κεραστήρια

10 items total
Πώμα έγχυσης για μπουκάλι κρασιού RO Rosendahl silver RSD25046
Στόμιο σερβιρίσματος κρασιού VINO, WMF
21,90 €
WM0641056040
Χωνί μετάγγισης κρασιού, 9 cm, WMF
32,90 €
WM0658446040

Ποτήρια - ένας αριστοκρατικός τρόπος για να σερβίρεται το κρασί σας

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης ενός στόμιο σερβιρίσματος κρασιού

Κατά την έκχυση του κρασιού, ένα στόμιο σερβιρίσματος κρασιού είναι ένα χρήσιμο αντικείμενο, καθώς προσφέρει τα ακόλουθα οφέλη:

  • Έλεγχος ροής κρασιού: στόμιο σερβιρίσματος κρασιού την πιθανότητα διαρροών και σταγονιδίων.
  • Αερισμός: Αυτό αυξάνει τη γεύση και το άρωμα του ποτού.
  • Ευκολία: Δεν απαιτούν εξειδικευμένη εκπαίδευση. Απλά συνδέστε το ποτήρι στο λαιμό του μπουκαλιού και είστε έτοιμοι να χύσετε.

Στο Kulina, διαθέτουμε ποτηράκια από αξιόπιστους κατασκευαστές όπως WMF και Zwilling που είναι τόσο κομψά όσο και εύχρηστα. Επίσης, διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από πώματα κρασιού και τιρμπουσόν που κάνουν το άνοιγμα των φιαλών κρασιού παιχνιδάκι.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός στόμιο σερβιρίσματος κρασιού, ενός πώμα κρασιούκαι μιας καράφα κρασιού

Στο σερβίρισμα κρασιού, το στόμιο σερβιρίσματος κρασιού, το πώμα κρασιούκαι η καράφα κρασιού είναι διαφορετικοί τύποι εξοπλισμού που χρησιμοποιούνται για διάφορες εργασίες.

  • Το στόμιο σερβιρίσματος κρασιού είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση της ροής του κρασιού κατά την έκχυση του σε ένα ποτήρι. Ένα στόμιο σερβιρίσματος κρασιού αποτελείται συχνά από ένα εξάρτημα που μοιάζει με στόμιο και προσαρμόζεται πάνω από το λαιμό της φιάλης κρασιού και βοηθάει να διατηρήσετε το τραπεζομάντιλο και τον πάγκο σας απαλλαγμένα από διαρροές, σταγόνες και λεκέδες. Ορισμένες ποτηροθήκες κρασιού είναι κατασκευασμένες για να αερίζουν το κρασί καθώς χύνεται, αυξάνοντας τη γεύση και το άρωμά του.
  • Δεύτερον, η πώμα κρασιού είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για να κλείσει μια φιάλη κρασιού που έχει ανοιχτεί για να διατηρήσει τη γεύση και το άρωμα του κρασιού. Τα πώματα κρασιού διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σχήματα για να ταιριάζουν σε διαφορετικές φιάλες και μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορα υλικά. Το πώμα κρασιού χρησιμοποιείται συνήθως μετά το άνοιγμα μιας φιάλης ή όταν το κρασί δεν έχει καταναλωθεί πλήρως και έχει μείνει λίγο στη φιάλη.
  • Καράφια κρασιού, από την άλλη πλευρά, είναι δοχεία στα οποία χύνεται το κρασί πριν από το σερβίρισμα. Έχουν συνήθως μεγάλη βάση και μικρό λαιμό και είναι κατασκευασμένα από γυαλί. Ο κύριος σκοπός των καράφιών κρασιού είναι να απομακρύνουν τα ιζήματα που μπορεί να έχουν συσσωρευτεί στη φιάλη με την πάροδο του χρόνου, τα οποία μπορούν να επηρεάσουν τη γεύση και την υφή του κρασιού.