τραπεζομάντηλα μέσης

3 items total
Τραβέρσα HAY, 50 x 150 cm, Foonka
Outlet
37 € –22 %
Τραβέρσα HAY, 50 x 150 cm, Foonka
Online σε απόθεμα (1 pcs)
28,50 €
FOTR50150H
Τραβέρσα MOSS, 50 x 150 cm, Foonka
Outlet
38 € –25 %
Τραβέρσα MOSS, 50 x 150 cm, Foonka
Online σε απόθεμα (3 pcs)
28,50 €
FOTR50X150M
Τραβέρσα SNOW, 50 x 150 cm, Foonka
Outlet
40 € –28 %
Τραβέρσα SNOW, 50 x 150 cm, Foonka
Online σε απόθεμα (1 pcs)
28,50 €
FOTR50X150SN

Επιτραπέζιοι δρομείς - κάντε μια δήλωση με τους εντυπωσιακούς επιτραπέζιους δρομείς μας για κάθε περίσταση

Τι είναι το τραβέρσα

Ο τραβέρσα είναι μια μικρή λωρίδα υφάσματος που χρησιμοποιείται για να ντύσει και να καλύψει ένα τραπέζι τραπεζαρίας. Συχνά τοποθετείται στη μέση του τραπεζιού, παράλληλα με το μήκος του τραπεζιού, και έχει ως στόχο να αναδεικνύει την ομορφιά του τραπεζιού, προσφέροντας παράλληλα προστασία από χτυπήματα και διαρροές.

Τα τραπεζομάντηλά μας διατίθενται σε διάφορα υλικά, πλάτη, μήκη, χρώματα και σχέδια για να ταιριάζουν με διάφορα στυλ σχεδιασμού τραπεζαρίας.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους ή να στοιβάζονται πάνω από ένα τραπεζομάντιλο για πρόσθετο σχεδιασμό και αποτελούν μια ευέλικτη μέθοδο για να προσθέσετε οπτικό ενδιαφέρον σε ένα τραπέζι τραπεζαρίας.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός τραβέρσα και ενός τραπεζομάντιλου

Τα τραπεζομάντιλα και τα τραπεζομάντιλα διαφέρουν κυρίως ως προς το μέγεθος και την καλυπτόμενη επιφάνεια.

Τα τραπεζομάντιλα χρησιμοποιούνται συχνά για πιο επίσημες περιστάσεις, καθώς καλύπτουν πλήρως το τραπέζι, προσδίδοντάς του μια εκλεπτυσμένη και ελκυστική εμφάνιση. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και υλικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δώσουν στην τραπεζαρία μια ενιαία και συντονισμένη εμφάνιση.

Από την άλλη πλευρά, τα τραπεζομάντηλα είναι μια πιο ανεπίσημη εναλλακτική λύση και χρησιμοποιούνται συχνά για περιστασιακές εκδηλώσεις ή για κανονικό φαγητό. Είναι συχνά πιο λεπτά από τα τραπεζομάντιλα και είναι φτιαγμένα για να αναδεικνύουν την ομορφιά του τραπεζιού, ενώ το προστατεύουν από χτυπήματα και διαρροές.

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση επιτραπέζιων δρομέων

Τα τραπεζομάντηλα αποτελούν κρίσιμο στοιχείο του σχεδιασμού της τραπεζαρίας για διάφορους λόγους:

  • Αισθητική ελκυστικότητα: Λειτουργώντας ως σημείο εστίασης του ματιού και προσφέροντας μια πινελιά χρώματος ή μοτίβου στο συνολικό σχεδιασμό του δωματίου.
  • Ευελιξία: Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους και να βρεθούν σε ένα ευρύ φάσμα υφασμάτων και χρωμάτων. Μπορούν να αλλάζουν ετησίως ή για ειδικές εκδηλώσεις, ώστε να ταιριάζουν στις ατομικές προτιμήσεις και γούστα.
  • Εύκολο στο καθάρισμα: Είναι μικρότερα και μπορούν να αφαιρεθούν και να πλυθούν πιο εύκολα. Συνεπώς, αποτελούν μια λογική επιλογή για τακτική χρήση, για σπίτια με μικρά παιδιά ή για σπίτια με κατοικίδια ζώα.

Τα τραπεζομάντηλα αποτελούν κρίσιμο μέρος κάθε τραπεζαρίας, καθώς προσφέρουν τόσο πρακτικά όσο και αισθητικά οφέλη.

Για να ενισχύσετε ακόμη περισσότερο την πολυτελή αίσθηση της γευστικής σας εμπειρίας, είτε με την οικογένειά σας είτε με τους καλεσμένους σας, μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε, εκτός από τα τραπεζομάντηλα, τα πιατάκια, τις χαρτοπετσέτες και τα σουβέρ.