σουπιέρες

2 items total
Μπολ σούπας LIKID, 450 ml, λευκό, REVOL
22 €
RV646403
Μπολ σούπας LIKID, 450 ml, σε μαύρο γλάσο εσωτερικά, REVOL RV646408

Τρυβλία - ένας όμορφος τρόπος για να σερβίρετε τη σούπα σας

Τι είναι η τσουγκράνα και για ποιο λόγο χρησιμοποιείται

Η τσουγκράνα είναι ένα είδος πιάτου σερβιρίσματος που χρησιμοποιείται για το σερβίρισμα πιάτων όπως οι σούπες και τα βραστά. Οι πιατέλες είναι συνήθως κατασκευασμένες από ανθεκτικά στη θερμότητα υλικά, όπως πορσελάνη, πήλινα σκεύη ή άλλα υλικά, και συχνά είναι διακοσμημένες με περίπλοκα μοτίβα ή σχέδια.

Στο πέρασμα των αιώνων, οι κατσαρόλες έχουν πάρει διάφορα σχήματα, όπως στρογγυλά, ορθογώνια και ευφάνταστα, όπως αυτά των ζώων ή των άγριων πτηνών.

Τι μπορώ να βάλω σε μια πιατέλα

Οι κατσαρόλες χρησιμοποιούνται συχνότερα για το σερβίρισμα σούπας και βραστό φαγητό, ωστόσο μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για το σερβίρισμα άλλων ζεστών ή κρύων φαγητών, όπως σαλάτες και φρούτα. Παραδείγματα φαγητών που μπορείτε να σερβίρετε σε μια κατσαρόλα είναι τα εξής:

  • Σούπα: Χρησιμοποιούνται συχνά για το σερβίρισμα σούπας. Σε μια κατσαρόλα μπορεί να χωρέσει οποιοσδήποτε τύπος σούπας, συμπεριλαμβανομένης της σούπας κολοκύθας, ντομάτας, μανιταριών και κοτόσουπας.
  • Stew: Συμπεριλαμβανομένων των μαγειρευτών βοδινού κρέατος, λαχανικών και αρνιού.
  • Τσίλι: Μια κοινή κουζίνα που μπορεί επίσης να σερβιριστεί σε μια κατσαρόλα είναι το τσίλι. Είναι πλούσιο, χορταστικό και ιδανικό για τον κρύο καιρό.
  • Curry: Μια κατσαρόλα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για το σερβίρισμα ενός καυτού κάρυ. Τα πιάτα κάρυ από κοτόπουλο, αρνί ή λαχανικά είναι όλες εξαιρετικές επιλογές.
  • Ζυμαρικά: Μακαρόνια και κεφτέδες, μακαρόνια με τυρί ή λαζάνια μπορούν να σερβιριστούν σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
  • Σαλάτα: Αν και οι κατσαρόλες χρησιμοποιούνται συνήθως για το σερβίρισμα ζεστού φαγητού, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για το σερβίρισμα κρύου φαγητού, όπως μια μεγάλη σαλάτα ή φρουτοσαλάτα.

Πώς κρατάτε μια σούπα ζεστή σε μια τσουκάλι

Υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να διατηρήσετε τη σούπα ζεστή μέσα σε μια τσουγκράνα:

  • Προθερμάνετε την κατσαρόλα με ζεστό νερό: Γεμίστε την τσουγκράνα με ζεστό νερό και αφήστε την να σταθεί για λίγα λεπτά πριν ρίξετε τη σούπα. Αυτό θα εμποδίσει τη σούπα να κρυώσει πολύ γρήγορα.
  • Χρησιμοποιήστε καπάκι: Θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη σούπα σας ζεστή για περισσότερο χρόνο.
  • Χρησιμοποιήστε θερμαντήρα τσαγιέρας ή φωτάκια τσαγιού: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φωτιστικά τσαγιού για να το ζεστάνετε λίγο (όπως ακριβώς κάνετε με την τσαγιέρα).

Αν ψάχνετε άλλα πιάτα για να σερβίρετε τη σούπα σας με κομψό τρόπο, δείτε τα πιάτα σούπας, τα κουτάλια σούπας και τις κουτάλες κουζίνας.