Κορνίζες για φωτογραφίες

16 items total
Κορνίζα φωτογραφίας CUT & PASTE 83, 19,5 x 24,5 cm, Seletti SLT15184
Κορνίζα φωτογραφίας CUT & PASTE 83, 19,5 x 24,5 cm, Seletti SLT15183
Κορνίζα φωτογραφίας FOCUS, 22 cm, καφέ, Philippi
52 €
PHP158015
Κορνίζα φωτογραφίας FOCUS, 25 cm, καφέ, Philippi
62,50 €
PHP158016
Κορνίζα φωτογραφίας LA PLAGE, 25 x 27 cm, ασημί, Philippi PHP173102
Κορνίζα φωτογραφίας MARRIAGE, 15 x 20 cm, Philippi
39,90 €
PHP173103
Κορνίζα φωτογραφίας MARRIAGE, 18 x 23 cm, ασημί, Philippi PHP173104
Κορνίζα φωτογραφίας MARRIAGE, 25 x 30 cm, ασημί, Philippi PHP173105
Κορνίζα φωτογραφίας PABLO, 10 x 15 cm, ασημί, Philippi
15,90 €
PHP208039
Κορνίζα φωτογραφίας PABLO, 13 x 18 cm, Philippi
17,90 €
PHP208040
Κορνίζα φωτογραφίας PABLO, 20 x 25 cm, ασημί, Philippi
27,90 €
PHP208041
Κορνίζα φωτογραφίας SHADOW, 24 x 19 cm, ασημί, Philippi
28,90 €
PHP102002
Κορνίζα φωτογραφίας SHADOW, 31 x 26 cm, ασημί, Philippi
39,90 €
PHP102003
Πλαίσιο φωτογραφίας LA PLAGE, 15 x 18 cm, ασημί, Philippi PHP173100
Πλαίσιο φωτογραφίας PABLO, 15 x 20 cm, Philippi
19,90 €
PHP208047

Κορνίζες φωτογραφιών - παρουσιάστε τις αναμνήσεις σας με στυλ

Οι κορνίζες φωτογραφιών είναι διακοσμητικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται για τη συγκράτηση φωτογραφιών. Έρχονται σε διάφορα υλικά, μεγέθη και σχέδια και χρησιμοποιούνται συχνά για την προβολή και προστασία αγαπημένων αναμνήσεων ή σημαντικών έργων τέχνης. Η φωτογραφία ή το έργο τέχνης τοποθετείται πίσω από ένα προστατευτικό κάλυμμα (συνήθως από γυαλί) και συγκρατείται στη θέση του από το υπόστρωμα.

Οι κορνίζες φωτογραφιών χρησιμοποιούνται συχνά ως διακοσμητικό στοιχείο στα σπίτια για την προβολή οικογενειακών φωτογραφιών, έργων τέχνης ή άλλων προσωπικών αναμνηστικών και είναι ένα δημοφιλές στοιχείο δώρου, που συχνά δίνεται για ειδικές περιστάσεις όπως γάμοι, αποφοιτήσεις ή γενέθλια.

Γιατί είναι σημαντική η χρήση πλαίσιο φωτογραφίας

Οι κορνίζες φωτογραφιών είναι απαραίτητες για διάφορους λόγους, από την προστασία έως την αισθητική εμφάνιση. Ακολουθούν ορισμένα βασικά σημεία:

  • Προστασία: Ένας από τους κύριους σκοπούς μιας πλαίσιο φωτογραφίας είναι να προστατεύει την εικόνα από την αλλοίωση που προκαλείται από το χειρισμό, την έκθεση στο φως και άλλα περιβαλλοντικά στοιχεία. Οι φωτογραφίες είναι πιο πιθανό να διατηρηθούν για να τις βλέπουν οι μελλοντικές γενιές, αν είναι τοποθετημένες σε κορνίζες.
  • Οθόνη: Οι κορνίζες φωτογραφιών είναι απαραίτητες για την ενίσχυση της αισθητικής ελκυστικότητας των εικόνων κατά την προβολή τους. Μια καλά τοποθετημένη κορνίζα θα μπορούσε να αναδείξει τις φωτογραφίες και ταυτόχρονα να βελτιώσει το περιβάλλον.
  • Εξατομίκευση: Τέλος, οι κορνίζες φωτογραφιών είναι ζωτικής σημασίας για να κάνουν τον χώρο όπου εκτίθενται να μοιάζει περισσότερο με εσάς. Μπορείτε να κάνετε το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο να φαίνεται πιο φιλόξενο και αισθητικά ελκυστικό επιλέγοντας πλαίσια που αντιπροσωπεύουν το προσωπικό σας στυλ και τις προτιμήσεις σας.

