Τζάκια εξωτερικού χώρου και αξεσουάρ

47 items total
Τζάκι εξωτερικού χώρου FIREGLOBE, 54 cm, Eva Solo
405 € –40 %
243 €
ES571099
Τζάκι εξωτερικού χώρου και ψησταριά CARUS S, Remundi RMDI800903
Τζάκι εξωτερικού χώρου και ψησταριά NERO M, Remundi RMDI800704
Ξυλιέρα εσωτερικού χώρου GLOBE, Eva Solo
89,95 € –20 %
71,96 €
ES571115
Τζάκι εξωτερικού χώρου FIRECYLINDER, Eva Solo
499,95 € –20 %
399 €
ES571142
Βάση για τζάκι εξωτερικού χώρου BOWL, Höfats
59 €
HO100601
Δαχτυλίδι σχάρας τηγανίσματος με καπάκι 14/5, Remundi RMDI800829
Δαχτυλίδι σχάρας τηγανίσματος με καπάκι 24/5, Remundi RMDI800835
Εξάρτημα γκριλ L, Remundi, 45 cm, Remundi
343 €
RMDI800850
Εξωτερικό τζάκι με ψησταριά Remundi Nero S
1 160 €
RMDI800705
Εστία φωτιάς εξωτερικού χώρου TRIPLE, 65 cm, Höfats HO050101
Εστία φωτιάς και ψησταριά NERO L 68, Remundi
1 800 €
RMDI800700
Καπάκι σχάρας, Remundi
Καπάκι σχάρας, Remundi
Online σε απόθεμα (3 pcs)
46 €
RMDI800744
Up
More products

Τζάκια & αξεσουάρ - απογειώστε την εμπειρία σας στην ύπαιθρο

Τι είναι οι φωτιές φωτιάς

Προσπαθείτε να βρείτε πώς να κάνετε τον εξωτερικό σας χώρο πιο φιλόξενο και άνετο Τότε η εστία φωτιάς μπολ εξωτερικού χώρου είναι η καλύτερη επιλογή σας! Ένα εστία φωτιάς μπολ εξωτερικού χώρου δεν προσφέρει μόνο θαλπωρή σε κάθε υπαίθρια συγκέντρωση, αλλά και ζεστασιά τα κρύα βράδια και μια επιλογή για την προετοιμασία του φαγητού με έναν εντελώς νέο τρόπο. Μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την εμπειρία της εστία φωτιάς μπολ εξωτερικού χώρου σας με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Οι σύγχρονες εστίες φωτιάς είναι σαν τζάκια σχεδιαστών - μια μορφή υπαίθριας διακόσμησης. Προσφέρουν ζεστασιά και φως σε κάθε αίθριο ή κήπο, καθιστώντας τα ιδανικά για τις καλοκαιρινές, ανοιξιάτικες ή φθινοπωρινές νύχτες.

Καθώς πολλές εστίες φωτιάς διαθέτουν σχάρες ή σχάρες για μαγείρεμα πάνω από ανοιχτή φωτιά, προσφέρουν επίσης την ευκαιρία για υπαίθριο μαγείρεμα. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ, οι εστίες φωτιάς μπορούν να χρησιμεύσουν ως προσθήκη πολλαπλών χρήσεων στον υπαίθριο χώρο σας.

Οι εστίες φωτιάς στο Kulina διατίθενται σε πολλά μεγέθη, στυλ και μορφές. Κατασκευάζονται από αξιόπιστες εταιρείες όπως οι Höfats, Eva Solo και Remundi, και είναι κατασκευασμένα από μακράς διάρκειας, ανθεκτικά υλικά. Προσφέρουμε τόσο σταθερές όσο και φορητές εστίες φωτιάς για να κάνουμε τον χρόνο σας στην ύπαιθρο ακόμα πιο ελκυστικό.

Πού μπορώ να τοποθετήσω μια εστία φωτιάς μπολ εξωτερικού χώρου

Ανάλογα με το μέγεθος και το στυλ της εστία φωτιάς μπολ εξωτερικού χώρου, μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορους εξωτερικούς χώρους. Μια επίπεδη επιφάνεια κατασκευασμένη από μη εύφλεκτο υλικό, όπως σκυρόδεμα, τούβλα ή πέτρα, είναι ιδανική για την τοποθέτηση εστιών φωτιάς. Αποφεύγετε να στήνετε φωλιές φωτιάς απευθείας στο γρασίδι, καθώς η θερμότητα μπορεί να βλάψει τη βλάστηση και να αυξήσει την πιθανότητα πυρκαγιάς.

Μια εστία φωτιάς μπολ εξωτερικού χώρου μπορεί να τοποθετηθεί στη μέση μιας μεγάλης βεράντας ή αυλής και να αποτελέσει το κεντρικό σημείο για υπαίθρια πάρτι. Μικρότερες εστίες φωτιάς μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα μεγάλο μπαλκόνι ή βεράντα, αρκεί να υπάρχει επαρκής εξαερισμός για να ελαχιστοποιηθεί η δημιουργία καπνού.

Τι είναι τα αξεσουάρ εστία φωτιάς μπολ εξωτερικού χώρου

Με τη μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ μας, μπορείτε να βελτιώσετε την εμπειρία σας με το εστία φωτιάς μπολ εξωτερικού χώρου . Μεταξύ των πρόσθετων αξεσουάρ που προσφέρουν οι κατασκευαστές εστία φωτιάς μπολ εξωτερικού χώρου , θα βρείτε πλάκες ψησίματος και σχάρες ψησίματος που μπορούν να συνδεθούν σε μια πυρόσβεση, τρίποδα για μαγείρεμα πάνω από ανοιχτή φωτιά και πολλά άλλα δημιουργικά και χρήσιμα αξεσουάρ που θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε τη εστία φωτιάς μπολ εξωτερικού χώρου σας στο έπακρο.

Τα αξεσουάρ μας έχουν ως στόχο να είναι όσο το δυνατόν πιο πρακτικά και ευχάριστα όταν χρησιμοποιείτε μια εστία φωτιάς μπολ εξωτερικού χώρου. Είναι επίσης απαραίτητα για μια επιτυχημένη και ευχάριστη συγκέντρωση, είτε ψήνετε ζαχαρωτά με τους φίλους και την οικογένειά σας είτε ετοιμάζετε ένα νόστιμο δείπνο.

Για περισσότερες συμβουλές και αντικείμενα που είναι κατάλληλα για τις υπαίθριες περιστάσεις σας, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό αγορών για την υπαίθρια διαβίωση.