Κρεπιέρες

Crepe makers - Μια τέλεια συσκευή για το μαγείρεμα λεπτών κρέπες και τηγανίτες

Τι είναι η ηλεκτρική κρεπετομηχανή

Η ηλεκτρική κρεπετομηχανή είναι ένα εργαλείο κουζίνας που έχει σχεδιαστεί για να φτιάχνει λεπτές, στρογγυλές και νόστιμες κρέπες γρήγορα και αβίαστα. Περιλαμβάνει μια επίπεδη, κυκλική επιφάνεια μαγειρέματος που θερμαίνεται από ένα ηλεκτρικό θερμαντικό στοιχείο και συχνά είναι επικαλυμμένη με αντικολλητικό υλικό.

Ορισμένα μοντέλα που διατίθενται στην ιστοσελίδα Kulina διαθέτουν επίσης πρόσθετα αξεσουάρ, όπως ένα περιστρεφόμενο ή ένα απλωτήριο κρέπας.

Χρειάζεστε κρεπετομηχανή

Αν φτιάχνετε κρέπες μόνο από καιρό σε καιρό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κανονικό σας ταψί ή ένα ταψί για κρέπες, αλλά αν εσείς ή η οικογένειά σας είστε λάτρεις των κρέπες και τις φτιάχνετε συνέχεια, ένα ταψί για κρέπες θα είναι μια καλή επιλογή.

Οι ηλεκτρικές κρέπες προτιμώνται τόσο από αρχάριους όσο και από έμπειρους μάγειρες, επειδή είναι απλές στη λειτουργία, αποτελεσματικές και εγγυώνται τέλεια αποτελέσματα. Οι ηλεκτρικές μηχανές παραγωγής κρέπας που διαθέτουμε είναι προσεκτικά επιλεγμένες από διάσημους κατασκευαστές όπως WMF και Severin.

Πώς χρησιμοποιώ μια ηλεκτρική κρεπετομηχανή

Για να φτιάξετε κρέπες με μια ηλεκτρική κρεπετομηχανή Είναι απλό!

  • Ετοιμάστε το μείγμα και προθερμάνετε τη μηχανή.
  • Αδειάστε μια μικρή ποσότητα ζυμαριού στο κέντρο της επιφάνειας ψησίματος και απλώστε το ζυμάρι ομοιόμορφα με έναν απλωτήρα κρέπας.
  • Στη συνέχεια, μαγειρέψτε την κρέπα για 30 έως 60 δευτερόλεπτα, γυρίστε την από την άλλη πλευρά, μαγειρέψτε την για άλλα 30 έως 40 δευτερόλεπτα, αφαιρέστε την με μια σπάτουλα και επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να φτιάξετε όλες τις κρέπες που χρειάζεστε.

Κατά το χειρισμό της συσκευής, είναι ζωτικής σημασίας να ακολουθείτε τις οδηγίες και τις προφυλάξεις ασφαλείας του κατασκευαστή και να φοράτε γάντια φούρνου ή άλλο ανθεκτικό στη θερμότητα γάντι.

Τι μπορείτε να μαγειρέψετε σε μια ηλεκτρική κρεπετομηχανή

Μια ηλεκτρική κρεπετομηχανή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το μαγείρεμα μιας ποικιλίας πιάτων εκτός από κρέπες. Αυτά είναι μόνο μερικά από αυτά:

Τηγανίτες: Μια ηλεκτρική μηχανή κρέπας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή απολαυστικών τηγανίτες. Απλά ρίξτε το μείγμα της τηγανίτας στο καυτό ταψί και αναποδογυρίστε το όταν δημιουργηθούν φυσαλίδες.

Τορτίγιες: Φτιάξτε τις δικές σας τορτίγιες στο σπίτι χρησιμοποιώντας μια ηλεκτρική μηχανή για κρέπες. Ανακατέψτε το αλεύρι, το αλάτι, το νερό και το λάδι για να φτιάξετε μια ζύμη. Θα πρέπει να τυλιχθεί σε λεπτό φύλλο και να ψηθεί σε μηχανή για κρέπες μέχρι να ροδίσει ελαφρά.

Σάντουιτς με ψητό τυρί: Τοποθετήστε το ψωμί και το τυρί στη σχάρα και ψήστε τα μέχρι να λιώσει το τυρί και να γίνει τραγανό το ψωμί.

Κεσαντίγιες: Μια ηλεκτρική κρεπετομηχανή είναι επίσης ιδανική για την παρασκευή τραγανών quesadillas. Βάλτε τη γέμιση της αρεσκείας σας σε μια τορτίγια, διπλώστε τη στη μέση και ψήστε τη στη μηχανή για κρέπες μέχρι να γίνει τραγανή και χρυσαφένια.