Αρωματικά σπιτιού

28 items total
Διαχυτής αρωμάτων MANDARIN 150 ml, Miller Harris
Outlet
85 € –25 %
63,75 €
MHRMAND001
Διαχύτης αρωμάτων ROSE 150 ml, Miller Harris
Outlet
85 € –25 %
63,75 €
MHRROSED001
Διαχυτής αρωμάτων SANTAL 150 ml, Miller Harris
Outlet
85 € –15 %
72,25 €
MHRSAND001
Διαχυτής αρωμάτων WARM COTTON 177 ml, Clean
Outlet
63 € –25 %
47,25 €
CLN80068018000
Σπρέι χώρου WARM COTTON 148 ml, Clean
Outlet
33,50 € –15 %
Σπρέι χώρου WARM COTTON 148 ml, Clean
Online σε απόθεμα (3 pcs)
28,47 €
CLN80058018000
Αρωματικό δοχείο χώρου FRAGA, fig, Blomus
40,75 €
BM69220
Αρωματικό δοχείο χώρου FRAGA, Kyoto Yume, Blomus
40,75 €
BM69232
Αρωματικό δοχείο χώρου FRAGA, Royal Leather Blomus
40,75 €
BM69230
Αρωματικό δοχείο χώρου FRAGA, γαλλικό βαμβάκι, Blomus BM69218
Αρωματικό δοχείο χώρου FRAGA, μαλακό λινό, Blomus
40,75 €
BM69226
Διαχυτής αρωμάτων FIGUE 150 ml, Miller Harris
85 €
MHRFIGD001
Διαχυτής αρωμάτων FRESH LINENS 177 ml, Clean
63 €
CLN80068918000
Διαχυτής αρωμάτων RAIN 177 ml, Clean
Διαχυτής αρωμάτων RAIN 177 ml, Clean
Online σε απόθεμα (1 pcs)
63 €
CLN80068118000
Διαχυτής αρωμάτων TABAC 150 ml, Miller Harris
85 €
MHRTABD001
Διαχυτής αρωμάτων TEA 150 ml, Miller Harris
85 €
MHRTEAD001
Σετ αναπλήρωσης αρωμάτων για δοχείο FRAGA, Fig, Blomus BM69221
Up
More products

Τα καλύτερα προϊόντα αρωματοποιίας για το σπίτι - δημιουργήστε μια όαση χαλάρωσης

Τα προϊόντα οικιακού αρώματος είναι προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργούν ευχάριστες και φιλόξενες μυρωδιές σε ένα σπίτι ή άλλο χώρο διαβίωσης. Υπάρχουν πολλοί τύποι προϊόντων αρωματισμού για το σπίτι, όπως:

 • Κεριά: Τα αρωματικά κεριά είναι ένα δημοφιλές προϊόν αρωματισμού για το σπίτι που κυκλοφορεί σε μεγάλη ποικιλία αρωμάτων και στυλ. Λειτουργούν απελευθερώνοντας αρωματικά έλαια στον αέρα όταν ανάβουν.

 • Διαχυτήρες: Οι οικιακοί διαχυτήρες είναι ένα άλλο δημοφιλές προϊόν οικιακού αρώματος που χρησιμοποιεί καλάμια ή άλλα πορώδη υλικά για να απορροφήσει και να απελευθερώσει αρωματικά έλαια στον αέρα.

 • Λιωμένα κεριά: τα λιωμένα κεριά είναι μικρά μπλοκ αρωματικού κεριού που λιώνουν σε θερμαντήρα για να απελευθερώσουν άρωμα στον αέρα.

 • Σπρέι χώρου: Τα σπρέι χώρου είναι σπρέι αεροζόλ που απελευθερώνουν αρωματικά έλαια στον αέρα όταν ψεκάζονται.

 • Ποτπουρί: Το ποτπουρί είναι ένα μείγμα αποξηραμένων λουλουδιών, βοτάνων και άλλων φυσικών υλικών που αρωματίζονται με αιθέρια έλαια για να απελευθερώσουν άρωμα στον αέρα.

Αυτά είναι μερικά μόνο παραδείγματα προϊόντων αρωματοποιίας για το σπίτι. Υπάρχουν πολλοί άλλοι τύποι προϊόντων που διατίθενται και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή σε συνδυασμό για να δημιουργήσουν μοναδικές και φιλόξενες μυρωδιές σε ένα σπίτι.

