Φόρμες για muffin

14 items total
Ταψί Savarin, 24 cm, de Buyer
26,06 € –19 %
Ταψί Savarin, 24 cm, de Buyer
Online σε απόθεμα (1 pcs)
21 €
DB471224
Φόρμα για muffin XBAKE 35 x 27 cm, μπλε, ατσάλι, Guardini GD14912PBSGNAM

Τηγάνια για μάφιν - θέλετε κάτι γλυκό

Τι είναι οι φόρμες για μάφιν

Τα ταψιά για μάφιν (που ονομάζονται επίσης ταψιά για cupcakes, δίσκοι για cupcakes ή δίσκοι για muffin) είναι ταψιά για φούρνο με ατομικά κύπελλα που χρησιμοποιούνται για να κρατούν μείγματα ή μείγματα για cupcakes. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με ή χωρίς τα φορμάκια ψησίματος, ανάλογα με τις αντικολλητικές ιδιότητες του ταψιού σας για cupcakes.

Οι φόρμες για cupcakes μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και για άλλα ψημένα πιάτα, όπως κουλουράκια με φρούτα, σπιτικά κύπελλα με φυστικοβούτυρο, κύπελλα με τηγανητό ρύζι σε ταψί για muffin ή ψητά κύπελλα με αυγά.

Πώς να επιλέξετε μια φόρμα για μάφιν

Πολλοί λάτρεις της ζαχαροπλαστικής είναι της άποψης ότι οι μεταλλικές φόρμες για muffins με αντικολλητική επίστρωση είναι οι καλύτερες, καθώς μεταφέρουν αποτελεσματικά τη θερμότητα, ενθαρρύνουν το ομοιόμορφο μαύρισμα, το υπέροχο ανέβασμα και σας επιτρέπουν να αφαιρείτε εύκολα τα cupcakes σας.

Ωστόσο, στο Kulina θα βρείτε ανθεκτικές φόρμες για μάφιν σε διάφορα υλικά και μεγέθη. Επιλέξτε ένα δίσκο για cupcakes που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε:

  1. χυτοσίδηρο, αλουμίνιο ή εμαγιέ μεταλλικά φορμάκια για μάφιν: προσφέρουν ίση κατανομή της θερμότητας, γεγονός που εξασφαλίζει σταθερή ποιότητα. Προσφέρονται σε διάφορα μεγέθη (για μικρότερα ή μεγαλύτερα cupcakes) και προέρχονται από αξιόπιστους παραγωγούς όπως Petromax, de Buyer ή Nordicware
  2. θήκες για cupcakes σιλικόνης και ατομικές φόρμες για muffin σιλικόνης: Αυτές θεωρούνται οι πιο πρωτοποριακές φόρμες για μάφιν στην αγορά. Οι αντικολλητικές τους ιδιότητες τα καθιστούν ευκολότερο να καθαρίζονται. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε χωρίς θήκες ή σπρέι μαγειρέματος και τα muffins σας θα βγαίνουν εύκολα. Είναι επίσης μαλακά, εύκαμπτα, εύκολα στην αποθήκευση και μπορούν να περάσουν από την κατάψυξη στο φούρνο. Οι ατομικές φόρμες είναι επίσης χρήσιμες αν θέλετε να φτιάξετε μικρό αριθμό cupcakes και μπορούν να στοιβάζονται, εξοικονομώντας πολύτιμο χώρο στα ράφια ή τα συρτάρια της κουζίνας σας. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε δίσκους σιλικόνης, ελέγξτε την προσφορά της διάσημης μάρκας Lekue - ειδικού στο μαγείρεμα και το ψήσιμο με εργαλεία κουζίνας σιλικόνης.

Πώς πρέπει να λαδωθεί μια φόρμα για μάφιν

Ο απλούστερος τρόπος για να λαδώσετε τη φόρμα για μάφιν είναι να ψεκάσετε τη φόρμα σας με αντικολλητικό σπρέι λαχανικών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε θήκες ψησίματος - οι θήκες βοηθούν στο να μην κολλάει το μείγμα σας στο ταψί και διευκολύνουν την αφαίρεση και το σερβίρισμα των κεκάκια κατά τη διάρκεια πάρτι.

Αν προτιμάτε να μην χρησιμοποιήσετε σπρέι λαχανικών και δεν έχετε πρόχειρες θήκες ψησίματος, απλά αλείψτε κάθε κοιλότητα με βούτυρο με ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας ή με τα δάχτυλά σας. Αφού πασπαλίσετε ελαφρά κάθε κοιλότητα με αλεύρι, τινάξτε το από πάνω. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν χρησιμοποιείτε τεράστιες φόρμες για μάφιν.

Ανάμεσα στις φόρμες για μάφιν που διατίθενται στο Kulina θα βρείτε επίσης δίσκους για το ψήσιμο ντόνατς, μπριόχας ή μαντελέν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει και άλλα ταψιά για μικρότερα κέικ και ραμεκεράκια, καθώς και μανίκια ζαχαροπλαστικής για να διακοσμήσετε τα μάφιν σας με νόστιμη κρέμα.