Ποτήρι κόκκινου κρασιού SOMMELIERS BLACK TIE BURGUNDY GRAND CRU, 370 ml, Riedel

Code: RD410016
Sale Sticker
Brand: Riedel
99 € –24 %
Ποτήρι κόκκινου κρασιού SOMMELIERS BLACK TIE BURGUNDY GRAND CRU, 370 ml, Riedel
99 € –24 % 74,80 €
Online σε απόθεμα (9 pcs)

Το αγγλικό περιοδικό κρασιού Decanter περιγράφει αυτό το ποτήρι Burgundy Grand Cru Sommeliers με αφορμή μια συγκριτική δοκιμή ως "Το καλύτερο ποτήρι Burgunder όλων των εποχών, κατάλληλο τόσο για νεαρά όσο και για παλαιά burgundies"

Detailed information

Product detailed description

Το αγγλικό περιοδικό κρασιού Decanter περιγράφει αυτό το ποτήρι Burgundy Grand Cru Sommeliers με αφορμή μια συγκριτική δοκιμή ως "Το καλύτερο ποτήρι Burgunder όλων των εποχών, κατάλληλο τόσο για νεαρά όσο και για παλαιά burgundies"

Μια άλλη ασυνήθιστη διάκριση για αυτό το μοναδικό σχήμα του 1957 είναι ότι το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης (Νέα Υόρκη) έχει αυτό το γυαλί σε μόνιμη έκθεση.

Ωστόσο, οι κακές γλώσσες αποκαλούν επίσης αυτό το όμορφο δημιούργημα "χρυσόψαρο", επειδή το δοχείο πόσης με χωρητικότητα άνω των 1000 ml είναι απλά μοναδικό. (Προειδοποίηση: ποτέ μην ρίχνετε περισσότερα από 150 ml.)

Τα ελαφριά κρασιά δεν αισθάνονται καλά σε ένα ποτήρι Βουργουνδίας Grand Cru Sommeliers, η έλλειψη έκφρασής τους χάνεται εντελώς σε αυτό. Από την άλλη πλευρά, τα κρασιά με γεμάτο σώμα κυριολεκτικά "ανθίζουν" μέσα σε αυτό και παρουσιάζουν ακόμη και τα καλύτερα αρώματα με ανέλπιστη πληρότητα και ένταση. Οι ερυθρές ποικιλίες με λεπτή φλούδα παράγουν λιγότερο έντονα κρασιά με οξύτητα που μπορεί να χαλάσει την εμπειρία της κατανάλωσης.

Το σχήμα του ποτηριού Burgundy Grand Cru Sommeliers, από την άλλη πλευρά, ενσωματώνει την οξύτητα στη φρουτώδη γεύση. Το κρασί από αυτό το απαλά ανοιχτό σχήμα ρέει κατευθείαν στη γλώσσα και ενισχύει τα φρούτα και τις γλυκές γεύσεις. Ως αποτέλεσμα, το στόμα αναπτύσσει ένα συναρπαστικό παιχνίδι φρούτων και οξύτητας που συμπληρώνει αρμονικά τη γευστική εντύπωση αυτού του κρασιού.

Τα γυαλιά Burgundy Grand Cru Sommeliers Black Tie Riedel συνιστώνται για:

  • Barbaresco, Barolo, Beaujolais Grand Cru
  • Blauburgunder, Βουργουνδία (κόκκινο), Gamay
  • Clos de Vougeot, Dornfelder, Echézaux, Moulin a vent
  • Musigny, Nuits Saint Georges, Pommard
  • Romanée Saint Vivant, Santenay
  • Volnay, Vosne - Romanée, Nebbiolo, Pinot Noir

Σειρά SOMMELIERS BLACK TIE:

Sommeliers Black Tie - μια σειρά με μια πινελιά γοητείας από μια υαλουργία με πλούσια παράδοση. Το σήμα κατατεθέν του είναι το μαύρο στέλεχος για τα ποτήρια κόκκινου κρασιού και η μαύρη βάση για τα ποτήρια λευκού κρασιού - σε συνδυασμό με το δοκιμασμένο στο χρόνο δισκοπότηρο Sommeliers Collection.

Τα ποτήρια Sommeliers Black Tie θα εντυπωσιάσουν μόνα τους ή σε συνδυασμό με άλλα παραδοσιακά ποτήρια Riedel, όχι μόνο από τη σειρά Sommeliers. Η σειρά Sommeliers Black Tie είναι μια κομψή και αξιοπρεπής προσθήκη στην παγκοσμίως αναγνωρισμένη σειρά Riedel Sommeliers. Δημιουργεί διάφορα εφέ που αποτελούνται από μια αρμονική αλληλεπίδραση χρωμάτων και σχημάτων. Θα βρείτε καθαρά, ευγενικά, αλλά και όμορφα παιχνιδιάρικα σχήματα.

Dresscode Μαύρη γραβάτα: μια μεγάλη εκδήλωση μπορεί να πραγματοποιηθεί με μια πινελιά κομψότητας και υπερβολής. Η γυάλινη βιοτεχνία Riedel από το Τιρόλο παρουσιάζει αυτή τη θεαματική σειρά ποτηριών για την υπέροχη κουλτούρα του φαγητού - 50 χρόνια μετά το σχέδιο "Pokal Hoch" ή "Σηκώστε το ποτήρι σας" - του Claus J. Riedela. Με τη χειροποίητη φυσητή σειρά Black Tie, η Riedel Glas γιορτάζει την 50ή επέτειο αυτού του σημαντικού ορόσημου στο σχεδιασμό γυαλιού.

Additional parameters

Category: ποτήρια κρασιού
Warranty: 30 let
Weight: 0.39 kg
Υλικό: Γυαλί
Τύπος προϊόντος: Ποτήρια
Συλλογή: Riedel Sommeliers Black Tie
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: