Αγαλματάκια

28 items total
Διακοσμητικό κατά του στρες BALLANCE, 15 cm, μαύρο, Philippi PHP193283
Στοπ πόρτας DEDE, 2 kg, μαύρο, Alessi
Στοπ πόρτας DEDE, 2 kg, μαύρο, Alessi
Online σε απόθεμα (4 pcs)
65 €
ALPS18B
Στοπ πόρτας ENTRA 8 cm, επιτοίχιο, Blomus
27,49 €
BM65354
Στοπ πόρτας ENTRA, επιτοίχια, 4 cm, Blomus
24,43 €
BM65353
Στοπ πόρτας HAMBURGER, 12,5 cm, ασημί, Philippi
59,90 €
PHP240012
Στοπ πόρτας STOP, 1 kg, Blomus
Στοπ πόρτας STOP, 1 kg, Blomus
Online σε απόθεμα (9 pcs)
53,55 €
BM68307
Στοπ πόρτας STOP, 2 kg, Blomus
Στοπ πόρτας STOP, 2 kg, Blomus
Online σε απόθεμα (11 pcs)
68,85 €
BM68306
Στοπ πόρτας WEDO, μαύρο, Blomus
Στοπ πόρτας WEDO, μαύρο, Blomus
Online σε απόθεμα (2 pcs)
25,45 €
BM68308
Φιγούρα THE DREAMER, 21,5 cm, σε λευκό, πήλινη, Kähler
89,95 €
KHL691016
Φιγούρα THE REFLECTIVE ONE, 14 cm, σε λευκό, Kähler
89,95 €
KHL691017
Up
More products

Ειδώλια - ένας πολύ καλός τρόπος για να εξατομικεύσετε το χώρο σας

Ποια είναι τα είδη των ειδωλίων που διατίθενται στο κατάστημα Kulina

Μια πληθώρα έξυπνων διακοσμητικών στοιχείων είναι σημάδι ενός σπιτιού με έναν δημιουργικό ιδιοκτήτη που έχει μάτι για τη λεπτομέρεια. Οι πιο μικρές λεπτομέρειες μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για ολόκληρη τη σχεδιαστική διάταξη του χώρου ή ολόκληρου του σπιτιού.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την επιλογή των σπουδαιότερων ειδωλίων και μοναδικών γλυπτών όταν πρόκειται για διακόσμηση με έξυπνα, διασκεδαστικά κομμάτια. Kulina παρέχει μια ευρεία γκάμα γλυπτών και ειδωλίων σε ποικιλία θεμάτων, υλικών, χρωμάτων και εμπορικών σημάτων, όπως το Seletti.

Πού να τοποθετήσετε τα αγαλματάκια σας και πώς να τα τακτοποιήσετε

Τα ειδώλια μπορούν να αποτελέσουν ευχάριστα διακοσμητικά στοιχεία που προσθέτουν μια πινελιά προσωπικότητας και γοητείας στο σπίτι σας. Ακολουθούν μερικές ιδέες για το πού και πώς να τα τοποθετήσετε:

 • Ράφια και ντουλάπια προβολής: Τα ανοιχτά ράφια ή τα γυάλινα ντουλάπια είναι εξαιρετικοί χώροι για την παρουσίαση ειδωλίων. Τακτοποιήστε τα με οπτικά ευχάριστο τρόπο, διατηρώντας παρόμοια ειδώλια μαζί ή δημιουργώντας θεματικές ομαδοποιήσεις.

 • Μανδύας ή εστία τζακιού: Εάν έχετε ένα τζάκι ή εστία τζακιού, σκεφτείτε να τοποθετήσετε μερικά ειδώλια σε αυτό. Αναμείξτε τα με άλλα διακοσμητικά αντικείμενα, όπως κεριά ή κορνιζαρισμένες φωτογραφίες, για να δημιουργήσετε ένα ελκυστικό σημείο εστίασης.

 • Κομοδίνα και κομοδίνα: Τα αγαλματίδια μπορούν να τοποθετηθούν σε κομοδίνα, κομοδίνα ή κομοδίνα. Προσθέτουν μια πινελιά ιδιοτροπίας και ενδιαφέροντος σε αυτές τις επιφάνειες.

 • Περβάζια παραθύρων: Η τοποθέτηση ειδωλίων στα περβάζια των παραθύρων μπορεί να δημιουργήσει μια γοητευτική σκηνή που αλληλεπιδρά με τον έξω κόσμο. Απλά προσέξτε το άμεσο ηλιακό φως και το πιθανό ξεθώριασμα των χρωμάτων.

