Φρουτιέρες

61 items total
Διακοσμητικό μπολ MOON, ⌀ 40 cm, ανοιχτό γκρι, Blomus BM65445
Διακοσμητικό μπολ MOON, ⌀ 50 cm, ανοιχτό γκρι, Blomus BM65446
Διακοσμητικό μπολ NEGRETTO, 25 cm, μαύρο, Philippi
52 €
PHP131002
Διακοσμητικό μπολ VALENCIA, 17,5 cm, ασημί, Philippi
29,90 €
PHP105026
Διακοσμητικό μπολ VALENCIA, 25 cm, ασημί, Philippi
39,90 €
PHP105027
Διακοσμητικό μπολ VOILA, 37 cm, ασημί, Philippi
125,50 €
PHP202007
Εταζέρα MESH, 29 cm, σε μαύρο, Philippi
41,50 €
PHP153012
Εταζέρα MESH, 30 cm, σε μαύρο, Philippi
69 €
PHP153014
Καλάθι για φρούτα WIRES Ø 36 cm, Blomus
27,03 €
BM68481
Μπολ για φρούτα BOSSA NOVA, 25 cm, γυάλινο, Nachtmann
Outlet
19,30 €
NM77672
Up
More products

Μπολ φρούτων - διακοσμητικά μπολ όχι μόνο για τα φρούτα σας

Τι είναι τα μπολ με φρούτα

Τα μπολ με φρούτα είναι μπολ που χρησιμοποιούνται για να διατηρούν και να παρουσιάζουν διάφορα είδη φρούτων, αλλά όχι μόνο! Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε απλά για διακόσμηση ή για την αποθήκευση μικρών αντικειμένων όπως πορτοφόλια, κλειδιά ή ακουστικά. Τα μπολ με φρούτα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση φρούτων ως θρεπτικό σνακ ή ως κεντρικό κομμάτι για το τραπέζι ή τον πάγκο της κουζίνας.

Είναι συνήθως κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα, γυαλί, ξύλο ή μέταλλο και διατίθενται σε πολλά μεγέθη, σχήματα και στυλ.

Τελικά, τα μπολ με φρούτα είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο εσωτερικό σας - κουζίνα, τραπεζαρία ή σαλόνι. Στο Kulina, μπορείτε να βρείτε σχεδιασμένα μπολ με φρούτα εξαιρετικής αισθητικής αξίας από αξιόπιστους παραγωγούς όπως Alessi, Blomus, και Philippi.

Πού μπορώ να βάλω διακοσμητικά μπολ με φρούτα

Τα διακοσμητικά μπολ με φρούτα μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στο σπίτι, ανάλογα με την επιθυμητή εμφάνιση και τον σκοπό. Ακολουθούν μερικές ιδέες:

  • Τραπεζαρία: Ένα μπολ με φρούτα μπορεί να τοποθετηθεί στο τραπέζι της τραπεζαρίας ως κεντρικό κομμάτι, φέρνοντας μια πινελιά χρώματος και φρεσκάδας στο χώρο.
  • Σαλόνι: Τοποθετήστε ένα πολύχρωμο μπολ με φρούτα σε ένα τραπεζάκι σαλονιού ή σε ένα κομοδίνο.
  • Είσοδος: Ένα μικρό πιάτο με φρούτα μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα τραπέζι κονσόλας στην είσοδο για να προσφέρει μια πινελιά χρώματος και μια ευχάριστη διάθεση.
  • Κουζίνα: Η πιο παραδοσιακή θέση για ένα μπολ με φρούτα είναι η κουζίνα, επειδή εκεί φυλάσσονται συχνά τα φρούτα. Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μπολ με φρούτα στον πάγκο, στο νησί ή στο τραπέζι.
  • Γραφείο: Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε ένα μπολ με φρούτα στο γραφείο σας ή σε ένα ράφι στο γραφείο σας.

Γενικά, τα διακοσμητικά μπολ με φρούτα μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε θέλετε για να δώσουν μια πινελιά χρώματος και φρεσκάδας. Βεβαιωθείτε ότι το μπολ φρούτων σας ταιριάζει με το στυλ του εσωτερικού σας χώρου και απολαύστε την εμφάνιση.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στα βάζα και τα κηροπήγιά μας, αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε περισσότερα διακοσμητικά αντικείμενα για το τραπέζι και το σπίτι σας.