Γιατί είναι σημαντική η μυρωδιά στο σπίτι σας

Η μυρωδιά στο σπίτι σας μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στη διάθεση, τα συναισθήματα και τη συνολική ευεξία σας. Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους η μυρωδιά στο σπίτι σας είναι σημαντική:

 • Δημιουργεί μια φιλόξενη ατμόσφαιρα: Η μυρωδιά στο σπίτι σας μπορεί να δημιουργήσει μια φιλόξενη και φιλόξενη ατμόσφαιρα τόσο για εσάς όσο και για τους καλεσμένους σας. Τα ευχάριστα αρώματα μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία μιας ζεστής και φιλόξενης ατμόσφαιρας που μπορεί να κάνει το σπίτι σας να αισθάνεται πιο άνετο και ζεστό.

 • Βελτιώνει τη διάθεσή σας: Βοηθώντας στη μείωση του στρες και του άγχους και προάγοντας τη χαλάρωση. Ορισμένα αρώματα, όπως η λεβάντα, το χαμομήλι και η μέντα, είναι γνωστά για τις ηρεμιστικές τους ιδιότητες και μπορούν να βοηθήσουν στην προώθηση της αίσθησης χαλάρωσης και ευεξίας.

 • Ενισχύει την παραγωγικότητα: Είναι γνωστό ότι ορισμένες μυρωδιές, όπως το λεμόνι και η μέντα, είναι ενεργοποιητικές και μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση της συγκέντρωσης και της συγκέντρωσής σας. Η ύπαρξη αυτών των αρωμάτων στο σπίτι σας μπορεί να σας βοηθήσει να είστε πιο παραγωγικοί και αποδοτικοί όταν εργάζεστε ή μελετάτε.

 • Εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές: Όπως οι οσμές κατοικίδιων ζώων, οι μυρωδιές του μαγειρέματος και ο καπνός. Αυτό μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία ενός πιο ευχάριστου και απολαυστικού περιβάλλοντος διαβίωσης.

Συνοψίζοντας, η μυρωδιά στο σπίτι σας μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στη διάθεση, τα συναισθήματα και τη συνολική ευεξία σας. Χρησιμοποιώντας αρώματα για το σπίτι, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πιο ευχάριστο και φιλόξενο χώρο διαβίωσης που προάγει τη χαλάρωση, την παραγωγικότητα και την ευτυχία.

Ποια είναι τα είδη προϊόντων για το άρωμα του σπιτιού που διατίθενται στο Kulina

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το άρωμα στο σπίτι σας και γι' αυτό προσφέρουμε διάφορα προϊόντα που απελευθερώνουν υπέροχα αρώματα στο Kulina. Αυτά είναι:

 • Διαχύτες για το σπίτι

Με τη χρήση των οικιακών διαχυτών, ένα δωμάτιο μπορεί να μυρίζει όμορφα και να αισθάνεται άνετα. Διαχέουν την οσμή στον αέρα με διάφορους τρόπους, όπως με τη χρήση καλαμιών.

Οι διαχύτες καλαμιού είναι μακρύς "ραβδίσκος" που τοποθετείται σε ένα υγρό αποσμητικό χώρου και περιέχεται σε ένα μπουκάλι με μικρό λαιμό. Αυτά τα ραβδιά παίρνουν το άρωμα από το δοχείο και το απελευθερώνουν στον αέρα.

 • Διαχύτες αυτοκινήτου

Οι διαχύτες αυτοκινήτου είναι μικρές, φορητές συσκευές που διαχέουν άρωμα σε όλο το εσωτερικό του αυτοκινήτου για να βελτιώσουν την οδηγική εμπειρία. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσφέρουν μια ηρεμιστική ή αναζωογονητική διάθεση κατά την οδήγηση και είναι μια πρακτική μέθοδος για να διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας να μυρίζει καθαρά και φρέσκο.

 • Αρωματικές κάρτες

Οι αρωματικές κάρτες είναι μικρά κομμάτια χαρτονιού ή χαρτιού που εμποτίζονται με άρωμα και χρησιμοποιούνται για να δώσουν ένα ευχάριστο άρωμα σε κλειστούς χώρους, όπως τσάντες, συρτάρια ή μικρά δωμάτια. Είναι μια βολική και προσιτή μέθοδος για να διατηρείτε τα προσωπικά σας αντικείμενα καθαρά και φρέσκα.

Χάρη στο γεγονός ότι όλα αυτά τα προϊόντα προσφέρονται συχνά από τους ίδιους κατασκευαστές και μοιράζονται τα ίδια αρώματα, είναι δυνατόν να επιλέξετε το αγαπημένο σας άρωμα και να το κάνετε το χαρακτηριστικό σας άρωμα που θα σας συνοδεύει καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και όπου κι αν πάτε.