σουβέρ

11 items total
Σουβέρ LARETO, σετ 6 τεμαχίων, μαύρο, Blomus
56,05 €
BM63476
Σουβέρ LARETO, σετ 6 τεμαχίων, σε ανοιχτό γκρι, Blomus BM64063
Σουβέρ LARETO, σετ 6 τεμαχίων, σε κρεμ, Blomus
56,05 €
BM64065
Σουβέρ LOFT BAR, σετ 6 τεμαχίων, WMF
Σουβέρ LOFT BAR, σετ 6 τεμαχίων, WMF
Online σε απόθεμα (12 pcs)
35,90 €
WM0621586030
Σουβέρ RINGS, σετ 7 τεμαχίων, 9,5 cm, Philippi
49,90 €
PHP192002
Σουβέρ, 10 cm, σετ 6 τεμαχίων, από φελλό, Continenta
7,89 €
CONT1501
Σουβέρ, σετ 4 τεμαχίων, καφέ, Litton
64,95 €
LT20300

Σουβέρ - προστατέψτε το τραπέζι τραπεζαρίας σας με στυλ

Τι είναι τα σουβέρ

Το σουβέρ είναι ένα μικρό χαλάκι ή μαξιλάρι που χρησιμοποιείται για να προστατεύει την επιφάνεια ενός τραπεζιού ή άλλου επίπλου όταν τοποθετείται πάνω σε ένα ποτήρι ή φλιτζάνι ποτού από τη θερμότητα, την υγρασία ή τους λεκέδες. Τα σουβέρ χρησιμοποιούνται συχνά σε χώρους όπου σερβίρονται ποτά, όπως σε σπίτια, εστιατόρια και μπαρ, για να αποφεύγονται γδαρσίματα, χτυπήματα και άλλες βλάβες από την υγρή, κρύα ή ζεστή βάση ενός ποτηριού ή φλιτζανιού.

Στο Kulina, προσφέρουμε σουβέρ από διάφορα υλικά, όπως ξύλο, μάρμαρο, σιλικόνη, φελλό και θαλάσσιο γρασίδι, από κατασκευαστές όπως Blomus, Continenta, και WMF.

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση του σουβέρ

Η χρήση ενός σουβέρ έχει πολλά πλεονεκτήματα:

  • Προστασία: Προστατεύουν τις επιφάνειες των επίπλων από τους λεκέδες, τη θερμότητα και την υγρασία που προκαλούν τα ποτά. Αυτό διατηρεί τα έπιπλα να φαίνονται ολοκαίνουργια και αποτρέπει ζημιές που θα ήταν δαπανηρή η επισκευή ή η αντικατάστασή τους.
  • Υγιεινή: Η χρήση των σουβέρ μειώνει τον κίνδυνο εξάπλωσης ασθενειών ή μικροβίων από το ένα άτομο στο άλλο δημιουργώντας ένα φράγμα μεταξύ των ποτών και των επιφανειών των επίπλων. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας σε κοινόχρηστους ή δημόσιους χώρους.
  • Ευκολία: Η χρήση των σουβέρ είναι απλή και είναι εύκολο να τοποθετηθούν κάτω από ένα ποτό. Αποτελούν μια πρακτική και προσιτή εναλλακτική λύση, καθώς καθαρίζονται εύκολα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν επανειλημμένα.
  • Αισθητική: Αισθητική: Τα σουβέρ μπορούν να δώσουν στο δωμάτιο ή στο τραπέζι σας μια έξτρα αίσθηση. Η επιλογή ενός σουβέρ που ταιριάζει με την εσωτερική διακόσμηση ή το θέμα ενός χώρου είναι απλή, επειδή τα διαθέτουμε σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων.

Πού αλλού μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα σουβέρ εκτός από την τραπεζαρία

Τα σουβέρ δεν είναι μόνο για χρήση στο τραπέζι της τραπεζαρίας- μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλά μέρη. Ακολουθούν ορισμένα άλλα σημεία στα οποία τα σουβέρ μπορεί να είναι χρήσιμα:

  • Σαλόνι: Τα σουβέρ μπορούν να τοποθετηθούν σε τραπέζια του καφέ, σε ακριανά τραπέζια και σε άλλες επιφάνειες στο σαλόνι.
  • Γραφείο: Για να αποφύγετε διαρροές ή σημάδια από φλιτζάνια καφέ, μπουκάλια νερού ή άλλα υγρά, τα σουβέρ μπορούν να τοποθετηθούν σε θέσεις εργασίας ή τραπέζια συσκέψεων.
  • Υπνοδωμάτιο: Για να προστατεύουν την υγρασία από μπουκάλια νερού ή ποτήρια.
  • Εξωτερικοί χώροι: Για να προστατεύσετε τις επιφάνειες από την υγρασία και τη θερμότητα των ποτών, χρησιμοποιήστε σουβέρ σε βεράντες, καταστρώματα και υπαίθρια τραπέζια.

Και αν θέλετε να προστατέψετε το τραπέζι σας, μπορείτε επίσης να ελέγξετε την προσφορά μας σε πιατοθήκες, τραπεζομάντιλα και σκουπίδια.