Περφορατέρ

1 items total
Περφορατέρ CAP, 10 cm, ασημί, Philippi
59,90 €
PHP273050

Διατρητές - απαραίτητοι βοηθοί γραφείου

Τι είναι οι διάτρητες τρύπες

Οι διάτρητες τρύπες είναι ένα απαραίτητο κομμάτι εξοπλισμού γραφείου για όποιον θέλει να τακτοποιεί και να αρχειοθετεί έγγραφα. Ένας περφορατέρ μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας, είτε είστε φοιτητής, είτε επαγγελματίας, είτε απλώς κάποιος που επιθυμεί να διατηρεί τα έγγραφά του οργανωμένα.

Ποιες είναι οι χρήσεις των διατρητών

Το χαρτί, το χαρτόνι και άλλα υλικά μπορούν να οργανωθούν και να αρχειοθετηθούν προσθέτοντας τρύπες με διάτρητες τρύπες. Ακολουθούν ορισμένες τυπικές εφαρμογές για διάτρητες οπές:

  • Κατάθεση: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα περφορατέρ για να ανοίξετε τρύπες στο χαρτί, ώστε να μπορείτε να το τοποθετήσετε σε ντοσιέ ή φακέλους.
  • Χειροτεχνία: Διάτρηση διακοσμητικών σχεδίων στο χαρτί με ένα διακοσμητικό περφορατέρ.
  • Κάρτες ταυτότητας: Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα περφορατέρ για να κάνετε τρύπες σε κάρτες ταυτότητας ή κονκάρδες, ώστε να μπορούν να συνδεθούν σε κορδόνια ή να φορεθούν σε μπρελόκ.
  • Ετικέτες: Μπορείτε εύκολα να κρεμάσετε τις ετικέτες σε γάντζους ή να τις στερεώσετε σε αντικείμενα ανοίγοντας τρύπες σε αυτές με ένα περφορατέρ.

Γιατί το νικέλιο χρησιμοποιείται για την κατασκευή διάτρητων οπών

Το νικέλιο είναι ένα ισχυρό και ανθεκτικό στη διάβρωση μέταλλο που χρησιμοποιείται συχνά για την κατασκευή διάτρητων. Στα καταστήματα Kulina, τα τρυπητήρια μας, που παράγονται από την Philippi, είναι κατασκευασμένα από νικέλιο, το οποίο εγγυάται ότι το εργαλείο θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα παρά τη συχνή χρήση του.

Τελικά, οι διάτρητες τρύπες από νικέλιο είναι ένα στιβαρό και προσαρμόσιμο εργαλείο για την αρχειοθέτηση και την οργάνωση.

Πώς μπορώ να συντηρήσω έναν περφορατέρ

Ένας περφορατέρ πρέπει να συντηρείται σωστά για να συνεχίσει να λειτουργεί καλά και να διαρκεί περισσότερο. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να διατηρήσετε το περφορατέρ σας σε καλή κατάσταση:

  • Τακτικός καθαρισμός: Μετά από κάθε χρήση, απομακρύνετε τυχόν θραύσματα χαρτιού ή βρωμιά από τον διάτρητη. Χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί ή μια βούρτσα για να καθαρίσετε προσεκτικά το εργαλείο.
  • Λιπάνετε: Ψεκάστε λίγη ποσότητα σπρέι σιλικόνης ή ορυκτέλαιο στους μεντεσέδες του διάτρητη και σε άλλα κινούμενα εξαρτήματα. Αυτό θα βοηθήσει στην πρόληψη της διάβρωσης και θα διατηρήσει τη σωστή λειτουργία του εργαλείου.

Μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε άλλα βασικά είδη γραφείου από το Kulina, όπως συνδετήρες και ξύστρες.