Θήκες για οδοντόβουρτσες

40 items total
Δοχείο για οδοντόβουρτσα BIRILLO, λευκό, Alessi
21 €
ALPL03W
Δοχείο για οδοντόβουρτσα DUO 70552, λευκό, Joseph Joseph JS70552
Δοχείο για οδοντόβουρτσα MINDSET, ορυκτό λευκό, Brabantia BRAB303265
Δοχείο για οδοντόβουρτσα MINDSET, σε ορυκτό γκρι, Brabantia BRAB303241
Δοχείο για οδοντόβουρτσα MODO, ανοιχτό γκρι, Blomus BM66365
Δοχείο για οδοντόβουρτσα MODO, θερμό γκρι, Blomus BM66355
Δοχείο για οδοντόβουρτσα MODO, λευκό, Blomus
30,55 €
BM66266
Δοχείο για οδοντόβουρτσα MODO, μαύρο, Blomus
30,55 €
BM69082
Δοχείο για οδοντόβουρτσα MODO, σκούρο γκρι, Blomus BM66360
Δοχείο για οδοντόβουρτσα RENEW, απαλό μπεζ, Brabantia BRAB223341
Δοχείο για οδοντόβουρτσα SONO, Ανοιχτό γκρι, Blomus BM69066
Δοχείο για οδοντόβουρτσα SONO, Κρέμα, Blomus
20,35 €
BM69057
Δοχείο για οδοντόβουρτσα SONO, μαύρο, Blomus
20,35 €
BM66276
Δοχείο για οδοντόβουρτσα SONO, σκούρο γκρι, Blomus BM69041
Up
More products

Βάσεις για οδοντόβουρτσες - για τέλεια οργάνωση του μπάνιου σας

Οι υποδοχές οδοντόβουρτσας είναι πρακτικά αξεσουάρ μπάνιου που έχουν σχεδιαστεί για να συγκρατούν οδοντόβουρτσες και άλλα υλικά οδοντικής υγιεινής, όπως οδοντόκρεμα. Γενικά διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, σχήματα και χρώματα και είναι κατασκευασμένα από πολλά διαφορετικά υλικά, όπως πλαστικό, γυαλί, πορσελάνη, κεραμικό, ανοξείδωτο ατσάλι ή μέταλλο. Οι οδοντόβουρτσες μπορεί να είναι ανεξάρτητες (για να τοποθετηθούν πάνω σε ένα νιπτήρα ή νιπτήρα μπάνιου) ή να τοποθετηθούν σε τοίχο ή καθρέφτη.

Οι θήκες οδοντόβουρτσας μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση των προμηθειών οδοντικής υγιεινής οργανωμένες και εύχρηστες. Επιπλέον, μπορούν να αποτρέψουν τη μετάδοση μικροβίων, διαχωρίζοντας και αποθηκεύοντας τις οδοντόβουρτσες σε όρθια θέση, ώστε να μπορούν να στεγνώσουν μεταξύ των χρήσεων.

Στο Kulina θα βρείτε πολλά μοντέλα υποδοχών οδοντόβουρτσας από γνωστούς παραγωγούς, όπως Blomus, Brabantia, και Joseph Joseph. Συχνά διατίθενται ως στοιχείο μιας μεγαλύτερης συλλογής αξεσουάρ μπάνιου και μπορούν να αγοραστούν μαζί με ασορτί δοχείο για υγρό σαπούνι, σαπουνοθήκες και θήκες για χαρτί τουαλέτας. Ελέγξτε τα και δώστε στο μπάνιο σας μια κομψή εμφάνιση!

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος αποθήκευσης μιας οδοντόβουρτσας

Το ιδανικό σημείο για να αποθηκεύσετε μια οδοντόβουρτσα είναι σε μια θήκη ή ένα κύπελλο που είναι κατασκευασμένο για να την κρατάει όρθια και ξεχωριστά από άλλες οδοντόβουρτσες. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για τη σωστή συντήρηση των οδοντόβουρτσων:

  • Ξεχωρίστε τις οδοντόβουρτσες: Εάν είναι δυνατόν, αποθηκεύστε τις οδοντόβουρτσες χωριστά για να αποφύγετε τη μετάδοση βακτηρίων και μικροβίων.
  • Χρησιμοποιήστε ένα κύπελλο ή μια θήκη: Είναι φτιαγμένα για να κρατούν τις οδοντόβουρτσες σε όρθια θέση και μακριά από άλλα στοιχεία του μπάνιου.
  • Διατηρείτε τις οδοντόβουρτσες στεγνές: Μετά τη χρήση, οι βούρτσες πρέπει να ξεπλένονται σωστά με νερό και το επιπλέον νερό πρέπει να ανακινείται. Στη συνέχεια, η οδοντόβουρτσα θα πρέπει να διατηρείται σε μια θήκη για να στεγνώσει.
  • Αποφύγετε την κοινή χρήση οδοντόβουρτσας: Είναι ζωτικής σημασίας να χρησιμοποιείτε τη δική σας οδοντόβουρτσα και να αποφεύγετε τη χρήση της οδοντόβουρτσας των άλλων. Η κοινή χρήση οδοντόβουρτσας μπορεί να μεταφέρει βακτήρια και μικρόβια.
  • Να αντικαθιστάτε τακτικά τις οδοντόβουρτσες: Οι οδοντόβουρτσες πρέπει να αλλάζονται κάθε τρεις έως τέσσερις μήνες ή νωρίτερα, εάν οι τρίχες αρχίσουν να φθείρονται ή να φθείρονται.

Πόσο διαρκεί μια οδοντόβουρτσα

Η οδοντόβουρτσά σας θα πρέπει να αντικαθίσταται κάθε τρεις έως τέσσερις μήνες ή νωρίτερα εάν οι τρίχες αρχίσουν να φθείρονται ή να φθείρονται, σύμφωνα με τη Βρετανική Οδοντιατρική Ένωση.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι τρίχες μιας οδοντόβουρτσας μπορεί να χάσουν μέρος της ικανότητάς τους να απομακρύνουν αποτελεσματικά την πλάκα και τα μικρόβια από τα δόντια και τα ούλα με την πάροδο του χρόνου.

Επιπλέον, είναι ζωτικής σημασίας να καθαρίζετε περιοδικά την οδοντόβουρτσά σας, πλένοντάς την με νερό μετά από κάθε χρήση και τοποθετώντας την σε μια επιτοίχια στήριξη οδοντόβουρτσας όπου μπορεί να στεγνώσει στον αέρα. Είναι επίσης σημαντικό να καθαρίζετε τακτικά τις οδοντόβουρτσες, επειδή το νερό που τρέχει από τις οδοντόβουρτσες συσσωρεύεται σε αυτές.