Ποιοι είναι οι τύποι κορνιζών φωτογραφιών που διατίθενται στο Kulina

Kulina προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από είδη κορνιζών φωτογραφιών, σε διαφορετικά χρώματα, υλικά και μεγέθη, το καθένα με ξεχωριστό στυλ. Ακολουθούν μερικά δημοφιλή στυλ:

  • Ξύλινες κορνίζες φωτογραφιών: Για να τους δώσετε μια ρουστίκ ή παραδοσιακή εμφάνιση, μπορείτε να βάψετε, να χρωματίσετε ή να αφήσετε το ξύλο άβαφο.
  • Μεταλλικές κορνίζες φωτογραφιών: Συχνά κατασκευάζονται από αλουμίνιο ή ανοξείδωτο χάλυβα. Μπορεί να είναι διακοσμητικά και διακοσμητικά, αλλά συχνά έχουν κομψή και σύγχρονη εμφάνιση. Ταιριάζουν με μοντέρνους και μινιμαλιστικούς εσωτερικούς χώρους.
  • Πλαίσια φωτογραφιών με passe-partout: Οι κορνίζες φωτογραφιών με passe-partout διαφορετικού πλάτους και χρώματος προσθέτουν ένα επιπλέον επίπεδο οπτικού ενδιαφέροντος και βάθους σε μια κορνιζαρισμένη φωτογραφία. Το passe-partout δημιουργεί ένα περίγραμμα γύρω από την εικόνα, το οποίο μπορεί να βοηθήσει να τραβήξει το βλέμμα προς τη φωτογραφία και να την κάνει να ξεχωρίζει. Τα passepartouts μπορούν επίσης να βοηθήσουν να πλαισιώσουν μια φωτογραφία με τρόπο που να συμπληρώνει τα χρώματα ή τη σύνθεσή της. Επιλέγοντας ένα χρώμα για το πατρόν που είτε ταιριάζει είτε έρχεται σε αντίθεση με τα χρώματα της φωτογραφίας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια συνεκτική εμφάνιση που ενισχύει τη συνολική παρουσίαση της φωτογραφίας. Τέλος, η χρήση ενός passe-partout μπορεί να βοηθήσει μια μικρότερη φωτογραφία να φαίνεται μεγαλύτερη, καθώς ο επιπλέον χώρος γύρω από την εικόνα μπορεί να την κάνει να φαίνεται πιο ουσιαστική.
  • Μόνιμες και κρεμαστές κορνίζες φωτογραφιών: Μπορείτε είτε να επιλέξετε μια όρθια πλαίσιο φωτογραφίας και να την τοποθετήσετε σε μια καμινάδα, ένα γραφείο ή μια βιβλιοθήκη, είτε να επιλέξετε μια κρεμαστή κορνίζα και να τη χρησιμοποιήσετε ως διακόσμηση τοίχου.
  • Πλαίσια μονής και πολλαπλών εικόνων: Εάν θέλετε να εμφανίσετε πολλές φωτογραφίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε έναν αριθμό πλαισίων μεμονωμένων φωτογραφιών είτε έναπλαίσιο φωτογραφίας πολλαπλών φωτογραφιών που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη γκαλερί φωτογραφιών

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα διάφορα είδη κορνιζών που είναι διαθέσιμα. Χρησιμοποιήστε τα για να διακοσμήσετε το εσωτερικό, να φτιάξετε μια γκαλερί για το σπίτι ή να τα φέρετε ως δώρο για τη φίλη ή τη μητέρα σας.

Και αν απλά ψάχνετε για έναν τρόπο να διαμορφώσετε το εσωτερικό σας, μπορείτε επίσης να ελέγξετε άλλα διακοσμητικά κομμάτια που διατίθενται στο Kulina, όπως μπολ με φρούτα, βάζα και βιβλιοστάτες.