μεζούρες

2 items total
Μεζούρα ποτών LOFT BAR, WMF
Μεζούρα ποτών LOFT BAR, WMF
Online σε απόθεμα (10 pcs)
21,90 €
WM0600126030
Μεζούρα ποτών QUADRI COMBO, Alessi
Μεζούρα ποτών QUADRI COMBO, Alessi
Online σε απόθεμα (4 pcs)
39 €
ALGIA28

Jiggers - ένα ακριβές αξεσουάρ για τα κοκτέιλ σας

Τι είναι τα jiggers κοκτέιλ

Τα cocktail jiggers είναι εργαλεία μέτρησης που χρησιμοποιούνται στο bartending για την ακριβή μέτρηση και έκχυση μικρών ποσοτήτων υγρών συστατικών στα ποτά. Συνήθως αποτελούνται από δύο μικρούς κώνους διαφόρων όγκων που συνδέονται μεταξύ τους, ένας σε κάθε άκρο.

Στο Kulina, μπορείτε να βρείτε διάφορα κουταλάκια δοσομετρητές κοκτέιλ από γνωστούς κατασκευαστές όπως Rosendahl και WMF.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των απλών και των διπλών jiggers

Η θεμελιώδης διάκριση μεταξύ μονών και διπλών πηρουνιών είναι ο τρόπος σχεδιασμού και λειτουργίας τους. Και τα δύο είναι εξοπλισμός μπαρ που χρησιμοποιείται για τη μέτρηση και την έκχυση υγρών συστατικών κατά την παρασκευή κοκτέιλ.

Ένα απλό δοχείο μέτρησης είναι ένα απλό, ευθύγραμμο κύπελλο μέτρησης με έναν μόνο θάλαμο για την αποθήκευση και τη διανομή υγρών. Για να διασφαλιστεί η ακριβής χύτευση και μέτρηση, διαθέτει συχνά εσωτερικές μετρήσεις στους τοίχους.

Ένα διπλό σφυρί περιέχει δύο διαμερίσματα που έχουν διαφορετικά μεγέθη και μπορούν να συγκρατήσουν και να μετρήσουν διάφορες ποσότητες υγρού. Είναι πιο πρακτικά από τα απλά jiggers, επειδή επιτρέπουν στους μπάρμαν να μετρούν διάφορους όγκους υγρών γρηγορότερα και χωρίς να χρειάζεται να αλλάζουν όργανα.

Εκτός από ένα jigger, μπορεί να χρειαστείτε και άλλα εργαλεία μπάρμαν, οπότε φροντίστε να ελέγξετε τις συλλογές μας από κουτάλια μπαρ, σετ μπάρμαν και άλλα εργαλεία μπάρμαν. Και αν είστε οπαδός των φανταχτερών κοκτέιλ ή αν ψάχνετε για ένα κομψό δώρο, θα πρέπει επίσης να περιηγηθείτε στις συλλογές μας από ποτήρια κοκτέιλ και ποτήρια μακράς διάρκειας για κομψά γυάλινα σκεύη για να απολαμβάνετε τα ποτά σας.

Γιατί είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε κουταλάκια δοσομετρητέςκοκτέιλ

Είναι ζωτικής σημασίας να χρησιμοποιείτε ένα κοκτέιλ για πολλούς λόγους:

Συνέπεια - Ένα ζυγός εξασφαλίζει ότι κάθε συστατικό προστίθεται στην ίδια ποσότητα κάθε φορά που αναμιγνύεται ένα ποτό. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε μπαρ και εστιατόρια, όπου πολλοί μπάρμαν μπορεί να παρασκευάζουν το ίδιο ποτό.

Ακρίβεια - Ένα δοσομετρητής διασφαλίζει ότι κάθε συστατικό μετριέται σωστά, εξαλείφοντας την υπερ- ή υπο-έγχυση. Τόσο η γεύση όσο και η δύναμη του ποτού εξαρτώνται από αυτό.

Αποδοτικότητα - Αφαιρώντας την ανάγκη να μετράτε με το μάτι ή να χρησιμοποιείτε κουτάλια μέτρησης, η χρήση ενός jigger μπορεί επίσης να κάνει τη διαδικασία παρασκευής κοκτέιλ πιο γρήγορη.