Σχετικά με εμάς

O nás

Σχετικά με εμάς

Δημιουργούμε την ιστορία του σπιτιού σας
μαζί σας

Ποια είναι η Kulina;

Είμαστε μια ομάδα ατόμων γεμάτα ενθουσιασμό που έχουν επιπλώσει (και κάποιοι από εμάς εξακολουθούν να επιπλώνουν) τα σπίτια τους, που έχουν μάθει να μαγειρεύουν καλά με προϊόντα και υλικά υψηλής ποιότητας και που απολαμβάνουμε να περνάμε χρόνο με τις οικογένειες και τους φίλους μας στην άνεση του σπιτιού μας. Κάθε σπίτι αφηγείται την ιστορία των κατοίκων του. Και όλοι εμείς στη Kulina, γράφουμε τις δικές μας ιστορίες.

Είναι εύκολο να βρείτε όμορφα και υψηλής ποιότητας αξεσουάρ σπιτιού;

Μόνο αν είστε ο Σέρλοκ Χολμς του design. Αλλά αν η βιωσιμότητα, η διαχρονικότητα και η ποιότητα δεν είναι μόνο απλές λέξεις για εσάς, σύντομα θα ανακαλύψετε ότι βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Δεν θέλουμε να περιβάλλουμε τους εαυτούς μας με περιττά πράγματα. Επομένως, επιλέγουμε προσεκτικά προϊόντα που θα εξυπηρετούν εμάς και τους πελάτες μας για πολλά χρόνια και θα μας ευχαριστεί να τα βλέπουμε.

Και αφού βρήκαμε αυτό που ψάχναμε, πιστεύουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε και εσάς. Γράψε μαζί μας την ιστορία του σπιτιού σας. Επιλέγουμε προϊόντα που είναι φτιαγμένα για να διαρκούν, από ελάχιστα γνωστές μάρκες για πάνω από 10 χρόνια.

Image

Πώς δημιουργούμε την ιστορία της Kulina;

2007
Otevření školy vaření

Εγκαίνια σχολής μαγειρικής

Η ομάδα Chefparade: τρώμε ό,τι μαγειρεύουμε! Ανοίγουμε σχολή μαγειρικής. Για τους λάτρεις της μαγειρικής και για τις εταιρείες. Επειδή γνωρίζουμε από τη δική μας εμπειρία ότι μια κατσαρόλα με ζεστό τσίλι κον κάρνε φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά, καλύτερα από μια τυπική ενίσχυση δεσμών ομάδας με μια διελκυστίνδα. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πετάτε αυγά ο ένας στον άλλο.

2009
Založení značky Kulina

Εδραίωση της επωνυμίας Kulina

Από το 2009, για περισσότερα από 10 χρόνια, η Kulina αναπτύσσεται ανεξάρτητα από τις επιχειρήσεις της σχολής μαγειρικής. Ένα πραγματικά μοναδικό ηλεκτρονικό κατάστημα για εκείνη την εποχή στην Τσεχία, με έμφαση σε κορυφαία αξεσουάρ για την κουζίνα και την τραπεζαρία.

2019
Otevření školy vaření

Τι "πάντρεμα"

Κάποιοι θεωρούσαν ότι είναι κοινή λογική, αλλά εμείς γνωρίζαμε ότι θα ήταν αγάπη. Η Kulina και το Chefparade, δύο λάτρεις του καλού φαγητού, του κρασιού, της διακόσμησης του σπιτιού και της αγάπης για τη ζωή βρίσκονται τώρα κάτω από την ίδια στέγη (κυριολεκτικά! Το κατάστημα και η σχολή μαγειρικής μας μοιράζονται τις ίδιες εγκαταστάσεις στην αγορά Holešovice, στην Πράγα).

