Διακόσμηση κέικ

8 items total

Η τέχνη της διακόσμησης των κέικ σας

Τι χρειάζομαι για τη διακόσμηση κέικ

Η διακόσμηση τούρτας είναι μια τέχνη, αλλά εκτός από τις χειρωνακτικές δεξιότητες και τη δημιουργικότητα χρειάζεστε και κάποια εργαλεία για να μπορέσετε να διακοσμήσετε όμορφα τις τούρτες σας.

 • Κόφτης μπισκότων
 • Ο κόφτης μπισκότων είναι ένα εργαλείο για την κοπή δημιουργικών σχημάτων από τη ζύμη μπισκότων. Ανάλογα με το μέγεθος και το σχέδιο, σας επιτρέπουν να κόψετε μεμονωμένα σχήματα μπισκότων ή πολλά ακριβώς ίδια σχήματα που απεικονίζουν, αστέρια, νιφάδες χιονιού, χριστουγεννιάτικα δέντρα κ.λπ. Οι κόφτες μπισκότων είναι συχνά κατασκευασμένοι από μέταλλο ή πλαστικό, και μερικές φορές έχουν λαβές που διευκολύνουν το σπρώξιμο και την ακριβή κοπή των σχημάτων. Όταν τα μπισκότα ψηθούν και κρυώσουν, μπορείτε να αρχίσετε να τα διακοσμείτε.

 • Τσάντες σωληνώσεων
 • Τα μανίκια ζαχαροπλαστικής είναι ένα απαραίτητο κομμάτι του εξοπλισμού διακόσμησης κέικ αν σκοπεύετε να διακοσμήσετε το κέικ σας. Η σακούλα διοχέτευσης είναι ένα δοχείο, συχνά σε σχήμα κώνου ή τριγώνου, κατασκευασμένο από ύφασμα, πλαστικό, χαρτί κ.λπ., το οποίο συμπιέζεται με το χέρι και χρησιμοποιείται για διάφορους σκοπούς για την προώθηση ημιστερεών αντικειμένων μέσω ενός μικρού ανοίγματος στο ένα άκρο, το οποίο συχνά είναι εφοδιασμένο με ένα διαμορφωμένο ακροφύσιο.

  • Ακροφύσια για πάγωμα

  Μπορείτε να παγώσετε τα κέικ σας με ένα ευρύ φάσμα όμορφων σχεδίων χάρη στη διαθεσιμότητα των ακροφυσίων γλάσου σε διάφορα μεγέθη και σχήματα. Ιδανικά για να βάζετε βασιλικό γλάσο σε γιορτινές τούρτες, να στριφογυρίζετε βουτυρόκρεμα σε cupcakes και να προσθέτετε λεπτομέρειες στο σχέδιό σας, τα ακροφύσια γλάσου είναι τοποθετημένα στη σακούλα διοχέτευσης. Τα ακροφύσια γλάσου είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια, όπως πλέξη καλαθιού, αστερόσχημο, στρογγυλό, σταγόνα λουλουδιών και ακροφύσια φύλλων, μεταξύ άλλων.

  • Σπάτουλες για γλάσο και διακόσμηση

  Στενές, εύκαμπτες, μακριές σπάτουλες διακόσμησης για ομοιόμορφο άπλωμα του γλάσου στο κέικ

  Στο Kulina, μπορείτε να προμηθευτείτε διάφορα αξεσουάρ για τη διακόσμηση των κέικ σας από κατασκευαστές όπως de Buyer και Lékué, διαθέσιμα σε ποικιλία χρωμάτων και υλικών.