Γυάλινοι βραστήρες

Γυάλινοι βραστήρες - Η "γυάλινη" κλασική κουζίνα σας απαραίτητη

Οι ηλεκτρικοί βραστήρες κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη, βράζοντας γρήγορα νερό για τον καφέ ή το τσάι σας. Βρείτε το αγαπημένο σας σχέδιο βραστήρα στο Kulina και επιλέξτε το υλικό και το χρώμα που σας ταιριάζει περισσότερο.

Μία από τις επιλογές που έχετε είναι ο γυάλινος βραστήρας. Ζεσταίνει το νερό χωρίς να παράγειεπικίνδυνες χημικές ουσίες. Εκτός του ότι είναι οικολογικά βιώσιμο, το γυαλί δεν αλλοιώνει τη γεύση του νερού.

Γιατί να αγοράσω έναν ηλεκτρικό γυάλινο βραστήρα

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα από την επιλογή ενός γυάλινου βραστήρα τσαγιού και μερικά από αυτά επισημαίνονται παρακάτω:

  • Οι γυάλινοι βραστήρες είναι διαφανείς. Οι γυάλινοι βραστήρες προσφέρουν πλήρη ορατότητα, γεγονός που τους διαφοροποιεί από άλλους τύπους βραστήρων, όπως ο πλαστικός ή ο ανοξείδωτος βραστήρας. Μπορείτε πάντα να βλέπετε πόσο ζεστό νερό έχει απομείνει.
  • οι γυάλινοι βραστήρες είναι εντυπωσιακοί - μπορείτε πάντα να παρατηρήσετε τη διαδικασία του νερού που φουσκώνει και βράζει μέσα στον βραστήρα, η οποία φαίνεται υπέροχη και αρκετά χαλαρωτική
  • τα γυάλινα τοιχώματα καθαρίζονται εύκολα
  • Το γυαλί δεν σκουριάζει. Ο γυάλινος βραστήρας σας, σε αντίθεση με ορισμένους μεταλλικούς βραστήρες χαμηλής ποιότητας, δεν θα σκουριάσει.

Πώς μπορώ να καθαρίσω τον γυάλινο βραστήρα μου

Ένα μαλακό σφουγγάρι και ζεστό σαπουνόνερο είναι το μόνο που χρειάζεται για τη συνήθη συντήρηση. Αν όμως πρέπει να απαλλαγείτε από επίμονους λεκέδες, το ξύδι και ο χυμός λεμονιού είναι δύο ασφαλείς λύσεις χωρίς χημικά που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τον αγαπημένο σας γυάλινο βραστήρα να μοιάζει σαν καινούργιος.

Ξύδι: Βάλτε δύο μέρη νερό και ένα μέρος λευκό ξύδι στο βραστήρα σας. Στη συνέχεια, αφήστε το να βράσει μετά από μία ώρα ψύξης. Για να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά ξιδιού, πετάξτε το νερό και καθαρίστε τον βραστήρα σας ως συνήθως.

Χυμός λεμονιού - Ρίξτε χυμό από δύο μεγάλα λεμόνια στο καθαρό νερό του βραστήρα σας. Φέρτε το μείγμα σε βρασμό και αφήστε την οξύτητα του λεμονιού να διαλύσει τα άλατα. Αφήστε αυτόν τον συνδυασμό να ξεκουραστεί για λίγες ώρες για βέλτιστα αποτελέσματα. Στη συνέχεια, απλώς πλύνετε τον βραστήρα σας με ζεστό σαπουνόνερο.

Ελέγξτε το WMF γυάλινους βραστήρες από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό στη θερμότητα βοριοπυριτικό γυαλί SCHOTT DURAN για την πιο υπέροχη εμφάνιση στην κουζίνα σας και αν προτιμάτε κάτι πιο ρετρό ελέγξτε τους βραστήρες που προσφέρονται από την Smeg ή KitchenAid.

Για μια ολοκληρωμένη εμπειρία παρασκευής τσαγιού ελέγξτε τις τσαγιέρες και τα φλιτζάνια τσαγιού μας. Μπορείτε επίσης να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε ένα σωστό φλιτζάνι τσάι στον οδηγό αγορών για την παρασκευή τσαγιού.