eva Solo
39,95 € –20 %
31,96 €
ES571018
Ταΐστρα πουλιών TUBE, 34 cm, κρεμαστή, Eva Solo
48 € –20 %
38,40 €
ES571043
Βάση γλάστρας KENA, 40 cm, μπεζ, Blomus
230 € –7 %
212 €
BM66022
Βάση γλάστρας KENA, 55 cm, ατσάλινο γκρι, Blomus
159 €
BM66018
Up
More products

Δώρα για τους ιδιοκτήτες κήπων

Τι πρέπει να λάβω υπόψη μου όταν αγοράζω ένα δώρο για έναν λάτρη του κήπου

Η εύρεση του ιδανικού δώρου για έναν κηπουρό μπορεί να αποτελέσει πρόκληση, καθώς, όπως δεν υπάρχουν δύο ίδιοι κήποι, έτσι δεν υπάρχουν και δύο ίδιοι κηπουροί.

Η προσφορά δώρων μπορεί να είναι δύσκολη για κάποιον που περνάει τον ελεύθερο χρόνο του στον κήπο. Μπορεί να έχουν όλα όσα χρειάζονται και να δυσκολεύονται να βρουν τι δώρο να τους κάνουν, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Για να βοηθήσουμε τον κήπο τους να ζωντανέψει, επιλέξαμε μερικές λειτουργικές αλλά και κομψές διακοσμήσεις κήπου, εργαλεία κηπουρικής και πολλά άλλα.

Τι να δώσετε σε κάποιον που αγαπάει την κηπουρική

Εκτός από τις συστάσεις που παρέχονται παραπάνω, υπάρχει ακόμη ένας άλλος δρόμος που μπορείτε να ακολουθήσετε αναζητώντας δώρα κηπουρικής. A ταΐστρα πουλιών μπορεί να είναι μια ωραία ιδέα αν ο παραλήπτης θέλει να προσελκύσει την άγρια ζωή στην ιδιοκτησία του. Στους λάτρεις του κήπου αρέσει επίσης να έχουν μερικά ωραία φυτά σε εσωτερικούς χώρους, οπότε μπορείτε επίσης να σκεφτείτε να αγοράσετε μια γλάστρα, ένα όμορφο ποτιστήρι ή ένα βάση γλάστρας.

Πώς να επιλέξετε ένα τέλειο δώρο Ποιες πτυχές πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν αγοράζετε ένα δώρο

Η επιλογή του τέλειου δώρου προϋποθέτει την προσεκτική εξέταση των ενδιαφερόντων, των προτιμήσεων και της περίστασης του παραλήπτη. Ακολουθούν βασικές πτυχές που πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν αγοράζετε ένα δώρο:

 • Ενδιαφέροντα του αποδέκτη: Προσαρμόστε το δώρο στα χόμπι, τα πάθη και τις δραστηριότητες του παραλήπτη. Ένα δώρο που σχετίζεται με κάτι που αγαπούν δείχνει ότι έχετε καταβάλει προσπάθεια για να επιλέξετε κάτι ουσιαστικό.

 • Περίσταση: Είτε πρόκειται για γενέθλια, επέτειο, γιορτή ή κάποιο ιδιαίτερο ορόσημο. Η περίσταση μπορεί να σας καθοδηγήσει προς τις κατάλληλες επιλογές δώρων.

 • Σχέση: Η σχέση σας με τον παραλήπτη έχει σημασία. Ένα δώρο για έναν στενό φίλο μπορεί να είναι διαφορετικό από ένα δώρο για έναν συνάδελφο ή ένα μέλος της οικογένειας.

 • Ηλικία: Η ηλικία του παραλήπτη μπορεί να επηρεάσει το είδος του δώρου που θα ήταν κατάλληλο. Τα δώρα για παιδιά, εφήβους και ενήλικες μπορεί να διαφέρουν σημαντικά.

 • Εξατομικευμένο άγγιγμα: Τα εξατομικευμένα δώρα με το όνομα του παραλήπτη, τα αρχικά του ή μια ειδική ημερομηνία μπορούν να προσθέσουν μια μοναδική και συναισθηματική πινελιά.

 • Πρακτικότητα: Εξετάστε αν το δώρο θα είναι χρήσιμο στην καθημερινή ζωή του παραλήπτη. Τα πρακτικά δώρα που ευθυγραμμίζονται με τις ανάγκες τους μπορούν να είναι προσεγμένα και να εκτιμηθούν.

 • Ποιότητα: Επιλέξτε ένα δώρο καλής ποιότητας που αντανακλά τη φροντίδα και την προσοχή σας. Τα καλοφτιαγμένα αντικείμενα τείνουν να διαρκούν περισσότερο και να αφήνουν θετική εντύπωση.

 • Παράγοντας έκπληξη: Αν είναι δυνατόν, προσθέστε ένα στοιχείο έκπληξης ή καινοτομίας στο δώρο. Κάτι απροσδόκητο μπορεί να κάνει το δώρο ακόμα πιο αξέχαστο.

 • Συναισθηματική αξία: Ένα δώρο που έχει συναισθηματική αξία, όπως μια αγαπημένη ανάμνηση ή ένα εσωτερικό αστείο, μπορεί να δημιουργήσει μια βαθιά συναισθηματική σύνδεση.

 • Πολιτιστική ευαισθησία: Λάβετε υπόψη το πολιτιστικό υπόβαθρο και τις πεποιθήσεις του παραλήπτη για να διασφαλίσετε ότι το δώρο σας είναι κατάλληλο και με σεβασμό.

 • Δεοντολογικά ζητήματα: Αν ο παραλήπτης έχει ισχυρές ηθικές πεποιθήσεις, επιλέξτε ένα δώρο που ευθυγραμμίζεται με τις αξίες του, όπως βιώσιμα προϊόντα ή προϊόντα χωρίς σκληρότητα.

 • Προϋπολογισμός: Ορίστε έναν προϋπολογισμό με τον οποίο είστε άνετοι και επιλέξτε ένα δώρο μέσα σε αυτό το εύρος. Η στοχαστικότητα μετράει περισσότερο από την τιμή.

 • Αποφύγετε τα στερεότυπα: Αποφύγετε να βασίζεστε σε κλισέ ή στερεότυπα όταν επιλέγετε ένα δώρο. Σκεφτείτε το άτομο αντί να βασίζεστε σε γενικεύσεις.

 • Κάρτες δώρων: Αν δεν είστε σίγουροι για τις προτιμήσεις του παραλήπτη, μια δωροκάρτα για το αγαπημένο του κατάστημα ή εστιατόριο του επιτρέπει να επιλέξει τι θα ήθελε.

 • Παρουσίαση: Σκεφτείτε πώς θα παρουσιαστεί το δώρο. Το προσεγμένο περιτύλιγμα ή η συσκευασία μπορεί να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία.

Θυμηθείτε, τα καλύτερα δώρα δείχνουν ότι έχετε αφιερώσει χρόνο για να κατανοήσετε και να λάβετε υπόψη σας την προσωπικότητα και τις προτιμήσεις του παραλήπτη. Τελικά, είναι η σκέψη και η προσπάθεια πίσω από το δώρο που το κάνει πραγματικά ουσιαστικό.