Ανοιχτήρια για κονσέρβες

9 items total
Ανοιχτήρι βάζου TOM, διαφανές γκρι, Koziol
9 €
KOZ3712014
Ανοιχτήρι βάζου TOM, διαφανές, Koziol
11,70 €
KOZ3712011
Ανοιχτήρι για καπάκι UTILO, κρέμα, Blomus
25,45 €
BM64288
Ανοιχτήρι κονσέρβας PRO, Zwilling
35,66 € –27 %
Ανοιχτήρι κονσέρβας PRO, Zwilling
Online σε απόθεμα (5 pcs)
26 €
ZW37160038
Ανοιχτήρι κονσέρβας PROFI PLUS L, 23 cm, WMF
32,99 € –20 %
26,10 €
WM1871486030
Ανοιχτήρι κονσέρβας, σε μαύρο, Victorinox
20,59 € –7 %
19 €
VN768573

Ανοιχτήρια κονσέρβας - ένας εύκολος τρόπος να ανοίγετε τις κονσέρβες σας

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι ανοιχτήριων κονσερβοκούτι

Τα ανοιχτήρια κονσερβών διατίθενται σε διάφορα σχέδια, αλλά όλα μπορούν να κατηγοριοποιηθούν ως χειροκίνητα ή ηλεκτρικά ανοιχτήρια κονσερβών.

Χειροκίνητο άνοιγμα: Το πιο δημοφιλές είδος ανοίγματος κονσερβοκούτι είναι το χειροκίνητο, το οποίο περιστρέφεται με το χέρι και έχει έναν οδοντωτό τροχό που κόβει το καπάκι της κονσέρβας καθώς γυρίζετε τη λαβή.

Ηλεκτρικό ανοιχτήρι κονσερβών: Το ηλεκτρικό ανοιχτήρι κονσερβών είναι ένα μηχάνημα που περιστρέφει αυτόματα το κουτί και χρησιμοποιεί μια λεπίδα για να κόψει το καπάκι. Μπορεί να κοστίζουν περισσότερο από ένα χειροκίνητο ανοιχτήρι κονσερβών, αλλά είναι επίσης απλούστερα στη χρήση και μπορεί να είναι κατάλληλη επιλογή για ηλικιωμένους χρήστες, για όσους έχουν αδύναμους μυς στα χέρια ή κακή χειροκίνητη επιδεξιότητα.

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος χρήσης ενός χειροκίνητου ανοίγματος κονσερβών

Όταν χρησιμοποιείτε ένα χειροκίνητο ανοιχτήρι κονσερβών, πρέπει να είστε προσεκτικοί, επειδή η λεπίδα μπορεί να είναι αιχμηρή και επικίνδυνη αν χρησιμοποιηθεί με ακατάλληλο τρόπο. Ακολουθούν τα βήματα για τη σωστή χρήση του ανοιχτήριου κονσερβοποιίας:

  • Τοποθετήστε το ανοιχτήρι κονσέρβας: Ο τροχός της λεπίδας βρίσκεται ακριβώς πάνω από το καπάκι της κονσέρβας.
  • Σφίξτε το ανοιχτήρι κονσέρβας: Ανοίξτε τους βραχίονες του ανοιχτήριου και τοποθετήστε τους σταθερά στο πάνω μέρος του κουτιού. Το καπάκι του δοχείου πρέπει να στηρίζει τον τροχό της λεπίδας.
  • Κόψτε το κουτάκι: Περιστρέψτε τον τροχό της λεπίδας περιστρέφοντας τη λαβή του ανοιχτήριου για να κόψετε το καπάκι της κονσέρβας. Εφαρμόστε αρκετή πίεση για να δημιουργήσετε μια καθαρή τομή, διατηρώντας παράλληλα τον τροχό της λεπίδας στο κέντρο του πάνω μέρους του καπακιού του κουτιού.
  • Αφαιρέστε το καπάκι: Χρησιμοποιήστε τη μικρή ενσωματωμένη πένσα του ανοιχτήριου για να σηκώσετε το καπάκι από την κονσέρβα. Το καπάκι του δοχείου πρέπει στη συνέχεια να πεταχτεί σε ασφαλές μέρος.

Μετά τη χρήση, καθαρίστε το ανοιχτήρι σκουπίζοντάς το με μια υγρή πετσέτα για να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα. Στη συνέχεια, βάλτε το στο συρτάρι της κουζίνας σας.

Γιατί σπάνε πάντα τα ανοιχτήρια κονσερβοποιίας μου

Τα ανοιχτήρια κονσερβοποιητών σας μπορούν συχνά να σπάσουν για πολλούς λόγους, όπως η κακή ποιότητα, ο απρόσεκτος χειρισμός, η διάβρωση, η φθορά, ακόμη και η διάταξη αποθήκευσης.

Κακή ποιότητα: Πολύ συχνά σπάνε τα ανοιχτήρια κονσερβοποιίας που είναι κατασκευασμένα από φθηνά, κακής ποιότητας υλικά. Παρέχουμε ανθεκτικά, υψηλής ποιότητας ανοιχτήρια κονσερβών στο Kulina από γνωστούς παραγωγούς όπως Victorinox, Zwilling, WMF ή Fissler.

Σκουριά: Αν δεν πλύνετε και δεν στεγνώσετε το ανοιχτήρι σας αμέσως μετά τη χρήση, τα μέρη του μπορεί να αρχίσουν να σκουριάζουν και είναι πιο πιθανό να σπάσουν. Για να αποφύγετε τη σκουριά, κρατήστε το ανοιχτήρι σας στεγνό και πεντακάθαρο.

Στην προσφορά μας θα βρείτε επίσης άνετα ανοιχτήρια βάζων και κομψά ανοιχτήρια μπουκαλιών.