Μπολ κουζίνας

63 items total
Μπολ κουζίνας, σετ 4 τεμαχίων, από ανοξείδωτο ατσάλι, WMF WM0645709990
Μπολ ανάμειξης IN THE FOREST 4 l, γκρι, πήλινο, Mason Cash
New
MSC2002149
Μπολ ORIGINAL 900 ml, λευκό, πήλινο, Mason Cash
New
12,65 € –19 %
10,20 €
MSC2005004
Μπολ ανάμειξης IN THE FOREST 2,7 l, καφέ, πέτρινο, Mason Cash
New
MSC2001331
Μπολ ανάμειξης ORIGINAL 2 l, κόκκινο, πήλινο, Mason Cash
New
MSC2001962
Μπολ ανάμειξης ORIGINAL 2 l, τυρκουάζ, πήλινο, Mason Cash
New
MSC2001944
Μπολ ανάμειξης ORIGINAL 2,7 l, κόκκινο, πήλινο, Mason Cash
New
MSC2001961
Μπολ ανάμειξης ORIGINAL 2,7 l, ροζ, πήλινο, Mason Cash
New
42,90 €
MSC2001958
Μπολ ανάμειξης ORIGINAL 4 l, κόκκινο, πήλινο, Mason Cash
New
MSC2001360
Μπολ ανάμειξης ORIGINAL 4 l, κρεμ, πήλινο, Mason Cash
New
47,50 €
MSC2001838
Up
More products

Μπολ κουζίνας - τα εργαλεία κουζίνας πολλαπλών χρήσεων

Τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μπολ κουζίνας

Τα μπολ κουζίνας είναι απαραίτητα σε κάθε κουζίνα. Θα τα χρησιμοποιήσετε συχνά είτε για να αναμίξετε υλικά, να μαρινάρετε φαγητό, να αποθηκεύσετε τα περισσεύματα ή ακόμη και για να σερβίρετε μια σαλάτα ή ένα άλλο γεύμα στο τραπέζι.

Από ποια υλικά είναι κατασκευασμένα τα μπολ της κουζίνας

  • Τα κεραμικά μπολ κουζίνας φαίνονται κομψά στις κουζίνες εξοχής ή σε ρουστίκ στυλ. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως μπολ σερβιρίσματος και να τοποθετηθούν κατευθείαν στο τραπέζι της τραπεζαρίας, χάρη στη διαχρονική κομψότητα του γυαλιού.
  • Τα μπολ ανάμειξης από ανοξείδωτο χάλυβα είναι οικονομικά προσιτά, φορητά, ελαφριά και άφθαρτα. Για μαγειρικές εργασίες όπως το χτύπημα, τα μπολ από ανοξείδωτο ατσάλι είναι φανταστικά όταν δεν θέλετε να ασχοληθείτε με ένα βαρύ μπολ που είναι δύσκολο να το σηκώσετε.
  • Τα πλαστικά μπολ κουζίνας είναι αρκετά ανθεκτικά και πολύ ανθεκτικά στη φθορά, επομένως είναι ιδανικά για χρήση στην πολυάσχολη κουζίνα. Πολύ συχνά είναι επίσης κατάλληλα για χρήση σε φούρνο μικροκυμάτων.

Γιατί οι σεφ χρησιμοποιούν μπολ από ανοξείδωτο χάλυβα

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι επαγγελματίες σεφ και αρτοποιοί προτιμούν να χρησιμοποιούν μπολ από ανοξείδωτο χάλυβα. Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι ένα ανθεκτικό υλικό που δεν σπάει, ξεφλουδίζει ή γρατζουνίζεται εύκολα. Οι λεκάνες από ανοξείδωτο χάλυβα είναι επίσης ελαφριές και ευέλικτες και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως διπλοί λέβητες. Το γεγονός ότι ο ανοξείδωτος χάλυβας δεν αντιδρά με τα όξινα τρόφιμα είναι άλλος ένας σημαντικός παράγοντας που καθιστά τα μπολ από ανοξείδωτο χάλυβα αγαπημένα στη μαγειρική.

Στο Kulina θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από μπολ κουζίνας κατασκευασμένα από διάφορα υλικά και από γνωστούς κατασκευαστές, όπως Koziol, WMF, Joseph Joseph και Brabantia. Ορισμένα διατίθενται σε εύχρηστα, στοιβαζόμενα σετ με μπολ διαφορετικών μεγεθών. Διαθέτουμε επίσης άλλα μαγειρικά εργαλεία, όπως κουτάλια ανάμειξης και σπάτουλες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν παράλληλα με το μπολ της κουζίνας σας. Και αν χρησιμοποιείτε το μπολ της κουζίνας σας για να ανακατέψετε τη ζύμη μπισκότων, θα χρειαστείτε επίσης μερικά κύπελλα μέτρησης ή μια ζυγαριά κουζίνα ς για να βεβαιωθείτε ότι προσθέτετε τη σωστή ποσότητα συστατικών.