Μολυβοθήκες

7 items total
Διαρκές μολύβι με 2 μύτες, Philippi
19,90 €
PHP262003
Μολύβι διαρκείας με 2 μύτες, μαύρο, Philippi
19,90 €
PHP262004
Μολυβοθήκη HELICOPTER, 15 cm, ασημί, Philippi
39,90 €
PHP245032
Μολυβοθήκη LAVA 10 cm, σε μαύρο, από αλουμίνιο, Philippi PHP219034
Μολυβοθήκη ROTONDO, 10 cm, ασήμι, Philippi
59,90 €
PHP209006
Μολυβοθήκη ZICK ZACK, 7,5 cm, Philippi
69,90 € –14 %
Μολυβοθήκη ZICK ZACK, 7,5 cm, Philippi
Online σε απόθεμα (4 pcs)
59,90 €
PHP209001

Θήκες για στυλό - κρατήστε τα στυλό σας σε απόσταση αναπνοής

Τι είναι οι θήκες για στυλό

Οι θήκες για στυλό, γνωστές και ως σταντ για στυλό ή δοχεία στυλό, είναι μικρές θήκες που χρησιμοποιούνται για να συγκρατούν στυλό, μολύβια, μαρκαδόρους και άλλα υλικά γραφής. Συχνά τοποθετούνται σε ένα γραφείο ή σε μια θέση εργασίας, ώστε να είναι προσβάσιμα τα είδη γραφής. Οι θήκες στυλό κατασκευάζονται από διάφορα υλικά, όπως μέταλλο και νικέλιο.

Ανάλογα με το γούστο και τις απαιτήσεις σας, μπορείτε να επιλέξετε είτε ένα απλό και πρακτικό είτε ένα κομψό και διακοσμητικό. Οι θήκες για στυλό μπορούν να διαφυλάξουν τα όργανα γραφής από ζημιές και να δώσουν μια προσωπική πινελιά σε ένα χώρο εργασίας, εκτός από το να τα διατηρούν οργανωμένα και εύκολα προσβάσιμα.

Τι πρέπει να λάβω υπόψη μου όταν επιλέγω μια μολυβοθήκη

  • Μέγεθος: Επιλέξτε μια μολυβοθήκη που να μπορεί να χωρέσει όλα τα στυλό και τα άλλα εργαλεία γραφής που χρησιμοποιείτε συνήθως, λαμβάνοντας υπόψη πόσα από το καθένα χρησιμοποιείτε συνήθως. Μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μια μεγαλύτερη μολυβοθήκη , αν χρησιμοποιείτε πολλά στυλό.
  • Υλικό: Χρησιμοποιούνται διάφορα υλικά, συμπεριλαμβανομένων των μετάλλων και του νικελίου, για την κατασκευή θήκης στυλό. Επιλέξτε ένα υλικό που ταιριάζει με το στυλ σας.
  • Σχεδιασμός: Στυλ: Οι θήκες στυλό μας διατίθενται σε ένα ευρύ φάσμα στυλ, από απλό και πρακτικό έως περίτεχνο και διακοσμητικό. Όταν επιλέγετε ένα σχέδιο, λάβετε υπόψη τόσο τις δικές σας προτιμήσεις όσο και την αισθητική του χώρου εργασίας σας.

Ποια είναι τα οφέλη από την ύπαρξη μιας μολυβοθήκη

Η τοποθέτηση μιας μολυβοθήκη στο χώρο εργασίας σας ή στο γραφείο σας έχει πολλά οφέλη, όπως:

  • Οργάνωση: Μια μολυβοθήκη κρατάει τις προμήθειες γραφής σας σε τάξη και κοντά σας. Μπορείτε να βρίσκετε γρήγορα το στυλό ή το μολύβι που χρειάζεστε στη μολυβοθήκη σας αντί να ψάχνετε στα συρτάρια ή να ψάχνετε για ένα.
  • Προστασία: Η μολυβοθήκη βοηθά στην πρόληψη ζημιών στα εργαλεία γραφής σας. Τα μολύβια και οι στυλό μπορούν εύκολα να σπάσουν όταν αφήνονται σε ένα γραφείο ή σε ένα συρτάρι. Είναι λιγότερο πιθανό να καταστραφούν όταν διατηρούνται σε όρθια θέση και σε καθορισμένη θέση από μια μολυβοθήκη.
  • Αισθητική: Μια μολυβοθήκη μπορεί επίσης να δώσει στο χώρο εργασίας σας λίγη επιπλέον λάμψη και φλόγα από αισθητική άποψη. Είτε επιλέξετε ένα απλό, πρακτικό στυλ είτε ένα πιο περίτεχνο, μια μολυβοθήκη μπορεί να κάνει το γραφείο σας να φαίνεται πιο ελκυστικό και γυαλισμένο.

Μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε άλλα βασικά είδη γραφείου από το Kulina, όπως συνδετήρες, ανοιχτήρια επιστολών και ξύστρες μολυβιών.