Αγοράσαμε το εμπορικό σήμα Kulina το 2019, αφού αντιμετώπιζε σοβαρές οικονομικές δυσκολίες. Ξεκινήσαμε από το μηδέν μόνο με το αρχικό λογότυπο και μετά από μια πολύ δύσκολη πρώτη χρονιά, με μια νέα ομάδα, σώσαμε την επιχείρηση που σήμερα απολαμβάνει το αυξανόμενο ενδιαφέρον όσων λατρεύουν το design.

2020
Na statku a v zahraničí

Φάρμα Chefparade

Όλα είναι κλειστά, αλλά εμείς δεν κάνουμε διάλειμμα! Ανακαινίζουμε τη σχολή μαγειρικής και τον εκθεσιακό μας χώρο στο Holešovice και ανοίγουμε μια φάρμα Chefparade στο Sukorady. Μπορείτε να έρθετε σε ένα ρομαντικό μέρος, όχι μακριά από την Πράγα, για να μαγειρέψετε ή να ψήσετε το δικό σας ψωμί σε έναν εξωτερικό φούρνο. Μπορείτε επίσης να οργανώσετε έναν υπέροχο ρουστίκ γάμο στο ύπαιθρο.

Δεν μπορείτε να ταξιδέψετε; Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για την Kulina. Η Kulina μεγαλώνει και ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη. Δεν βρισκόμαστε πλέον μόνο στην Τσεχική Δημοκρατία, αλλά και στη Σλοβακία, την Ουγγαρία, την Πολωνία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία. Και συνεχίζουμε να προσθέτουμε κόκκινες καρφίτσες στον ευρωπαϊκό χάρτη...

2022
Otevření školy vaření

Πολύ πέρα ​​από την κουζίνα

Είμαστε ήδη ειδικοί στην επιλογή ποιοτικών προϊόντων για την κουζίνα. Οι σεφ μας στη σχολή μαγειρικής ελέγχουν τα προϊόντα με την επαγγελματική τους ματιά και την τεχνογνωσία τους. Και επειδή το σπίτι δεν τελειώνει στην κουζίνα, αποφασίσαμε να επεκτείνουμε τη γκάμα προϊόντων μας, ώστε να ξεπεράσουμε τα όρια της κουζίνας και της τραπεζαρίας.

Όλοι σερφάρουμε στο Διαδίκτυο, αναζητώντας ένα ενδιαφέρον σχέδιο που θα μπορούσαμε να μοιραστούμε μεταξύ μας στη διαρκή αναζήτηση καλύτερων ιδεών για μια άνετη ζωή. Οι διαχειριστές της επωνυμίας μας επαληθεύουν πάντα εάν η συγκεκριμένη μάρκα πληροί τα αυστηρά μας κριτήρια σχετικά με την υψηλή ποιότητα και τη βιωσιμότητα. Στην Kulina, δεν πουλάμε μάρκες που είναι δημοφιλείς, πουλάμε ποιοτικά προϊόντα. Δεν είμαστε σχεδιαστές εσωτερικών χώρων που εργάζονται για ένα περιοδικό design και διακόσμησης σπιτιού, δημιουργούμε σπίτια για την πραγματική ζωή και για πραγματικούς ανθρώπους.

Φροντίζουμε τα ηλεκτρονικά μας καταστήματα, τη σχολή μαγειρικής και οποιεσδήποτε ενδιαφέρουσες επωνυμίες μας εμπιστεύονται τη διαχείριση της διανομής των εμπορικών σημάτων τους.
Όπως το Made in Japan – ένας κατασκευαστής παραδοσιακών κεραμικών από την Ιαπωνία – και η πιο αγαπημένη μας μάρκα.
Και όλοι μαζί επιλέγουμε τα καλύτερα προϊόντα για το σπίτι σας. Λοιπόν, δεν θα λατρεύατε μια τέτοια δουλειά;

Η Kulina είναι διαφορετική. ΣΟΒΑΡΑ. Πιστεύετε ότι περιαυτολογούμε;
Λοιπόν, δείτε και μόνοι σας και διαβάστε το ΓΙΑΤΙ KULINA.
Γιατί Kulina