Καφετιέρες με κάψουλα

Μηχανή καφέ Pod - ξυπνήστε με το πιο νόστιμο φλιτζάνι κάθε μέρα

Τι είναι η καφετιέρα pod

Η καφετιέρα εσπρέσο με κάψουλες είναι μια βολική επιλογή αν θέλετε να φτιάχνετε καφέ στο σπίτι αλλά αναζητάτε μια πιο γρήγορη και εύκολη εναλλακτική λύση σε σχέση με μια χειροκίνητη μηχανή καφέ.

Είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε μια κάψουλα καφέ από το δοχείο με τις κάψουλες, να την ανοίξετε, να πατήσετε ένα κουμπί και να καθίσετε αναπαυτικά, ενώ η συσκευή ετοιμάζει και σερβίρει αυτόματα έναν εσπρέσο για εσάς.

Στο Kulina, προσφέρουμε μια συλλογή από μηχανές καφέ σε κάψουλες από αξιόπιστες εταιρείες σε διάφορα χρώματα και στυλ, σχεδιασμένες για να ταιριάζουν στα γούστα σας.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του στιγμιαίου καφέ και του καφέ σε κάψουλες

Η κάψουλα καφέ διαφέρει από τον στιγμιαίο καφέ, παρά τις αρκετές ομοιότητες που μπορεί να σας οδηγήσουν σε ένα γρήγορο συμπέρασμα.

Μπορείτε να φτιάξετε στιγμιαίο καφέ αφού αλέσετε τους κόκκους καφέ σε σκόνη. Ωστόσο, στην περίπτωση των κάψουλων καφέ, θα πρέπει να τα συσκευάσετε ως μία μερίδα, ακόμη και μετά την προετοιμασία της μορφής σκόνης. Με τον στιγμιαίο καφέ, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδυάσετε τους αλεσμένους κόκκους καφέ σας με ζεστό νερό για να φτιάξετε καφέ. Για τις κάψουλες καφέ, μπορείτε να προσθέσετε ζεστό νερό από βραστήρα ή μηχανή.

Πώς μπορώ να φροντίζω σωστά την καφετιέρα μου

Μία από τις πιο εύκολες στη συντήρηση καφετιέρες είναι ο τύπος καφετιέρας σε κάψουλα, γεγονός που την καθιστά φανταστική επιλογή για έναν πολυάσχολο τρόπο ζωής. Παρόλο που είναι εύκολο να τα φροντίσετε, αρκετές κρίσιμες διαδικασίες συντήρησης θα σας εγγυηθούν τα καλύτερα αποτελέσματα:

Ένας από τους πιο κρίσιμους και αποτελεσματικούς τρόπους συντήρησης της καφετιέρα εσπρέσο με κάψουλες σας είναι η αφαίρεση αλάτων. Όλες οι καφετιέρες τείνουν να συσσωρεύουν ένα στρώμα ασβεστίου ή αλάτων, όπως ο βραστήρας, το οποίο μπορεί να μειώσει την ποιότητα του καφέ σας.

  • Ελέγχετε καθημερινά το δίσκο σταγόνων του μηχανήματός σας και αδειάζετε τυχόν υγρά για να μειώσετε την πιθανότητα διαρροής.
  • Παίρνετε επίσης κάψουλες καθαρισμού καφέ με απορρυπαντικό, ειδικά σχεδιασμένες για να καθαρίσετε καλά το εσωτερικό της μηχανής σας.

Εάν είστε λάτρης του καφέ, μπορείτε επίσης να δείτε και άλλα προϊόντα που διατίθενται στο Kulina, όπως δοχεία αποθήκευσης καφέ, μύλοι καφέ και μηχανές καφέ