 • Βιβλιοθήκες: Τοποθετήστε φιγούρες ανάμεσα στα βιβλία σας σε βιβλιοθήκες. Μπορούν να προσθέσουν οπτικό ενδιαφέρον στη συλλογή βιβλίων σας και να σπάσουν τη μονοτονία των σειρών βιβλίων.

 • Τραπέζι κονσόλας εισόδου: Μια φιγούρα σε ένα τραπέζι κονσόλας εισόδου μπορεί να υποδεχτεί τους επισκέπτες και να δώσει έναν φιλόξενο τόνο στο σπίτι σας.

 • Πάγκοι κουζίνας: Φέρνοντας μια πινελιά τέχνης σε έναν λειτουργικό χώρο.

 • Ματαιοδοξία μπάνιου: Για μια πινελιά κομψότητας, τοποθετήστε ένα ειδώλιο στο ματαιοδοξία ή στον πάγκο του μπάνιου σας.

 • Κρεμαστά ράφια ή πλωτά ράφια: Αν έχετε κρεμαστά ράφια ή πλωτά ράφια, μπορείτε να τοποθετήσετε σε αυτά ειδώλια για να δημιουργήσετε μια μοναδική έκθεση που τραβάει το βλέμμα προς τα πάνω.

 • Χώροι εργασίας: Μια μικρή φιγούρα μπορεί να αποτελέσει μια ευχάριστη προσθήκη στο γραφείο ή στο χώρο εργασίας σας, προσφέροντας ένα οπτικό διάλειμμα από τα αντικείμενα που σχετίζονται με την εργασία.

Όταν τακτοποιείτε ειδώλια:

 • Ισορροπία: Εξετάστε τη συνολική οπτική ισορροπία. Αναμείξτε μεγαλύτερα και μικρότερα ειδώλια και παίξτε με τα ύψη για να δημιουργήσετε μια δυναμική σύνθεση.

 • Θέμα ή στυλ: Τοποθετήστε τα ειδώλια που έχουν κοινό θέμα, χρωματική παλέτα ή στυλ μαζί για να δημιουργήσετε μια συνεκτική εμφάνιση.

 • Αρνητικός χώρος: Αφήστε λίγο αρνητικό χώρο γύρω από κάθε ειδώλιο για να αποφύγετε την ακαταστασία.

 • Διαφορετικά ύψη και μεγέθη: Η εναλλαγή των υψών και των μεγεθών των ειδωλίων προσθέτει οπτικό ενδιαφέρον στη σύνθεση.

 • Ομαδοποιήσεις: Ομαδοποιήστε παρόμοια ειδώλια μαζί για να δημιουργήσετε μια πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.

Να θυμάστε ότι η διάταξη των ειδωλίων είναι μια δημιουργική διαδικασία και μπορείτε να πειραματιστείτε με διαφορετικές τοποθετήσεις και συνδυασμούς μέχρι να βρείτε μια διάταξη που να ταιριάζει με το προσωπικό σας στυλ και να ενισχύει την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας.

Είναι τα ειδώλια μια καλή ιδέα για δώρο

Το γεγονός ότι τα ειδώλια είναι τόσο ευέλικτα σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε ένα που να ταιριάζει στα ενδιαφέροντα ή τα χόμπι του παραλήπτη, προσθέτοντας μια νότα ατομικότητας. Μπορείτε να επιλέξετε ένα που να ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις τους, είτε είναι λάτρεις της τέχνης είτε συλλέκτες ειδωλίων.

Επίσης, τα ειδώλια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διαχρονικές διακοσμητικές προσθήκες για να προσδώσουν προσωπικότητα και γοητεία σε κάθε χώρο διαβίωσης. Μπορούν να ενισχύσουν την αισθητική ενός χώρου και να αποτελέσουν αφορμή για συζήτηση. Κυμαίνονται από όμορφα γλυπτά μέχρι κωμικά αντικείμενα.

Τα ειδώλια έχουν επίσης συναισθηματική σημασία και μπορεί να ξυπνήσουν όμορφες αναμνήσεις. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν προσωπικό δεσμό με τον παραλήπτη επιλέγοντας μια φιγούρα που αντιπροσωπεύει μια μοναδική σημασία ή αντανακλά ένα κοινό ενδιαφέρον.


Για περισσότερες διακοσμητικές λύσεις, ελέγξτε την επιλογή μας σε βιβλιοστάτες, διακοσμητικά τοίχου, κορνίζες φωτογραφιών και πολλά άλλα.