Πετσέτες χεριών

7 items total
Πετσέτα μπάνιου CARO, 50 x 100 cm, λευκό, Blomus
29,07 €
BM66305
Πετσέτα μπάνιου CARO, 50 x 100 cm, μαύρο, Blomus
29,07 €
BM66308
Πετσέτα χεριών CARO, 30 x 30 cm, γκρι-μαύρο, Blomus
Outlet
17,85 €
BM69005
Πετσέτα χεριών CARO, 30 x 30 cm, γκρι, Blomus
Outlet
17,85 €
BM69007
Πετσέτα χεριών CARO, 30 x 30 cm, κρέμα, Blomus
17,85 €
BM69006
Πετσέτα χεριών PROMENADE, 50 x 100 cm, μπλε, Hübsch
27,90 €
HU61208
Πετσέτα χεριών PROMENADE, 50 x 100 cm, πράσινο, Hübsch
26,90 €
HU61410

Πετσέτες χεριών - προσθέστε μια πινελιά πολυτέλειας στο μπάνιο σας

Τι είναι οι πετσέτες χειρός

Οι πετσέτες χεριών είναι ένα μικρό αλλά απαραίτητο αντικείμενο που χρησιμοποιείται στο μπάνιο ή την κουζίνα. Αυτές οι πετσέτες διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σχέδια και προορίζονται για το στέγνωμα των χεριών σας μετά το πλύσιμό τους. Μια πετσέτα χεριών είναι ζωτικής σημασίας για να διατηρείτε τα χέρια σας καθαρά και στεγνά, καθώς και για να περιορίσετε τη μετάδοση ασθενειών και μικροβίων. Στο Kulina, έχουμε επιλέξει προσεκτικά τις καλύτερες από αυτές τις πετσέτες από αξιόπιστους κατασκευαστές όπως Blomus και Hübsch.

Πώς φροντίζω τις πετσέτες χεριών μου

Είτε έχετε οικογένεια είτε ζείτε μόνοι σας, είναι ζωτικής σημασίας να φροντίζετε τις πετσέτες χεριών σας. Ενώ μπορεί να συνηθίζετε να πλένετε τις πετσέτες μπάνιου σας μία ή δύο φορές την εβδομάδα, μπορεί να ξεχνάτε να πλένετε συχνά τις πετσέτες χεριών σας, με αποτέλεσμα να χάνουν σταδιακά την αφράτη απαλότητα και τη φρεσκάδα τους.

Για να αποφύγετε την ανεπιθύμητη οσμή ή τη συσσώρευση βακτηρίων στις πετσέτες χεριών σας, συνιστάται να τις πλένετε συχνά, κατά προτίμηση μία φορά την εβδομάδα ή συχνά. Εξαρτάται από τον αριθμό των μελών της οικογένειας. Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο ήπιο απορρυπαντικό κατά το πλύσιμο, επειδή η χρήση ισχυρότερων χημικών ουσιών, όπως η χλωρίνη ή τα μαλακτικά υφασμάτων, μπορεί να προκαλέσει μείωση του ποσοστού απορρόφησης των ινών.

Ποιο είναι το καλύτερο υλικό για μια πετσέτα χεριών

Η αναγνώριση πετσετών υψηλής ποιότητας απαιτεί την εξέταση διαφόρων παραγόντων, όπως το μέγεθος, το χρώμα και, κυρίως, το υλικό και η πυκνότητα των ινών. Αν και χρησιμοποιούνται διάφορα υλικά για την κατασκευή πετσετών χεριών, το βαμβάκι θεωρείται συνήθως ως το ποιοτικότερο λόγω της απαλότητας, της απορροφητικότητας και της ανθεκτικότητάς του.

Το βαμβάκι είναι ένα φυσικά εύπλαστο ύφασμα που είναι ευγενικό και άνετο στο δέρμα, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για χρήση ως πετσέτα χεριών. Είναι επίσης ανθεκτικά στο επανειλημμένο πλύσιμο και στέγνωμα χωρίς να χάνουν την ποιότητά τους. Οι βαμβακερές πετσέτες χεριών είναι επίσης αρκετά απορροφητικές, επομένως η υγρασία από τα χέρια σας μπορεί να απορροφηθεί γρήγορα από αυτές. Αυτό την καθιστά ιδανική για χρήση ως πετσέτα χεριών , καθώς στεγνώνει αποτελεσματικά τα χέρια σας και εμποδίζει την εξάπλωση των βακτηρίων.

Για άλλα λευκά είδη μπάνιου παρακαλούμε ελέγξτε τη συλλογή μας από πετσέτες μπάνιου και χαλάκια μπάνιου.