παγοδοχεία

3 items total

Κουβάδες πάγου - για δροσιστικά ποτά

Τι είναι οι κουβάδες πάγου και για ποιο λόγο χρησιμοποιούνται

Ο δοχείο πάγου είναι ένα δοχείο που έχει σχεδιαστεί για να περιέχει πάγο. Μπορεί να βρεθεί σε διάφορα σχήματα και σχέδια και συνήθως κατασκευάζεται από ανοξείδωτο χάλυβα. Ο πάγος χρησιμοποιείται για να διατηρεί τα ποτά παγωμένα και δροσιστικά.

Οι κουβάδες πάγου χρησιμοποιούνται συχνά σε εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις και πάρτι όπου παρέχονται ποτά, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ιδιωτικά στο σπίτι. Η πρωταρχική λειτουργία ενός δοχείο πάγουείναι να διατηρεί τον πάγο δροσερό, λόγω των διπλών τοιχωμάτων που διπλασιάζουν το χρόνο που μπορεί να διατηρήσει τον πάγο. Ο πάγος θα διατηρείται παγωμένος για πολλές ώρες, ενώ η τεχνολογία διπλού τοιχώματος εξασφαλίζει ότι δεν ιδρώνει.

Στο Kulina, διαθέτουμε κουβάδες πάγου υψηλού επιπέδου και αποτελεσματικότητας από αξιόπιστους κατασκευαστές όπως η Eva Sola, House Doctor, και Stelton. Αυτοί οι κάδοι συχνά συνδυάζονται με (ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν με) τσιμπίδα πάγου για τη συλλογή πάγου από τον κουβά. Μπορεί επίσης να χρειαστείτε φόρμες για παγάκια για να ετοιμάσετε πάγο, τις οποίες θα βρείτε επίσης στο Kulina.

Ποια ποτά σερβίρονται καλύτερα με πάγο

Ανάλογα με την εποχή, τον καιρό και τη συνταγή, πρέπει απλώς να σερβίρετε τα ποτά με πάγο. Παρακάτω θα βρείτε μερικά ποτά που σίγουρα θα επωφεληθούν από το να σερβιριστούν στον πάγο:

  • Νερό: Η προσθήκη πάγου στο νερό μπορεί να το κάνει πιο ενυδατικό και ευχάριστο.
  • Σόδα: Είναι ιδανικό να σερβίρετε ανθρακούχα ποτά όπως σόδα ή ανθρακούχο νερό κρύα και με πάγο, επειδή ο συνδυασμός αυτός μπορεί να ενισχύσει τη γεύση και τη ζωηρότητά τους.
  • Μπύρα: Σε ορισμένα έθνη, ιδίως σε αυτά με υψηλές θερμοκρασίες, οι ελαφριές μπύρες, όπως οι lager ή οι pilsner, συχνά συνοδεύονται από πάγο.
  • Κρασί: Η προσθήκη πάγου μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της κατάλληλης θερμοκρασίας σερβιρίσματος.
  • Κοκτέιλ: Μαργαρίτες, μοχίτο και νταϊκίρι: Πολλά κοκτέιλ, συμπεριλαμβανομένων των μαργαρίτας, μοχίτο και νταϊκίρι, σερβίρονται συνήθως με πάγο. Ο πάγος μπορεί να εξισορροπήσει τη γεύση μειώνοντας τη δύναμη του αλκοόλ.

Σε γενικές γραμμές, τα ποτά που συνήθως πίνουν κρύα και επωφελούνται από το ψυκτικό αποτέλεσμα του πάγου είναι τα ιδανικά για να σερβιριστούν με πάγο.

Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε τους ψύκτες μπουκαλιών, τα σέικερ και τα τιρμπουσόν για μια απρόσκοπτη εμπειρία στο μπαρ. Για ιδέες σχετικά με το τι να δώσετε σε έναν φίλο ή συνάδελφο που απολαμβάνει να πίνει κρασί, δείτε τις ιδέες δώρων για τουςλάτρεις του κρασιού.