κουβέρτες

7 items total
Κουβέρτα TONE, 130 x 200 cm, μπλε, Hübsch
144 €
HU220902
Κουβέρτα TONE, 130 x 200 cm, ροζ, Hübsch
Κουβέρτα TONE, 130 x 200 cm, ροζ, Hübsch
Online σε απόθεμα (3 pcs)
144 €
HU220901
Ριχτάρι ISNEL 130 x 160 cm, μπλε, από βαμβάκι, Bloomingville BV82059372
Ριχτάρι STEPHANIA 130 x 160 cm, καφέ, από βαμβάκι, Bloomingville BV82059374
Ριχτάρι TIFFANIE 130 x 160 cm, μπλε, από βαμβάκι, Bloomingville BV82054471

Κουβέρτες - must-have για να βολευτείτε κάθε εποχή

Τι είναι οι κουβέρτες

Οι κουβέρτες είναι είδη οικιακής χρήσης που προσφέρουν ζεστασιά και άνεση κατά τη διάρκεια των ψυχρών εποχών. Οι κουβέρτες έχουν πολλά πλεονεκτήματα που τις καθιστούν απαραίτητες σε κάθε νοικοκυριό, είτε τις χρησιμοποιείτε για να κουλουριαστείτε στον καναπέ είτε για να παραμείνετε ζεστοί στο κρεβάτι.

Μπορείτε να αγοράσετε κουβέρτες με υψηλής ποιότητας και ζωντανά σχέδια στην ιστοσελίδα μας, επιλέγοντας από μια ποικιλία κουβερτών από γνωστούς κατασκευαστές όπως Bloomingville και Hübsch.

Ποιες είναι οι χρήσεις και τα οφέλη της χρήσης κουβέρτα

  • Ζεστασιά και άνεση: Ο κύριος σκοπός των κουβερτών είναι η παροχή ζεστασιάς και άνεσης. Κατασκευάζονται από διάφορα υφάσματα που προσφέρουν διάφορα επίπεδα ζεστασιάς και άνεσης, όπως βαμβάκι, μαλλί και συνθετικά μείγματα. Σε μια κρύα χειμωνιάτικη μέρα, οι κουβέρτες είναι ιδανικές για να αγκαλιαστείτε με ένα ωραίο βιβλίο ή μια ταινία.
  • Διακοσμητικό: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κουβέρτες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας εκτός από το να τις χρησιμοποιήσετε για να σας κρατήσουν ζεστούς και άνετους. Διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και υφών, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ένα που ταιριάζει με την αισθητική της διακόσμησής σας.
  • Ευελιξία: Η κουβέρτα είναι ένα αντικείμενο πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κουβέρτα για πικνίκ, ως επιπλέον στρώμα στο κρεβάτι σας ή ως ριχτάρι στον καναπέ. Είναι επίσης ιδανικά για υπαίθριες δραστηριότητες όπως το κάμπινγκ.
  • Οφέλη για την υγεία: Ειδικά για τα άτομα που αντιμετωπίζουν άγχος ή αϋπνία. Το βάρος της κουβέρτα μπορεί να προσφέρει στον χρήστη μια αίσθηση ασφάλειας και άνεσης, η οποία μπορεί να τον βοηθήσει να χαλαρώσει και να έχει καλύτερη ποιότητα ύπνου. Αυτό είναι γνωστό ως θεραπεία με σταθμισμένη κουβέρτα .

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας κουβέρτα και ενός παπλώματος

Η κουβέρτα και το πάπλωμα είναι δύο διαφορετικά προϊόντα που παρέχουν ζεστασιά και άνεση κατά τη διάρκεια του ύπνου. Το πάπλωμα είναι ένα μαλακό καπιτονέ ένδυμα που περιέχει μονωτικά υλικά όπως πούπουλα, φτερά ή συνθετικές ίνες, τα οποία περιέχονται σε ένα υφασμάτινο κέλυφος, σε σύγκριση με την κουβέρτα, η οποία είναι ένα επίπεδο κομμάτι από μάλλινο ή βαμβακερό ύφασμα.

Τα παπλώματα είναι γενικά παχύτερα και θερμότερα από τις κουβέρτες λόγω του σχεδιασμού τους και χρησιμοποιούνται συχνά ως αυτόνομο σεντόνι, ενώ οι κουβέρτες τοποθετούνται πάνω σε άλλα είδη κλινοστρωμνής για να παρέχουν πρόσθετη ζεστασιά. Το αν χρησιμοποιείτε πάπλωμα ή απλώς ένα σεντόνι ή μια κουβέρτα για να σκεπάζεστε κατά τη διάρκεια του ύπνου, εξαρτάται από το κλίμα της περιοχής στην οποία ζείτε.

Ενώ τα παπλώματα μπορεί να απαιτούν εξειδικευμένο καθαρισμό και κάποιο κάλυμμα παπλώματος, οι κουβέρτες διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και είναι συνήθως απλές στο πλύσιμο.

Μπορείτε επίσης να δείτε περισσότερες ποικιλίες υφασμάτων που είναι απαραίτητα για κάθε σπίτι, όπως χαλί και δρομείς, λευκά είδη μπάνιου, επιτραπέζια υφάσματα ή διακοσμητικά μαξιλάρια που θα ταιριάξουν ιδιαίτερα καλά με κάθε κουβέρτα κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς με ταινία ή ένα βράδυ με ένα καλό βιβλίο.